Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Kakav je Dream sat, zna li neko? Koje kanale uopste sadrzi? Na kojem principu funkcionise? Naravno, kao i vecina, zelim Arene uz Sport klub i ove standardne kanale.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra otici ispred Telemach poslovnice uzet kokice i lagano
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imal kakve sanse da mi sto smo arene dobili promo da bi potpisali novi ugovor izvucemo sta?
da kaem to je bilo presudno da potpisem 

- feniksptica
- Kontakt:
Ako imas u ugovoru da su ti ponudili ARENU kao benefit imas pravo raskinuti ugovor. Od njih ces vjerovatno dobiti neke zamjenske kanale ili umanjen iznos mjesecnog racuna..QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:40imal kakve sanse da mi sto smo arene dobili promo da bi potpisali novi ugovor izvucemo sta?da kaem to je bilo presudno da potpisem
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako vam se ide samo za Arene raskinite ugovor odmah jer ce vam svasta obecavati u ovih mjesec dana, od toga da pregovaraju i da ce vratiti Arene al od tog nema nista jer radim u jednoj telekomunikacijski firmi (van Bosne) i znam sve te fore napamet.
Mjesec dana od objave imate pravo, da raskinete ugovor bez stete na vas račun ako prodje mjesec dana onda to pravno znaci, da ste se slozili sa tim, da nema Arena za koje ste potpisali ugovor i posle mozete...
Mjesec dana od objave imate pravo, da raskinete ugovor bez stete na vas račun ako prodje mjesec dana onda to pravno znaci, da ste se slozili sa tim, da nema Arena za koje ste potpisali ugovor i posle mozete...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam to davno nekad imao, bilo je skoro sve, samo dođe gol šansa, šuta i tad zaledi i tako čekaš po 1-2-3 min da dođe sebi da vidiš da li je gol bio.

Ono što se sjećam treba: resiver, antena (okrugla, zaboraivo sam kako se to zove

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sta mi ti predlazes u ovom slucaju? BHT ili?Unofficialpage je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:59Ja sam to davno nekad imao, bilo je skoro sve, samo dođe gol šansa, šuta i tad zaledi i tako čekaš po 1-2-3 min da dođe sebi da vidiš da li je gol bio.Ali ne mora značiti da je to kod svih, zavisi kako osoba koja to daje uradi. Ako nakači puno osoba na jedan server neće fino radit.
Ono što se sjećam treba: resiver, antena (okrugla, zaboraivo sam kako se to zove) sa motoričem i tako šaltaš satelite.
![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
Svako ko ima Telemach i dobar internet a hoce Arene najbolja opcija MojaTV web.. 25 KM 3 mjeseca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam fakat, i ja sam u istom problemu. Ali sam uspio nekako riješiti problem jer zbog posla imam tih provajdera drugih. Ovo je baš sve poremetilo, nema dobre alternative. Jedino možeš MojaTV ali nije net ko na telemachu.Napapijri je napisao/la: ↑03 jan 2021, 23:01Sta mi ti predlazes u ovom slucaju? BHT ili?Unofficialpage je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:59Ja sam to davno nekad imao, bilo je skoro sve, samo dođe gol šansa, šuta i tad zaledi i tako čekaš po 1-2-3 min da dođe sebi da vidiš da li je gol bio.Ali ne mora značiti da je to kod svih, zavisi kako osoba koja to daje uradi. Ako nakači puno osoba na jedan server neće fino radit.
Ono što se sjećam treba: resiver, antena (okrugla, zaboraivo sam kako se to zove) sa motoričem i tako šaltaš satelite.
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ima dobrih IPTV po 10 eura i gledas sve hehe.
27.10.2020
- feniksptica
- Kontakt:
Lijepo Arena suknu Telemachu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Povodom aktuelnih zbivanja u vezi ponude sportskih kanala za korisnike usluga bh. operatera, danas se oglasila Arena Channels Group.
Kompanija koja je, između ostalog, vlasnik kanala Arena Sport, u današnjem saopštenju navodi:
“Arena Sport kao lider među sportskim kanalima u proteklom periodu na tržištu kako kompletne regije, tako i Bosne i Hercegovine, a posebno u posljednje dvije godine, investirala je značajna financijska sredstva u poboljšanje kvalitete sadržaja koji emituje u svom programu.
Program je tako obogaćen kupovinom najjače košarkaške lige na svijetu NBA, te produžavanjem ugovora za najpopularnija domaća fudbalska takmičenje u regiji – M:tel Premijer liga BiH, Superligu Srbije i Hrvatsku nogometnu ligu koje će gledaoci moći pratiti i u narednim sezonama na kanalima Arena Sport.
