A smijao sam im se do juče

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Osim interneta,
Mislim da vec uveliko prenose Seriju B. Mozda bude ko i sa BL. Prvo radili nizu ligu pa onda otkupili i prvu. Mislim, imaju para, ne rade vise Spance.Finn je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:20Ako su imalo pametni na SK, ponudiće boga oca za Seriju A, ne smiju propustiti ovakvu priliku.almir2018 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:01Za par dana se otvaraju ponude za Seriu A pa cemo vidjeti da li je SK poslao ponudu i hoce li oni otkupiti ili ce Arena produziti ugovormuxa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 12:59Ne znam jel neko čitao ovo saopštenje Arene vezano za odluku Telemacha da ne produže ugovor sa njima. Meni je zapalo za oko da Arena u svom saopštenju navodi sve bitne sportske sadržaje koje su otkupili za naredne 3 godine, a nigdje nisam vidio da su spomenuli italijansku Seriu A.
Jel zna neko do kada imaju ugovor za Seriu A i koliko je realno da SK otkupi to pravo budući da je Arena otkupila La Ligu?
Ma i Kup redovno prenose, mada ne znam koliko to ima uticaja.
Nije samo starija, Serija A je u zadnje 2-3 godine postala atraktivna liga za praćenje, bez obzira na dominaciju Juventusa do ove sezone.
Ne mora značiti, talijanska liga je danas zanimljivija nego prije deset godina, pada dosta golova, bude atraktivnih utakmica (skoro svako kolo je neki derbi, jer ima dosta velikih timova), mnogo igrača sa naših prostora i po meni je talijanska liga nakon engleske najgledanija u regionu.
Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.
Vjeruj buraz u mojoj sobi ruter ,kad izadjem u dnevni boravak wifi se izgubi skroz,nema ga nikako znaci uzas...Federer17 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:07Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.
Kod mene je optika pa mogu imati maksimum koji nude, ali imam paket 50/8 mbps i fakat i preko wifija se isporucuje ta brzina. Bez ikakvih problema sam pustao sadrzaj u FHD, pa i 4K. Preko Kodija nerijetko gledam utakmice/filmove sa 720 ili 1080, u periodima kada su svi za netom, fercera ko nista. Zasad, hvala Bogu, nikad nikakvih problema nisam imao.
Za Telemach sam citao da im su cesti prekidi konekcije, brzina preko wifija nije ni blizu one preko kabla, los signal u drugim prostorijama i sl., sto su bili glavni razlozi da njih ne prikljucim. Ako cu samo preko kabla (a ne koristim racunar) imati 400 mbps (dok ovako to moze biti i 20 mbps) i uz to strahovati svako malo kad ce konekcija puknuti - neka hvala.
Dostupnost u drugoj sobi je do kvalitete rutera. Uz to, jedini put kad sam imao česte prekide konekcije, bilo je do opreme, ne do kvaliteta konekcije. Znam bar 15ak ljudi koji imaju Telemach, niko nema te probleme. To što Raja s biroa konta s najjeftinijim ruterom imat isti signal 3 sobe dalje kao da si pored rutera, je.biga.Federer17 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:07Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.
Kod mene je optika pa mogu imati maksimum koji nude, ali imam paket 50/8 mbps i fakat i preko wifija se isporucuje ta brzina. Bez ikakvih problema sam pustao sadrzaj u FHD, pa i 4K. Preko Kodija nerijetko gledam utakmice/filmove sa 720 ili 1080, u periodima kada su svi za netom, fercera ko nista. Zasad, hvala Bogu, nikad nikakvih problema nisam imao.
Za Telemach sam citao da im su cesti prekidi konekcije, brzina preko wifija nije ni blizu one preko kabla, los signal u drugim prostorijama i sl., sto su bili glavni razlozi da njih ne prikljucim. Ako cu samo preko kabla (a ne koristim racunar) imati 400 mbps (dok ovako to moze biti i 20 mbps) i uz to strahovati svako malo kad ce konekcija puknuti - neka hvala.
Pa preporuci mi ruter onda **** ga ti,odem u halu da se pokenjam a tamo nema konekcijeBlejzer10 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:30Dostupnost u drugoj sobi je do kvalitete rutera. Uz to, jedini put kad sam imao česte prekide konekcije, bilo je do opreme, ne do kvaliteta konekcije. Znam bar 15ak ljudi koji imaju Telemach, niko nema te probleme. To što Raja s biroa konta s najjeftinijim ruterom imat isti signal 3 sobe dalje kao da si pored rutera, je.biga.Federer17 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:07Definitivno im je to najveci problem, a pokrivenost optikom je mizerna. Druga stvar, tehnicka podrska 0 bodova. Sto bi se i trudili kad im je plata ista, daleko iznad prosjeka u BiH. Zato ce ih to, bojim se, i dovesti do prodaje.
Nego nisam znao da je Arena uzela prava i za Špansku ligu dogodine. Biće da je ovo bespotrebno pucanje sebi u nogu od strane United Medie. Pogotovo ako je istina da nisu htjeli produžiti ugovor po istoj cijeni, je.bala ih želja za programskim monopolom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.