JuventinoVero je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:40
Italia je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:37
Dok nije dosao ovdje, predstavljali ste ga ko švedskog Ronalda. Pitam se da li iko i prati tako nekog igraca kojeg najavi, ili je to čisto neki football manager scouting i slicno
Zato si ti sve znao šta će se desiti, samo si mudro šutao i čekao pravi trenutak da ukažeš na to.
Pa sta sam lose rekao? Nisam lika pratio, pogledao sam dvije njegove tekme (protiv Juventusa haha) i naravno par klipova dje golove zabija. Nit sam mogao sta pozitivno nit negativni prokomentarisati, slicno kao i za Kijezu kojeg sam ipak vise pratio. Al sjecam se price "prodaj Costu, Bernu, Cuadrada, ma i Dybalu stize nam Kulusevski". Lik osim te fizicke snage nema nista. Ako igrač stoji ispred ili pored njega, njemu je tu kraj.
Elem, mislim da je hajlajt dana partija Dybale i dokaz koliko znaci ovoj ekipi. Kad Dybala igra, igraju i svi ostali. Jednostavno gdje oni bezmudi bi vracali loptu do stopera u nedogled, dodas Dybali i on je gura naprijed. I tako svaka akcija, svaka kontra. Taj momak je prirodi lider ovog Juventusa i kao takav mora imati i status kakav zasluzuje.