Kao kruna ovih investicija produženi su i ugovori sa Uefom za najelitnije fudbalsko takmičenje svijeta – Ligu šampiona, kao i Ligu Evrope, te novo natjecanje – Konferencijsku ligu koja počinje sljedeće sezone. Sve tri navedene lige zajedno, Arena Sport će prenositi i u naredne tri sezone.
Šlag na tortu kada su akvizicije u pitanju, jeste i španska La Liga koju je Arena Sport otkupila na naredne tri godine, počevši od sljedeće sezone koja starta u septembru 2021.
Sa svim ovim novim sadržajima Arena Sport je željela da zadrži lidersku poziciju među sportskim kanalima, te da bude još interesantnija gledaocima u cijeloj regiji.
Usprkos ovim ozbiljnim investicijama, distributivne cijene Arena Sporta nisu se mijenjale i ostale su prihvatljive svim našim partnerima, odnosno operaterima, posebno u Bosni i Hercegovini. Dokaz tome je i što su ugovori sa svim operaterima u Bosni i Hercegovini, izuzev Telemacha, produženi i na naredni dugogodišnji period. Jedino Telemach nije odlučio produžiti ugovor za distribuciju kanala Arena Sporta, iako cijena u odnosu na prethodni period nije promijenjena.
Usprkos ovakvoj situaciji Arena Sport i dalje ostaje dostupna korisnicima na većem dijelu tržišta Bosni Hercegovine, što nam daje za pravo da vjerujemo da korisnici u svakom trenutku kroz druge operatere, kao što su Moja TV BH Telecoma, Home TV HT Eroneta i IPTV M:tela, te kablovske operatere sirom BiH, mogu se pretplatiti na naše kanale. Na ovaj način, usprkos iznenađujućem potezu Telemacha, Arena Sport kanali su i dalje ostali lako dostupni svim gledaocima na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.”
Kompanija koja je, između ostalog, vlasnik kanala Arena Sport, u današnjem saopštenju navodi:
“Arena Sport kao lider među sportskim kanalima u proteklom periodu na tržištu kako kompletne regije, tako i Bosne i Hercegovine, a posebno u posljednje dvije godine, investirala je značajna financijska sredstva u poboljšanje kvalitete sadržaja koji emituje u svom programu.
Program je tako obogaćen kupovinom najjače košarkaške lige na svijetu NBA, te produžavanjem ugovora za najpopularnija domaća fudbalska takmičenje u regiji – M:tel Premijer liga BiH, Superligu Srbije i Hrvatsku nogometnu ligu koje će gledaoci moći pratiti i u narednim sezonama na kanalima Arena Sport.
Kao kruna ovih investicija produženi su i ugovori sa Uefom za najelitnije fudbalsko takmičenje svijeta – Ligu šampiona, kao i Ligu Evrope, te novo natjecanje – Konferencijsku ligu koja počinje sljedeće sezone. Sve tri navedene lige zajedno, Arena Sport će prenositi i u naredne tri sezone.
Šlag na tortu kada su akvizicije u pitanju, jeste i španska La Liga koju je Arena Sport otkupila na naredne tri godine, počevši od sljedeće sezone koja starta u septembru 2021.
Sa svim ovim novim sadržajima Arena Sport je željela da zadrži lidersku poziciju među sportskim kanalima, te da bude još interesantnija gledaocima u cijeloj regiji.
Usprkos ovim ozbiljnim investicijama, distributivne cijene Arena Sporta nisu se mijenjale i ostale su prihvatljive svim našim partnerima, odnosno operaterima, posebno u Bosni i Hercegovini. Dokaz tome je i što su ugovori sa svim operaterima u Bosni i Hercegovini, izuzev Telemacha, produženi i na naredni dugogodišnji period. Jedino Telemach nije odlučio produžiti ugovor za distribuciju kanala Arena Sporta, iako cijena u odnosu na prethodni period nije promijenjena.
Usprkos ovakvoj situaciji Arena Sport i dalje ostaje dostupna korisnicima na većem dijelu tržišta Bosni Hercegovine, što nam daje za pravo da vjerujemo da korisnici u svakom trenutku kroz druge operatere, kao što su Moja TV BH Telecoma, Home TV HT Eroneta i IPTV M:tela, te kablovske operatere sirom BiH, mogu se pretplatiti na naše kanale. Na ovaj način, usprkos iznenađujućem potezu Telemacha, Arena Sport kanali su i dalje ostali lako dostupni svim gledaocima na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.”
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ne znam jel neko čitao ovo saopštenje Arene vezano za odluku Telemacha da ne produže ugovor sa njima. Meni je zapalo za oko da Arena u svom saopštenju navodi sve bitne sportske sadržaje koje su otkupili za naredne 3 godine, a nigdje nisam vidio da su spomenuli italijansku Seriu A.
