Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Jackk
Kontakt:

Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Post Postao/la Jackk » 04 jan 2021, 13:29

Ispade sad jedino BH Telekom sve ima. Osim Nove BH

A smijao sam im se do juče :rol:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 jan 2021, 13:33

Procitati ugovor, clan vezan za raskid, ako imate nade imate, ako ne dzaba vam mlacenje i pricanje kako niste zadovoljni bla bla..Cisto sumnjam da se nisu osigurali ali eto..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jan 2021, 13:33

Jackk je napisao/la:
04 jan 2021, 13:29
Ispade sad jedino BH Telekom sve ima. Osim Nove BH

A smijao sam im se do juče :rol:
Osim interneta,

kad sam kući gdje mi je Telecom net koristim haloo 4G. Smećari ne mogu više od 10/1 u 2021.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 04 jan 2021, 13:44

Finn je napisao/la:
04 jan 2021, 13:20
almir2018 je napisao/la:
04 jan 2021, 13:01
muxa je napisao/la:
04 jan 2021, 12:59
Ne znam jel neko čitao ovo saopštenje Arene vezano za odluku Telemacha da ne produže ugovor sa njima. Meni je zapalo za oko da Arena u svom saopštenju navodi sve bitne sportske sadržaje koje su otkupili za naredne 3 godine, a nigdje nisam vidio da su spomenuli italijansku Seriu A.
Jel zna neko do kada imaju ugovor za Seriu A i koliko je realno da SK otkupi to pravo budući da je Arena otkupila La Ligu?
Za par dana se otvaraju ponude za Seriu A pa cemo vidjeti da li je SK poslao ponudu i hoce li oni otkupiti ili ce Arena produziti ugovor
Ako su imalo pametni na SK, ponudiće boga oca za Seriju A, ne smiju propustiti ovakvu priliku.
Mislim da vec uveliko prenose Seriju B. Mozda bude ko i sa BL. Prvo radili nizu ligu pa onda otkupili i prvu. Mislim, imaju para, ne rade vise Spance.

Mada, moguce je i da te pare usmjere na Bangladesh Premier League, popularnu BPL. Vidjecemo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 jan 2021, 13:47

mirgerr je napisao/la:
04 jan 2021, 13:44

Mislim da vec uveliko prenose Seriju B. Mozda bude ko i sa BL. Prvo radili nizu ligu pa onda otkupili i prvu. Mislim, imaju para, ne rade vise Spance.

Mada, moguce je i da te pare usmjere na Bangladesh Premier League, popularnu BPL. Vidjecemo.
Ma i Kup redovno prenose, mada ne znam koliko to ima uticaja.

Ali sa Englezima, Nijemcima i Talijanima došli bi tu negdje na 50-50 sa Arenom po kvaliteti, bar po mom ukusu.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 04 jan 2021, 13:50

Dok se nije ovo desilo nisam znao da toliko ljudi prati talijansku ligu. Pretpostavljam da je ova nesto starija raja u pitanju, pa im ostala navika iz boljih vremena.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 04 jan 2021, 13:51

Liga prvaka, EL, NBA, Španci>Englezi, Italijani (možda), Njemci, Evroliga.
Ako ostanu Italijani na Areni onda je to >>>>>>>>>>.

Tenis, Formulu, Motore, Traktore, Trokolice i ostalo ne računam.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 jan 2021, 13:53

Justin je napisao/la:
04 jan 2021, 13:50
Dok se nije ovo desilo nisam znao da toliko ljudi prati talijansku ligu. Pretpostavljam da je ova nesto starija raja u pitanju, pa im ostala navika iz boljih vremena.
Dosta igra igrača sa ovih prostora odmah ti je jasno :)

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 04 jan 2021, 13:54

Sve patriote :kafa: :bih:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 jan 2021, 13:56

Justin je napisao/la:
Nije samo starija, Serija A je u zadnje 2-3 godine postala atraktivna liga za praćenje, bez obzira na dominaciju Juventusa do ove sezone.

Mnogo se otvorenije igra (3.17 golova po utakmici, samo Bundeska jača u ligama petice ove sezone), a polovina klubova je nekako gotivna.

Španci su negledljivi, kompletna liga se okrenula defanzivi i to se osjeti.

Mada u varijanti Talijana na SK dolazi problem komentatora, Arenini su miljama ispred.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jan 2021, 13:58

Justin je napisao/la:
Ne mora značiti, talijanska liga je danas zanimljivija nego prije deset godina, pada dosta golova, bude atraktivnih utakmica (skoro svako kolo je neki derbi, jer ima dosta velikih timova), mnogo igrača sa naših prostora i po meni je talijanska liga nakon engleske najgledanija u regionu.

