Majke mi kao da je zivot neko iz njih Isisao ...forza_juve je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:12Igramo dopadljivo za oko, vidi se da ima kuveta u ovim igracima i da je mister to dobro poslozio![]()
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlCapitano
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Ma nije nista bolje bilo zadnje dvije godine samo sto su ostali losi bili pa eto mi smo ko biva se odvojili. Sada je malo drugacija situacija i tu smo gdje smo. Svako zba pa cak i laik da sa ovim igracima nema buducnosti, ova igra me podsjeca na Del Nerija samo sto smo tada tek bili povratnici a sada spiskali milione na polovnjake koji ne mogu meda i ne vrijedi ih nabrajati vise. Evo Ronaldo napokon gol jedini zeljan igrePantelija je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:15Majke mi kao da je zivot neko iz njih Isisao ...forza_juve je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:12Igramo dopadljivo za oko, vidi se da ima kuveta u ovim igracima i da je mister to dobro poslozio![]()
![]()
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Goli qurac bi ova ekipa bila bez Ronalda.
igra i zalaganje ne postoje, jedino individualni kvalitet igraca.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- IlCapitano
- Kontakt:
Ova i prošla sezona totalni random fudbal. U svakom momentu možeš dati ili primiti gol, bez ikakvog balansa i kontrole.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
Covjek sa 36 godina zeljan vise nego recimo Chiesa, Ramiz i Bentancur zajedno i vrijedi svakog eura, toliko nas je puta iscupao sto ovi ostali nece ni za 5 sezona
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Fakat bez Ronalda ništa.. vezni red kad vidiš ko sve igra tuga te uhvati. Ovo su igrači za rotacije u ozbiljnim evropskim klubovima.
Edit: konačno i bonucci da se postavi i odigra na jednu loptu kao kapiten.
Edit: konačno i bonucci da se postavi i odigra na jednu loptu kao kapiten.
#ALLEGRIOUT
Ekipa uopste ne ulijeva povjerenje da ce ovaj rezultat odnijeti. Svaka sansa protivnika moze biti gol. Ja ne znam koga mozemo dovesti da se to promijeni.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bonucci nocas neprepoznatljiv, pogotovo ova vrhunska intervencija. Ali mali Amerikanac je imao sreće u zadnjim sekundama, pravi drugi faul s leđa a već ima žuti. Bolje da ga Pirlo mijenja odmah, jer svaki sljedeći faul je sigurno crveni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa sudija nije ni svirao tako da nema faula. Ali ne sumnjam da će mu dati, za isti start nad Chiesom bek Udina nije dobio ni karton.
Živim za dan kada ću Bonnuciu i Sandru vidjeti leđa. Nikakva intervencija svakako 10 utakmica to ne mijenja. Kanceri.
Daj Arthura.
Živim za dan kada ću Bonnuciu i Sandru vidjeti leđa. Nikakva intervencija svakako 10 utakmica to ne mijenja. Kanceri.
Daj Arthura.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
forza_juve je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:23Covjek sa 36 godina zeljan vise nego recimo Chiesa, Ramiz i Bentancur zajedno i vrijedi svakog eura, toliko nas je puta iscupao sto ovi ostali nece ni za 5 sezona
Nastranu sto ima 36 god,nego je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto drzi Boga pitaj koliko rekorda.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gdje je tvoj omiljeni Morata?Pogba je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:41Pa sudija nije ni svirao tako da nema faula. Ali ne sumnjam da će mu dati, za isti start nad Chiesom bek Udina nije dobio ni karton.
Daj Arthura.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Burberry46
- Kontakt:
Presporo ide lopta, nema ideje, sreca pa je tu Ronaldo
Mora bolje
Mora bolje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
povrijedio se na zadnjem treningu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:50Gdje je tvoj omiljeni Morata?Pogba je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:41Pa sudija nije ni svirao tako da nema faula. Ali ne sumnjam da će mu dati, za isti start nad Chiesom bek Udina nije dobio ni karton.
Daj Arthura.![]()
Ponisten gol, a ni iz jednog ugla se ne moze sa sigurnošću reci da je ruka, cak ruka ide nazad.

#MaxOUT
#MaxOUT
Ruka i logicno da je ponisten.
Kakav debil je sudija, strašno. Izmisljen karton De Ligtu, simulacija De Paula. Nastavlja se slabo suđenje, pogotovo u Torinu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sandro se nazalost raspada, mjesto lijevog beka moramo pojacati pod hitno, izmedju ostalog.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- forza_juve
- Kontakt:
I dodaj na to da je milijarderMarvin je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:49forza_juve je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:23Covjek sa 36 godina zeljan vise nego recimo Chiesa, Ramiz i Bentancur zajedno i vrijedi svakog eura, toliko nas je puta iscupao sto ovi ostali nece ni za 5 sezona
Nastranu sto ima 36 god,nego je osvojio sve sto se moze osvojiti i sto drzi Boga pitaj koliko rekorda.

❤️1946❤️
Frajer je rupa.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 jan 2021, 22:12Sandro se nazalost raspada, mjesto lijevog beka moramo pojacati pod hitno, izmedju ostalog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.