Druže ja ne znam koliko si ti mečeve Milana gledao ove sezone ali bilo je utakmica kao sto je ova samo sto su bile zamijenjene uloge. Verona je jedan primjer toga.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma lik govori kad ih stane sreca,i posralo nas,moze ti se posreciti 1-2 tekme,ali nmz ti se posreciti evo vec skoro godinu dana.
Ova ekipa ima kvalitet,kako prva postava,tako i klupa,jer ta klupa zadnjih 10 kola donosi pobjede i bodove
Ova ekipa ima kvalitet,kako prva postava,tako i klupa,jer ta klupa zadnjih 10 kola donosi pobjede i bodove
Svaka čast Milanu zasluženo su tu gdje jesu ali mi još uvijek samo pratimo Juve od konkurenata. Ali ako milan polusezonu završi na 1. mjestu (tj. još 4 kola) onda ćemo ozbiljno počet pratiti i Milana.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ako iko nema sreće ove sezone to je Milan. Ako si gledao utakmice Milana samo se sjeti Parme, Verone, Rome.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Krenulo, prosralo, sreća, nafaka, bla bla bla i tako godinu cijelu. Rekordi padaju, jedan za drugim i to rekordi koje nisu mogle dostići ni mnogo jače ekipe tokom prethodnih decenija. Niko ne kaže da je Milan favorit za Scudetto, ali ta priča da ova ultra mlada ekipa nema kvalitet to samo može budala tvrditi.
Konstantno igraju bez par bitnih igrača i evo ih nakon 40% prvenstva na prvom mjestu.
Ako pričamo o sreći ili nesreći, Milan je bukvalno samo pukom nesrećom i ludom srećom Verone i Parme izgubio 4 boda. Ovo je lahko moglo biti već 13-2-0 omjer. Jer u ta dva meča Milan je pogađao prečke i stative, te su golmani protivnika bili prime Buffon iz 2006e.
10 utakmica može biti sreća, pa i 15, 20, ali skoro 50 utakmica i godina dana, to je plod truda, rada, i kvaliteta.
Konstantno igraju bez par bitnih igrača i evo ih nakon 40% prvenstva na prvom mjestu.
Ako pričamo o sreći ili nesreći, Milan je bukvalno samo pukom nesrećom i ludom srećom Verone i Parme izgubio 4 boda. Ovo je lahko moglo biti već 13-2-0 omjer. Jer u ta dva meča Milan je pogađao prečke i stative, te su golmani protivnika bili prime Buffon iz 2006e.
10 utakmica može biti sreća, pa i 15, 20, ali skoro 50 utakmica i godina dana, to je plod truda, rada, i kvaliteta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Navijamo li za Udineze 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Je li realno da je Juve ponudio zamjenu Bernadeschi - Leao ?
Rade pefektno u HD-u. Samo isprati sve korake iz klipa.
Omiljeni komentator na areni.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jao komentatora, koliko je neinformisan. Hajde kad reče da je Dybala i dalje mlad, hajde momak ima 27 godina, i nije toliko pogriješio, naravno kad se priča o fudbalskim godinama. Ali da je Ramsey igrač kojem je lijeva noga primarna, to tek sad čujem
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E jbg, taman pripremio sliku Pirla dok uziva u vinu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Al et sto je var,niko ovu ruku nije ni vidio niti se bunio,steta bila fina akcija i gol
- Romagnoli13
- Kontakt:
Namjere nije bilo, ali ipak je dirao loptu rukom. U doba VARa ovo je poštena odluka.
Koliko malo ovom Ronaldu treba 

Ajmo jos jedan
Ronaldo presao Pelea na vjecnoj listi strijelaca,kakav GOAT

Rabiot propušta i drugu utakmicu jer nije rješena priča oko suspenzije prije 3 mjeseca protiv Napolia. Italija 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Chapman1886
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Pazi sad zadnjih 37 tekmi Milana 27 pobjeda, 9 remija i 1 poraz.
I sta kazes jel nas prosralo da ni sami ne znamo kako,bas me zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.