FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Da nam nema Neuera ne bi osvojili ni jedan od 5 trofeja
Nekako nam je haotična odbrana postala svojevrstan trademark, za razliku od dobro organizovanog napada i pritiska na protivničku odbranu. Još od Guardiole igramo po principu da više damo nego što ćemo primiti i izgleda da se treba naviknuti na to, visoko stojimo kad imamo loptu u svojim nogama i to je rizik koji vučemo u svakoj utakmicu kad izgubimo loptu.
Normano da nam je haotična odbrana kad ostaviš 2 bolja štopera na klupi. Sule je sa 130kg bolji od Boatenga a Lucas je Ramos za Blackenbauera.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Loše al će riješiti Lewat sa 2 gola.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tolisso i Sane apsolutno van ritma i frekvencije tima. Btw penal je bio, ali nema veze riješićemo to i bez penala 

Ajatolah u stilu. Evo zašto je baš on taj Ajatolah.
Dobri stari Boa 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sanea treba opet izvesti na poluvremenu, da ga se još jednom ponizi jer je zaslužio. Boatenga treba prije poluvremena izbaciti a onda prosut priču u medijima da je bio povrijeđen.
A Marc Roca i Tiago Dantas i njima slični protiv ovakvog Majnca mogu samo tražiti polomljenu nogu na terenu, zato Goretzka ulazi i rješava ovo.
A Marc Roca i Tiago Dantas i njima slični protiv ovakvog Majnca mogu samo tražiti polomljenu nogu na terenu, zato Goretzka ulazi i rješava ovo.
Nabijem i flicka na neku stvar vise, **** ga ajatolah i blackenbauer
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Odbrana i dalje pliva, grob te yebo osam utakmica zaredom primamo gol. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Boateng i Alaba zivim za dan da ih negledam vise u dresu Bayerna
Uzasan je i Davies

Uzasan je i Davies
Prelahko se primaju golovi..ovo je nerealno za Bayern..14.kolo a vec primili 21 gol..covjek lagano glavom zabi gol a Muller i Alaba gledaju..
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 03 jan 2021, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zaboravio sam i Boatenga - Süle zdrav je bolji od ovog duplo. I Boa se krece kao da ima viska 10 kg.
Mislim da je vrijeme da Uli reaguje i poruci Flicku da Boa i Alaba moraju na klupu.
Mislim da je vrijeme da Uli reaguje i poruci Flicku da Boa i Alaba moraju na klupu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sreca pa smo osvojili lp prosle sezone ,ove godine i Lazio je pod pitanjem hoce li se proci...gubi se Flick
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Bayern@heart
- Kontakt:
Za ovoliki broj primljenih golova glavni krivac je Flick **** ga Ajatolah i Alaba i guzicu. I jednog i drugog prikovat na klupu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana je katastrofalna, ispadaju na sve strane.
Tacno se ne zna ko je losiji.
Napad Jakov, par prilika koje se nisu iskoristile i na kraju slijedi kazna.
Sane i Tolliso su svoje sanse morali iskoristiti.
Tesko ce se vratiti, pretesko, mozda do jednog boda a ni katastrofa nije isključena.
Tacno se ne zna ko je losiji.
Napad Jakov, par prilika koje se nisu iskoristile i na kraju slijedi kazna.
Sane i Tolliso su svoje sanse morali iskoristiti.
Tesko ce se vratiti, pretesko, mozda do jednog boda a ni katastrofa nije isključena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvala flicku za sve, ali u zadnja 2 mjeseca nemamo apsolutno nikakve igre, čovjek je pogubio konce i zadnji gram autoriteta. Ne vidim u budućnosti Bayerna s njim na klupi, što prije dobije otkaz imat ćemo više vremena sa drugim trenerom uigrati za završnicu lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.