Mali je kitar i to onaj okorjeli.Čija li je ovo ideja..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ja bih rekao da je neki tal ali brine me sto ne znam sta se vise ima utaliti kod nas,nemas se za sta uhvatiti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Čujem počeo je brisati statuse po društvenim mrežama,a svašta je pisao hahahaha
E Bože sačuvaj,čuj Sarvan..
E Bože sačuvaj,čuj Sarvan..
1921
Pa sta ima Ljoze da se utali kod nas,nidje marke

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ruzno je da tvrdim, a ne znam nesto 100%. Da lici na neki tal kao sto kazes i lici tj. moze se sa te strane posmatrati plus na osnovu nekih prica vezanih za ovog igraca. Sam znas za pojam "menadzerski igrac", malo za CV, malo za ovo, za ono.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma to je ok,to i jest ta veza svakako nego mi smo manje vise i osudjeni sad na takve levate.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stae cke? Ne valja vam ni Saravan, a ne tako davno ste se sprdali s Jazvicem i Curjuricem 

Cuva Bog Zelju svog!
Ma ne može me niko ubjediti da je bolji od naših juniora i da ima prednost ispred njih.Ko ga je doveo,zbog čega ga je doveo i šta mu je uloga tek ćemo da vidimo.
Frajer ba mrzi Želju,papčić teški,a mi treba da ga gledamo kako nosi sveti dres i igra ispred naše djece.
Joj kolapsa..
Frajer ba mrzi Želju,papčić teški,a mi treba da ga gledamo kako nosi sveti dres i igra ispred naše djece.
Joj kolapsa..
1921
Sarvan je tek pocetak...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hladno 4.mjesto i finale kupa

Cuva Bog Zelju svog!
Ma neće im ovo prolaziti burazeru vjeruj mi,polahko samo dići će se glas,mora.Znamo mi što šutimo,a nećemo još dugo.Nisu oni Željo,mi smo!
1921
Buraz postujem te ali ne budi smijesan,prosao je penal u Bijeljini,prosla je prokockana licenca,prosla je prokockana titula,zasto ne bi i ovo ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Valjda zato što je došlo svima preko glave,dosta je više,pa Željo smo nismo Travnik u pizdu materinu.
Samo da nas puste na stadion aBd i sve će vam se samo kazati.
Na forumu možemo samo pričati i tješiti jedni druge,jer mi smo bolesni,previše volimo ovaj klub.
1921
Ti mene "napade" kad sam poslije Krupe rekao da je ovo najbolje krenuti ispocetka sto se tice svake pozicije u klubu.GBBP je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:13Valjda zato što je došlo svima preko glave,dosta je više,pa Željo smo nismo Travnik u pizdu materinu.
Na forumu možemo samo pričati i tješiti jedni druge,jer mi smo bolesni,previše volimo ovaj klub.

Ova situacija praznih stadiona stvara veliki problem i sto nema tog pritiska navijaca. Neki protesti nisu mi rjesenje za ovakve fudbalske stvari. Ali, da je velikoj vecini svega preko glave jeste. Zato sam i rekao da je bilo najbolje da se krene nanovo i na trenerskoj poziciji, UO i ostalo. Nezadovoljstvo postoji sad, a svakim potezom ili kiksom ce samo rasti i nema tu nikakvog uspjeha. Nema tu vise nikakvog razumijevanja.
Nisam te napao,nego sam tražio ono malo i vjerovao da se nismo srozali toliko.LjoZee je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:22Ti mene "napade" kad sam poslije Krupe rekao da je ovo najbolje krenuti ispocetka sto se tice svake pozicije u klubu.GBBP je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:13Valjda zato što je došlo svima preko glave,dosta je više,pa Željo smo nismo Travnik u pizdu materinu.
Ova situacija praznih stadiona stvara veliki problem i sto nema tog pritiska navijaca. Neki protesti nisu mi rjesenje za ovakve fudbalske stvari. Ali, da je velikoj vecini svega preko glave jeste. Zato sam i rekao da je bilo najbolje da se krene nanovo i na trenerskoj poziciji, UO i ostalo. Nezadovoljstvo postoji sad, a svakim potezom ili kiksom ce samo rasti i nema tu nikakvog uspjeha. Nema tu vise nikakvog razumijevanja.
Ne volim pljuvati,ne volim napadati,treba podržati,treba strpljenja,mi vazda pljujemo,e time sam se vodio.Al vakat je da se pokrenu neke stvari,dosta je.
Jer mi šutimo,a njima izgleda odgovara ta šutnja.
Bezparica je u klubu nenormalna,zato mi nije jasno dovođenje ovog malog mamlaza.
1921
mogu li se ja kako uvaliti na ovu sirotinjsku sisu u klubu kad su vec svi, za pola debila u ekipi bi bio Gattuso 

Naravno da odgovara jer pritisak sa foruma i drustvenih mreza je nebitan naspram onog kad zagrmi sa tribina. Oni mozda ovo citaju sto mi pisemo, ali nista nase pisanje ne moze promijeniti koliko pritisak kad im saspes u lice dok sjede u lozi npr. Strpljenja odavno vise nema. Meni je klub drazi od bilo koje osobe u historiji klub i ako vidim da taj neko vise ne zna gdje goni za mene je neko koga treba mijenjati. Ja vjerujem da vecinu preveliki respekt prema Amaru ogranicava sad da odmah osude neki potez ili pozovu na promjenu. Ni on ne zna gdje goni vise. Pojelo ga je ovo sve skroz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.