Ma ovo se neko zahebava.Pa bilo ko iz kluba da pogleda video a zna bilo šta o fudbalu ni pomisliti nece da nam ovakav neko moze bilo šta doprinijeti u igri.Pa Jamak je za ovog ja tebi ti meni i sad igracina.Ovaj iz Mošcanice nek ne mice.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Amare volim te ko Boga,ali haj molim te nemoj ovo vise raditi,nemoj brate postaje sve ovo besmisleno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hajmo minutaza u Zelji 2 milje tekma 90 minuta 3 milje a paket 2 tekme plus zadnjih pola sata 5 milja.Akcija.Igras 10 tekmi 2 bedja samo 10 milja uz garanciju ako je kisa ili hladno mozes da odgodis za drugi termin.
Kako vrijeme odmiče mišljenja sam da je ovo jedini ispravan put. Okrenuti se 180 stepeni u odnosu na ovo sada, promijeniti statut, i sa novim ljudima na svim pozicijama krenuti u dizanje kluba. Posvetiti se razvoju omladinskog pogona, krenuti ka saniranju dugova i početi tražiti vlasnika ili vlasnike.LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:22Ti mene "napade" kad sam poslije Krupe rekao da je ovo najbolje krenuti ispocetka sto se tice svake pozicije u klubu.GBBP je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:13Valjda zato što je došlo svima preko glave,dosta je više,pa Željo smo nismo Travnik u pizdu materinu.
Samo da nas puste na stadion aBd i sve će vam se samo kazati.
Na forumu možemo samo pričati i tješiti jedni druge,jer mi smo bolesni,previše volimo ovaj klub.
Ova situacija praznih stadiona stvara veliki problem i sto nema tog pritiska navijaca. Neki protesti nisu mi rjesenje za ovakve fudbalske stvari. Ali, da je velikoj vecini svega preko glave jeste. Zato sam i rekao da je bilo najbolje da se krene nanovo i na trenerskoj poziciji, UO i ostalo. Nezadovoljstvo postoji sad, a svakim potezom ili kiksom ce samo rasti i nema tu nikakvog uspjeha. Nema tu vise nikakvog razumijevanja.
Ma amar se pogubio totalno nije to vise onaj amar od prije 10 god a karma je cudo kako je usao u klub na kraju bi mogao na jos gori nacin otici iz kluba ukoliko se ne ostvare zadani ciljevi a prvi je titula od koje 95% nema nista. prije njega smo imali bar sistem i znalo se ko sta radi dok sada ne zna se ko kosi a ko vodu nosi rasulo a opet se za sve on pita sve vise se povlaci prica kako ima ljudi koji bi usli sa parama ali ne sa amaraom u klubu jer on hoce da je gazda za sve.Dovoditi pitarcica koji nije mogao da se dokaze ni u bratstvu a nasu djecu zapostavljati.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Priča se?lendra je napisao/la: ↑04 jan 2021, 09:30Ma amar se pogubio totalno nije to vise onaj amar od prije 10 god a karma je cudo kako je usao u klub na kraju bi mogao na jos gori nacin otici iz kluba ukoliko se ne ostvare zadani ciljevi a prvi je titula od koje 95% nema nista. prije njega smo imali bar sistem i znalo se ko sta radi dok sada ne zna se ko kosi a ko vodu nosi rasulo a opet se za sve on pita sve vise se povlaci prica kako ima ljudi koji bi usli sa parama ali ne sa amaraom u klubu jer on hoce da je gazda za sve.Dovoditi pitarcica koji nije mogao da se dokaze ni u bratstvu a nasu djecu zapostavljati.
Ti iz "priča se" donio zaključak?
Nema vama pomoći,nažalost
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Realno, Amar je bio Tata kad su kokuzi ostali bili u ligi.
Sad je tu puno jača situacija i neće niko skinuti gaće samo zato što si ti Amar Osim.
Ljudi idu i dolaze za parama, a pare prave rezultate, ako cemo realno, i ova ekipa je skupa za nekog koga Krupa dva puta dobije.
Sad je tu puno jača situacija i neće niko skinuti gaće samo zato što si ti Amar Osim.
