Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Moja tv i gledaš na miru tekmu
Bas divan poklon za Novu godinu od Telemaha.
Pirlo je dao intervju pa evo sta je rekao:
Ne želim vidjeti više utakmice poput one protiv Fiorentine. Imali smo dobar put rasta koji se poboljšao u mnogim aspektima. Uvjeren sam da možemo i bolje.
Razgovarali smo o utakmici protiv Fiorentine. Imali smo potpuno pogrešan stav, nismo mogli tako završiti 2020. godinu. Bio je to dobar sastanak na kojem smo razgovarali i o nasim ciljevima za ovu godinu.
Januar je važan mjesec s mnogo utakmica, pa ćemo se morati suočiti s našim najboljim dostupnim igračima i bit će mjesta za sve, jer je igranje svaka tri dana teško i oduzima energiju, tako da ćemo morati biti spremni za svaku utakmicu.
Posljednji ozlijeđeni igrači, poput Arthura i Demirala, također su se oporavili. Giorgio trenira s nama nekoliko dana kontinuirano, pa se nadam da ću ih pripremiti za sljedeće utakmice.
Biti trener Juventusa nosi sa sobom mnogo odgovornosti ali ja sam spreman na to.
Bit ce teška utakmica protiv Udinesea, jer su u dobroj seriji, to je ekipa koja je fizički jaka, organizirana i opasna u kontranapadu. Moramo se usmjeriti na njihove napadače i vezne igrače.

Pirlo je dao intervju pa evo sta je rekao:
Ne želim vidjeti više utakmice poput one protiv Fiorentine. Imali smo dobar put rasta koji se poboljšao u mnogim aspektima. Uvjeren sam da možemo i bolje.
Razgovarali smo o utakmici protiv Fiorentine. Imali smo potpuno pogrešan stav, nismo mogli tako završiti 2020. godinu. Bio je to dobar sastanak na kojem smo razgovarali i o nasim ciljevima za ovu godinu.
Januar je važan mjesec s mnogo utakmica, pa ćemo se morati suočiti s našim najboljim dostupnim igračima i bit će mjesta za sve, jer je igranje svaka tri dana teško i oduzima energiju, tako da ćemo morati biti spremni za svaku utakmicu.
Posljednji ozlijeđeni igrači, poput Arthura i Demirala, također su se oporavili. Giorgio trenira s nama nekoliko dana kontinuirano, pa se nadam da ću ih pripremiti za sljedeće utakmice.
Biti trener Juventusa nosi sa sobom mnogo odgovornosti ali ja sam spreman na to.
Bit ce teška utakmica protiv Udinesea, jer su u dobroj seriji, to je ekipa koja je fizički jaka, organizirana i opasna u kontranapadu. Moramo se usmjeriti na njihove napadače i vezne igrače.
- Juventinisimo
- Kontakt:
PSG je vec odavno zainteresovan za Dybalu, em je dosao Pochettino, em je argentinac...
Kehrer, Paredes(ovu dvojicu su stavili na TL), Icardi <-> Dybala, Berna/Benta..
Ako bi uzeli ovu trojicu, rijesili bi DC/DR, DMC, ST za narednih 4-5 godina...
Medjutim, nema nista od toga, nisu talijani, a nama oni trebaju k'o oci u glavi..za njih dajemo po 50M, i opet 50, sve dok ne nadjemo jednog da valja...ako nadjemo..

Medjutim, nema nista od toga, nisu talijani, a nama oni trebaju k'o oci u glavi..za njih dajemo po 50M, i opet 50, sve dok ne nadjemo jednog da valja...ako nadjemo..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Večeras kreće mašina. Za početak, 4:0.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Najveći problem je pobjednicki mentalitet koji je negde nestao sa novim pojava kima. I prije smo igrali kose al dobijali. Nadati se sa novom godinom da ćemo krenuti sa pobedom i boljim rezultatom prije svega sigurniji igrom kod naseg vodstva i da se ne ponovi nikad Lacio. Dybi daje veceras vrijeme je da se trgne jer treba nam. 

Dobar dan 

Sd arene jel ... Bljak oslijepis od toga

Počinje lijepo:
Mora se dovesti prima punta za klupe odmah.Alvaro Morata non fa parte della lista dei convocati per la partita di questa sera a causa di un risentimento muscolare alla coscia destra avvertito durante l’allenamento di ieri.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dybalu za Icardija. Strasno.Juventinisimo je napisao/la: ↑02 jan 2021, 20:35PSG je vec odavno zainteresovan za Dybalu, em je dosao Pochettino, em je argentinac...![]()
Medjutim, nema nista od toga, nisu talijani, a nama oni trebaju k'o oci u glavi..za njih dajemo po 50M, i opet 50, sve dok ne nadjemo jednog da valja...ako nadjemo..![]()
![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Imaju HD do Februara besplatno, poslije toga se mogu za 5-6KM uzeti u HD paketu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nijetobastakoaliakotividistobastakonekabudetobastako...uostalom, ja nemam pojma o fudbalu, halali..Italia je napisao/la: ↑03 jan 2021, 14:36Dybalu za Icardija. Strasno.Juventinisimo je napisao/la: ↑02 jan 2021, 20:35PSG je vec odavno zainteresovan za Dybalu, em je dosao Pochettino, em je argentinac...![]()
Medjutim, nema nista od toga, nisu talijani, a nama oni trebaju k'o oci u glavi..za njih dajemo po 50M, i opet 50, sve dok ne nadjemo jednog da valja...ako nadjemo..![]()
![]()
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Szczesny
Danilo, de Ligt, Bonucci,Sandro
Chiesa, McKennie, Bentancur, Ramsey
Dybala, Ronaldo
Danilo, de Ligt, Bonucci,Sandro
Chiesa, McKennie, Bentancur, Ramsey
Dybala, Ronaldo
-
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Ruka...koja sreca.
inace prvi 10 min nista od Juventusa. Patnja do kraja...
inace prvi 10 min nista od Juventusa. Patnja do kraja...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Imal iko ikakav stream a da bar malo ne javi
Majku im je.bem i arenama i ovim jadovima koji me navukode da potpise ugovor radi istih
Majku im je.bem i arenama i ovim jadovima koji me navukode da potpise ugovor radi istih
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Smrt telemmahu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- forza_juve
- Kontakt:
Igramo dopadljivo za oko, vidi se da ima kuveta u ovim igracima i da je mister to dobro poslozio 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.