evo svrsio sam na tu cinjenicu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zna li se neki plan priprema, gdje ćemo, šta ćemo? Osim one 2 prijateljske za koje smo preko saznali preko webstranica Zrinjskog i Širokog, ništa ne znamo. Jel' potvrđeno kad je skupština ili je samo forumska priča da je 20 i nekog januara?
Sve se zna, odn nista se ne zna, odn mozda se zna a mozda i ne zna

Kroz sadržaje naših stranica smo saznali da je nedavno bio rođendan Juretu Guvi, i to je otprilike to.
I to nije sve
Mislim svaka cast za ove sadrzaje i neka nastave ovako samo nek negdje ubace i konkretne informacije o stvarima kao npr. pripreme.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Znači obrijaše nam pichke
Sjetim se utakmice protiv Posusja cini mi se kad je bio onaj transparent "ostalo je samo ime",sjetim se Demira Hotica i guranja busa ,sjetim se gostovanja u Travniku kad smo do 90 vodili 2 0 a onda izgubili 3 2....Jedva izboren opstanak,sviran penal protiv Borca kada su oni zeljeli izaci sa terena,kada nam je Dominikovic sudija svirao penal gdje cijeli sjever skanidao "ovo je smijesno" ...itd
Taj period sam imao traume,samo govorio ne ponovilo se vise nikada Zelji,nama ,svakom navijacu Zeljeznicara a izgleda dolazi i gori period od toga....Snadje te uvijek ono cega se najvise bojis..
Taj period sam imao traume,samo govorio ne ponovilo se vise nikada Zelji,nama ,svakom navijacu Zeljeznicara a izgleda dolazi i gori period od toga....Snadje te uvijek ono cega se najvise bojis..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo i treba da ide, da me ko pogrešno ne shvati, super stvar, jedno vrijeme je sa kvizovima i ostalim objavama, pogotovo tokom prekida prvenstva klub imao odličnu interakciju sa navijačima, ali nama su trenutno potrebne osnovne informacije, hoćemo li na pripreme uopšte ići, kada i gdje je veoma bitno zasjedanje skupštine kluba i slično. Mi bukvalno ne znamo šta nas čeka za mjesec dana tako da me informacija da je neki dan bio rođendan Guvi čak i nervira.

Ma naravno. Sadrzaji na zvanicnoj sto se tice interakcije sa navijacima su jako dobri i na instagramu i na fb. Ali, vjerujem da nije do admina vezano za pripreme sto nije objavljeno. Da mu je receno objavio bi kao i sve sto objavi i napravio one slike, najave. Ova slika za cestitanje NG mi je top uradjena.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:17Ovo i treba da ide, da me ko pogrešno ne shvati, super stvar, jedno vrijeme je sa kvizovima i ostalim objavama, pogotovo tokom prekida prvenstva klub imao odličnu interakciju sa navijačima, ali nama su trenutno potrebne osnovne informacije, hoćemo li na pripreme uopšte ići, kada i gdje je veoma bitno zasjedanje skupštine kluba i slično. Mi bukvalno ne znamo šta nas čeka za mjesec dana tako da me informacija da je neki dan bio rođendan Guvi čak i nervira.
Svakako, ne sporim to. Ali ovo mi je kao da mi je neko jako blizak u bolnici, leži na intenzivnoj i zove me doktor da mi kaže da je danas za ručak na meniju grašak. Ono ne zovi me zbog tih gluposti molim te, reci mi šta konkretno.LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:24![]()
Ma naravno. Sadrzaji na zvanicnoj sto se tice interakcije sa navijacima su jako dobri i na instagramu i na fb. Ali, vjerujem da nije do admina vezano za pripreme sto nije objavljeno. Da mu je receno objavio bi kao i sve sto objavi i napravio one slike, najave.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:17Ovo i treba da ide, da me ko pogrešno ne shvati, super stvar, jedno vrijeme je sa kvizovima i ostalim objavama, pogotovo tokom prekida prvenstva klub imao odličnu interakciju sa navijačima, ali nama su trenutno potrebne osnovne informacije, hoćemo li na pripreme uopšte ići, kada i gdje je veoma bitno zasjedanje skupštine kluba i slično. Mi bukvalno ne znamo šta nas čeka za mjesec dana tako da me informacija da je neki dan bio rođendan Guvi čak i nervira.
Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:28Svakako, ne sporim to. Ali ovo mi je kao da mi je neko jako blizak u bolnici, leži na intenzivnoj i zove me doktor da mi kaže da je danas za ručak na meniju grašak. Ono ne zovi me zbog tih gluposti molim te, reci mi šta konkretno.LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:24![]()
Ma naravno. Sadrzaji na zvanicnoj sto se tice interakcije sa navijacima su jako dobri i na instagramu i na fb. Ali, vjerujem da nije do admina vezano za pripreme sto nije objavljeno. Da mu je receno objavio bi kao i sve sto objavi i napravio one slike, najave.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:17Ovo i treba da ide, da me ko pogrešno ne shvati, super stvar, jedno vrijeme je sa kvizovima i ostalim objavama, pogotovo tokom prekida prvenstva klub imao odličnu interakciju sa navijačima, ali nama su trenutno potrebne osnovne informacije, hoćemo li na pripreme uopšte ići, kada i gdje je veoma bitno zasjedanje skupštine kluba i slično. Mi bukvalno ne znamo šta nas čeka za mjesec dana tako da me informacija da je neki dan bio rođendan Guvi čak i nervira.

Moram priznati Deki ,malo si mi uljepsao ovaj tmuran dan

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:28Svakako, ne sporim to. Ali ovo mi je kao da mi je neko jako blizak u bolnici, leži na intenzivnoj i zove me doktor da mi kaže da je danas za ručak na meniju grašak. Ono ne zovi me zbog tih gluposti molim te, reci mi šta konkretno.LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:24![]()

moSa ljoŽe
Aha,na samrti je bitno proslaviti Guvin rodjendan

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sad sam malo prelistao prosle zimske pripreme najavili su 23.12.2019. odnosno tad je objavljen raspored utakmica (nije bio potpun).
https://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-ses ... ica/39981/ evo tog clanka
https://fkzeljeznicar.ba/dogovoreno-ses ... ica/39981/ evo tog clanka

A i radi fan shop

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema potrebe da se "ismijavaju" segmente kluba koji odlicno rade. Ljudi tu svojim radom i trudom izvlace maksimum i treba pohvaliti njihov rad, a ne ironiju neku bacati. Ironiju bacati i "ismijavati" treba ove sto ne znaju gdje gone.
Ne pravi se,dobro ti znas sta mi ismijavamo...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto je tebe neko pogresno razumio pa na temelju toga potice ova vasa prica o Fan Shopu i ironiji ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.