Ljudi idu i dolaze za parama, a pare prave rezultate, ako cemo realno, i ova ekipa je skupa za nekog koga Krupa dva puta dobije.
I ovo je istina. Prošla su vremena kad smo svi bili u istoj ravni, svi manje više kokuzi pa ko se bolje snadje u svemu tome. Realnost jeste da je ovo drugo mjesto odličan uspjeh kada uzmemo u obzir situaciju u klubu ali ako situacija bude takva i dalje uspjeh će ove sezone biti izlazak u Evropu, iduće biti stabilan premierligaš u sredini tabele i tako dalje.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:21Realno, Amar je bio Tata kad su kokuzi ostali bili u ligi.
Ako se ne promjeni satut i ne nadže neki investitor, upravo ovo boldirano je sto nas čeka u narednim godinamaDejan1921 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:34I ovo je istina. Prošla su vremena kad smo svi bili u istoj ravni, svi manje više kokuzi pa ko se bolje snadje u svemu tome. Realnost jeste da je ovo drugo mjesto odličan uspjeh kada uzmemo u obzir situaciju u klubu ali ako situacija bude takva i dalje uspjeh će ove sezone biti izlazak u Evropu, iduće biti stabilan premierligaš u sredini tabele i tako dalje.Manijakdolopate je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:21Realno, Amar je bio Tata kad su kokuzi ostali bili u ligi.
Republička liga BiH:1946
Realan post skroz,a da li bi vjerovali,da je naših prvih 11 protiv TC na Grbavici,jeftinije od 2 njihova igrača koja su ušla u drugom poluvremenu(Ubiparip,Nikolić),iz Azmirovih usta.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
A je li to po tebi brate ono čemu mi trebamo težiti i je li nas to treba zadovoljiti?
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ne dirati stvari u klubu koje funkcionisu. A to je trener kluba, ako on uspije sa duplo jeftinjjim kadrom od konkurencije da bude drugi, onda je on stvarno napravio rezultat.
To je kad Amara posmatramo samo kao trenera.
Nas najveci problem je sukob Amar-Senad, to nas razdire ubija. Konkurencija je itekkao ispred nas, trenutno mi ns mozemo Radniku oteti igraca jer oni nude za nijansu gore uslove. Cak i da rade svi Zeljovci zajedno,trebat ce vremena da pridjemo najskupljim ekipama lige.
Nas najveci problem je sukob Amar-Senad, to nas razdire ubija. Konkurencija je itekkao ispred nas, trenutno mi ns mozemo Radniku oteti igraca jer oni nude za nijansu gore uslove. Cak i da rade svi Zeljovci zajedno,trebat ce vremena da pridjemo najskupljim ekipama lige.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Ma priča se, hahahaha
100 posto istina ,cak Sam Deji u pp poslao prepisku sa vibera koja to dokazuje.Znaci Amar samo kao trener je vrh ali ako Amar ne zeli da bude samo trener I pita se za neke druge stvari od promjene statuta itd ako imamo jos neke struje u klubu kojima ne odgovara (radi pomocnog ,radi platoa ispred istoka jer je to neko pikirao)onda sam za to da se navijaci maksimalno ukljuce I ako treba sve rastjeraju pa da krenemo ispocetka.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma ja prica se da nam je najjeftinija ekipa a onaj nas levat poskutavi tuzi za 28 milja. Pa jel mu to 2g nismo dali platu??
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Znaci ljudi usli u klub da bi se sutra mogli hvaliti cinjenicom da je nasih prvih 11 jeftinije od 2 igraca Siminog Hana. Pa to je za plakanje a ne da se hvalis kao da je neki uspjeh. I sta sad? Hvalit cemo da smo daleko iznad Krupe i Mladosti s istim finansijama, a drugi ce osvajati titule i igrati nekoliko utakmica u Europi dok ne procepe i plasiraju se nedje. Onda ce opet isti srati kako neko ima vise para od nas. Postavljao je neko nedavno ovdje koliko je ko zaradio od Europe zadnjih godina. Odatle vise para pitarima i svinjama, tuzla ima jakog covjeka na celu kluba dok se mi koljemo, Velez se reorganizovao i znaju sta rade, bojac gura politika jos su poceli praviti neke rezultate i prodavati igrace. Mi mozemo jedino Bekrica prodati.
