FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svakako da bi mi Duraković igrao prije bilo kojeg mladog sa strane, ali možda je o sa Denijem samo proba, vidjećemo. Ali kako god ovo su igrači koje možemo očekivati da dolaze u narednom periodu u Želju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
Raja nece da pise na forumu jer samo se ibrete sta rade ovi nasi, zapravo ne rade nista
Ibretu se ibretim.

Ibretu se ibretim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
https://www.072info.com/muhammed-fazlic ... hijatriju/
Malo zajebancije.Isto ime i prezime.Moglo bi se šupku svašta napisati ali necu jer ovako bez imena i prezimena nije sportski.Od LGBT udruzenja bordo prijatelji samo se nekakvi phederluci mogu procitati...
Malo zajebancije.Isto ime i prezime.Moglo bi se šupku svašta napisati ali necu jer ovako bez imena i prezimena nije sportski.Od LGBT udruzenja bordo prijatelji samo se nekakvi phederluci mogu procitati...
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 03 jan 2021, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ispada da nešto crnjačim ali neka me neko razuvjeri, evo ja kažem da mi trenutno možemo dovoditi samo te tipove igrača te eventualno neke naše koji bi da završe karijeru ovdje i novac im nije bitan.KANA je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:15![]()
znaci samo iz Moscanice.Jeste se Brki svaka izjava obila od glavu
![]()
Sad i zvanično mi smo ga zglajzali.
Nekima jos fali da otvore oci.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Najmanji problem je ovdje odakle dolazi jer nije prvi igrac koji dolazi iz druge lige. Ikic je igrao u drugoj slovenskoj cini mi se. Doduse, ovi iz nase Prve lige Federacije su bogalji svi. Ali, veci problem je sto nema plan za jednu sezonu nego do pola ovako, od pola drugo.
Nema se sta bilo kakva stabilizacija ganjati sa Amarom kad se njegovo ime veze za rezultate. Cim ih nema navijaci nece imati razumijevanja i samo stvaramo dodatnu tenziju. Ako nemamo ambicije onda mijenjaj sve. Da li iko ustvari zna sta je nas cilj?
Nema se sta bilo kakva stabilizacija ganjati sa Amarom kad se njegovo ime veze za rezultate. Cim ih nema navijaci nece imati razumijevanja i samo stvaramo dodatnu tenziju. Ako nemamo ambicije onda mijenjaj sve. Da li iko ustvari zna sta je nas cilj?
Pa niko nam ništa nije rekao osim da ćemo se boriti pa šta bude. To je vrhunac našeg plana i cilja.LjoZee je napisao/la: ↑03 jan 2021, 19:41Najmanji problem je ovdje odakle dolazi jer nije prvi igrac koji dolazi iz druge lige. Ikic je igrao u drugoj slovenskoj cini mi se. Doduse, ovi iz nase Prve lige Federacije su bogalji svi. Ali, veci problem je sto nema plan za jednu sezonu nego do pola ovako, od pola drugo.
Prvih 11 kola jedan cilj (titula), drugih 11 drugi (Evropa) i zadnjih 11 treci (stabilizacija)

Ali u kakvoj smo mi depresiji
zabi ga neki dan Bajic,hadziahmetovic,Hodzic niko nista ,danas Dzeko Gojak niko nista .Vise nas boli **** za sve ,nema svijetla na kraju tunela.

vrlo jednostavno nas je cilj da nemamo cilja ni u cemu
Zabiće ga i Sarvan ako Bog da pa će nas prozivati ovdje da smo pljuvači bili i u startu momka popljuvali.
Svaka im cast, ali ti golovi ne donose nama bodove pa da ih pratimo.

Sto ima veze konkretno sa nama ispratiti, a ostalo nek su zivi i zdravi i uspjesni.
Nama jedino, protivniku tesko

E cuj tal

Pa vala nista me vise ne moze iznenaditi pa ni ta varijanta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.