La Liga mimo Barce i Reala, ja ne znam ko može gledati ostale tekme, u većini slučajeva oči krvave od ciganisanja i udaranja, Bundeska je npr vjerovatno atraktivnija od Serie A al' imaš mnogo manje većih klubova i manja je interesantnost sa te strane.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jan 2021, 14:01

EPL i svi najveci teniski turniri vrijede jednako kao Liga Prvaka i NBA. Ostalo je svakako kikiriki.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 jan 2021, 14:01

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 jan 2021, 14:03

slika

Ma hebeš sve lige i sportove sa Arene, ovo će se pratiti s nestrpljenjem... :crazy: :mrgreen: :mrgreen:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 04 jan 2021, 14:07

harden je napisao/la:
04 jan 2021, 13:33
Osim interneta,

kad sam kući gdje mi je Telecom net koristim haloo 4G. Smećari ne mogu više od 10/1 u 2021.
Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.

Kod mene je optika pa mogu imati maksimum koji nude, ali imam paket 50/8 mbps i fakat i preko wifija se isporucuje ta brzina. Bez ikakvih problema sam pustao sadrzaj u FHD, pa i 4K. Preko Kodija nerijetko gledam utakmice/filmove sa 720 ili 1080, u periodima kada su svi za netom, fercera ko nista. Zasad, hvala Bogu, nikad nikakvih problema nisam imao.

Za Telemach sam citao da im su cesti prekidi konekcije, brzina preko wifija nije ni blizu one preko kabla, los signal u drugim prostorijama i sl., sto su bili glavni razlozi da njih ne prikljucim. Ako cu samo preko kabla (a ne koristim racunar) imati 400 mbps (dok ovako to moze biti i 20 mbps) i uz to strahovati svako malo kad ce konekcija puknuti - neka hvala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jan 2021, 14:10

Meni je iskreno samo solucija da probam smanjiti ugovor,kupit cu andrid box za tv,kad pocne PL BIH uplatim 3 mjeseca za MojuTV i to je to. Svakako i na ovom androidu ima dodatnih kanala preko kodija,i mirna Bosna.Generalno meni je srklet najvise zbog naše lige to mi nemoze zamjeniti ni jedna strana utakmica.Ali eto mislim da sam našao rijesenje pa nek se j.ebu.

Naravno ako ne smanje ovi klosari ugovor,odjavljujem ih .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jan 2021, 14:27

Federer17 je napisao/la:
04 jan 2021, 14:07
harden je napisao/la:
04 jan 2021, 13:33
Osim interneta,

Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.

Kod mene je optika pa mogu imati maksimum koji nude, ali imam paket 50/8 mbps i fakat i preko wifija se isporucuje ta brzina. Bez ikakvih problema sam pustao sadrzaj u FHD, pa i 4K. Preko Kodija nerijetko gledam utakmice/filmove sa 720 ili 1080, u periodima kada su svi za netom, fercera ko nista. Zasad, hvala Bogu, nikad nikakvih problema nisam imao.

Za Telemach sam citao da im su cesti prekidi konekcije, brzina preko wifija nije ni blizu one preko kabla, los signal u drugim prostorijama i sl., sto su bili glavni razlozi da njih ne prikljucim. Ako cu samo preko kabla (a ne koristim racunar) imati 400 mbps (dok ovako to moze biti i 20 mbps) i uz to strahovati svako malo kad ce konekcija puknuti - neka hvala.
Vjeruj buraz u mojoj sobi ruter ,kad izadjem u dnevni boravak wifi se izgubi skroz,nema ga nikako znaci uzas...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 04 jan 2021, 14:30

Federer17 je napisao/la:

Dostupnost u drugoj sobi je do kvalitete rutera. Uz to, jedini put kad sam imao česte prekide konekcije, bilo je do opreme, ne do kvaliteta konekcije. Znam bar 15ak ljudi koji imaju Telemach, niko nema te probleme. To što Raja s biroa konta s najjeftinijim ruterom imat isti signal 3 sobe dalje kao da si pored rutera, je.biga.

Nego nisam znao da je Arena uzela prava i za Špansku ligu dogodine. Biće da je ovo bespotrebno pucanje sebi u nogu od strane United Medie. Pogotovo ako je istina da nisu htjeli produžiti ugovor po istoj cijeni, je.bala ih želja za programskim monopolom

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jan 2021, 14:31

Blejzer10 je napisao/la:
04 jan 2021, 14:30
Federer17 je napisao/la:

Dostupnost u drugoj sobi je do kvalitete rutera. Uz to, jedini put kad sam imao česte prekide konekcije, bilo je do opreme, ne do kvaliteta konekcije. Znam bar 15ak ljudi koji imaju Telemach, niko nema te probleme. To što Raja s biroa konta s najjeftinijim ruterom imat isti signal 3 sobe dalje kao da si pored rutera, je.biga.

Nego nisam znao da je Arena uzela prava i za Špansku ligu dogodine. Biće da je ovo bespotrebno pucanje sebi u nogu od strane United Medie. Pogotovo ako je istina da nisu htjeli produžiti ugovor po istoj cijeni, je.bala ih želja za programskim monopolom
Pa preporuci mi ruter onda **** ga ti,odem u halu da se pokenjam a tamo nema konekcije :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 04 jan 2021, 14:32

Ko god ima tehnicke mogucnosti nek prede kod drugog operatera ali nazalost ima nas ko ne moze dobiti prikljucak moje tv sad bi tamo presao sa totala ali ne nemaju tehnickih mogucnosti da me prikljuce osuden sam na total ili preci na m:sat

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.