Ako nisu sposbni da vode najveci klub u drzavi kako treba i ako ne mogu placati ekipu bar koliko simin han placa tri svoja igraca nek **** svi redom. Nikakvog plana, nikakve informacije, ne zna se ko pije ni ko placa.
Ako nisu sposbni da vode najveci klub u drzavi kako treba i ako ne mogu placati ekipu bar koliko simin han placa tri svoja igraca nek **** svi redom. Nikakvog plana, nikakve informacije, ne zna se ko pije ni ko placa.
Cuva Bog Zelju svog!
Pa to sam ja neki dan pisao ,majke mi godinu I pol ide prica ljudi bliska klubu kao extra ekipu imamo kakva je situacijuHongKong je napisao/la: ↑04 jan 2021, 11:48Znaci ljudi usli u klub da bi se sutra mogli hvaliti cinjenicom da je nasih prvih 11 jeftinije od 2 igraca Siminog Hana. Pa to je za plakanje a ne da se hvalis kao da je neki uspjeh. I sta sad? Hvalit cemo da smo daleko iznad Krupe i Mladosti s istim finansijama, a drugi ce osvajati titule i igrati nekoliko utakmica u Europi dok ne procepe i plasiraju se nedje. Onda ce opet isti srati kako neko ima vise para od nas. Postavljao je neko nedavno ovdje koliko je ko zaradio od Europe zadnjih godina. Odatle vise para pitarima i svinjama, tuzla ima jakog covjeka na celu kluba dok se mi koljemo, Velez se reorganizovao i znaju sta rade, bojac gura politika jos su poceli praviti neke rezultate i prodavati igrace. Mi mozemo jedino Bekrica prodati.

Mislim da se dovoljno vremena pruzilo svima ukljucujuci Amara i strucni stab da se vidi sta imaju sad ponuditi, sta im je plan. Klub nije Senadov, nije Amarov, nije Jasminov pa da ti kazes njegovo je pusti neka rade sta hoce i koliko hoce. Ta cinjenica da smo sa jeftinijim kadrom sad drugi bi bila za hvaljenje da je sad dogovorena neka veca svota novca da udje u klub pa da kazes da je izvucen maksimum i sad idemo ozbiljnije raditi, a nije. Nastavit ce se to i naredne polusezone i to je onda problem ovih sto su u klubu sto ne znaju i treba ih eliminisati jer to nije nesto sto nam treba. Nama ovo sad drugo mjesto nista ne znaci kao sto ne znaci nikom trece, cetvrto jer je to mala razlika i mozemo se vrlo lahko zamijeniti sa Zrinjskim, Borcem, Velezom na kraju sto se jedino i pika.
Amar i Senad su htjeli da imaju sto vise navijaca na svojoj strani pa im Bog vrati da je velika vecina nezadovoljna sa njima i njihovim radom kad se crta neka povuce nakon nekog vremena.
Amar i Senad su htjeli da imaju sto vise navijaca na svojoj strani pa im Bog vrati da je velika vecina nezadovoljna sa njima i njihovim radom kad se crta neka povuce nakon nekog vremena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Apsolutno ne,pričam o trenutnoj situaciji,ono čemu treba težiti,po meni,je da jedno 70% ovih trenutnih nebi trebali biti u Želji po kvaliteti,a za to ti trebaju novci(ulagači,investitori)SudoHusika je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:49A je li to po tebi brate ono čemu mi trebamo težiti i je li nas to treba zadovoljiti?
MIGRANTI iz METROPOLE!
timpramosavePla je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:52Ne dirati stvari u klubu koje funkcionisu. A to je trener kluba, ako on uspije sa duplo jeftinjjim kadrom od konkurencije da bude drugi, onda je on stvarno napravio rezultat.

Senad odyebo iz kluba ima dvije godine, ali ovdje po forumima se i dalje prave neki virtualni sukobi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jan 2021, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.