Jel zna neko do kada imaju ugovor za Seriu A i koliko je realno da SK otkupi to pravo budući da je Arena otkupila La Ligu?
Jel zna neko do kada imaju ugovor za Seriu A i koliko je realno da SK otkupi to pravo budući da je Arena otkupila La Ligu?
Il Club più titolato al mondo!
Za par dana se otvaraju ponude za Seriu A pa cemo vidjeti da li je SK poslao ponudu i hoce li oni otkupiti ili ce Arena produziti ugovormuxa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 12:59Ne znam jel neko čitao ovo saopštenje Arene vezano za odluku Telemacha da ne produže ugovor sa njima. Meni je zapalo za oko da Arena u svom saopštenju navodi sve bitne sportske sadržaje koje su otkupili za naredne 3 godine, a nigdje nisam vidio da su spomenuli italijansku Seriu A.
Znači istiće im na kraju sezone, da se ne zalijećem jer meni je i najbitnija Seria A. Od španaca mogu pogledati jedino kad medjusobno igraju Barca, Real i Atletico a za to se može naći i stream po potrebi
Il Club più titolato al mondo!
Koji je najbolji nacin rijesiti ovo sa telemahom jer sam zvao telefonom bacaju suplju kao nisu produzili ne znaju hoce li i da ce nas kao obavijestiti o svemu,vjerovatno uzimaju na vremenu.Koje korake konkrrtno uraditi za prekid ili smanjenje racuna ako nista drugo
Ako su imalo pametni na SK, ponudiće boga oca za Seriju A, ne smiju propustiti ovakvu priliku.almir2018 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:01Za par dana se otvaraju ponude za Seriu A pa cemo vidjeti da li je SK poslao ponudu i hoce li oni otkupiti ili ce Arena produziti ugovormuxa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 12:59Ne znam jel neko čitao ovo saopštenje Arene vezano za odluku Telemacha da ne produže ugovor sa njima. Meni je zapalo za oko da Arena u svom saopštenju navodi sve bitne sportske sadržaje koje su otkupili za naredne 3 godine, a nigdje nisam vidio da su spomenuli italijansku Seriu A.
Ja sam korisnik Totala i trazio sam da mi smanje racun ili da mi daju do kraja ugovora besplatno na drugi tv,cekam do 20 januara ako ne pristanu vjerovatno cu raskinut ugovor i preci na m:sat ali i tamo nemaju novu bh i SK pa i to je problem jbgsamoSA je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:18Koji je najbolji nacin rijesiti ovo sa telemahom jer sam zvao telefonom bacaju suplju kao nisu produzili ne znaju hoce li i da ce nas kao obavijestiti o svemu,vjerovatno uzimaju na vremenu.Koje korake konkrrtno uraditi za prekid ili smanjenje racuna ako nista drugo
Cijena ostala ista za sve, ali oni korisnike i dalje nastavljaju praviti debilima i kao nije do njih...
Nerealno mi djeluje da nisu htjeli produziti ugovor, vjerovatno je bila ponuda da SK ponovo ide M:telu, a njima Arene ostaju po istoj cijeni i nisu htjeli prihvatiti. To samo govori da nema sanse da Telecom produzi ugovor s njima za SK, kad ovaj istekne.
Nerealno mi djeluje da nisu htjeli produziti ugovor, vjerovatno je bila ponuda da SK ponovo ide M:telu, a njima Arene ostaju po istoj cijeni i nisu htjeli prihvatiti. To samo govori da nema sanse da Telecom produzi ugovor s njima za SK, kad ovaj istekne.

Ne znam da li pravno mogu raskinuti ugovor i kako znam nakon mjesec istice pravo na zalbu ovako preko telefona kada se zove ne ostaje trag da sam se zalio,zato me zanima neki konkretan korak i sta raditialmir2018 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:23Ja sam korisnik Totala i trazio sam da mi smanje racun ili da mi daju do kraja ugovora besplatno na drugi tv,cekam do 20 januara ako ne pristanu vjerovatno cu raskinut ugovor i preci na m:sat ali i tamo nemaju novu bh i SK pa i to je problem jbgsamoSA je napisao/la: ↑04 jan 2021, 13:18Koji je najbolji nacin rijesiti ovo sa telemahom jer sam zvao telefonom bacaju suplju kao nisu produzili ne znaju hoce li i da ce nas kao obavijestiti o svemu,vjerovatno uzimaju na vremenu.Koje korake konkrrtno uraditi za prekid ili smanjenje racuna ako nista drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.