Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 13:26

tiffoso je napisao/la:
03 jan 2021, 13:23
ronaldo99 je napisao/la:
03 jan 2021, 13:20
Inter niti jednu akciju nije odigrao na Hakimijevu stranu,imas takvog igraca i niti jednom ga ne pokusavas iskoristiti.

Conte je bas slucaj za sebe
Jos je veca enigma Vidal. Po ko zna koji put nas covjek svojim besmislenim potezima unistava.
Kod prvog gola mu pobjegao covjek, a kod drugog sve je jasno.
Lik nije za profesionalni sport.
To sam vec napisao iznad,da je po ko zna koji put napravio glupost ove sezone,kad je Inter objavio da su dog Vidala napisao sam da on ne moze biti pojacanje,drugacije se ovdje pisalo,pricali o nekom iskustvu i instant upgrade,a sad svi pisu kontra.

Spor vam je vezni red,uzasno spor

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 03 jan 2021, 13:27

vidal je nivo indijske lige,sramota da se ovo zove fudbalerom
Samo Sloboda | COYG

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2021, 13:47

insider je napisao/la:
03 jan 2021, 13:24
Raonffa je napisao/la:
03 jan 2021, 12:47
muxa je napisao/la:
03 jan 2021, 12:20
Iptv je haman nužno zlo koliko ja vidim. Kvalitet slike nije na zadovoljavajućem nivou, barem po mom ukusu. Ista stvar sa Arena Cloud kada se streama na TV. Ne znam kakva će slika biti kada izbace app za smart tv.
Vala meni je bolja slika kada castam sa Clouda na TV nego što mi je bila u sklopu Telemacha.

Dobro doduše sa Clouda castam HD Arenu, dok sam na Telemachu imao SD.
Imaš sve kanale Arene na Arena Cloud? Ja instalirao aplikaciju, registrovao se, ali ne nudi mi uopšte te kanale Arene nego neki fajt kanal i neke glupe jos kanale.
Imam, kliknem na onaj padajući meni, izaberem TV i imam sve kanale, msm nisam ih sve otvarao al' sam probao četiri Arene i one rade regularno, te ostale gluposti nisam klikao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jan 2021, 13:49

Raonffa je napisao/la:
03 jan 2021, 13:01
muxa je napisao/la:
03 jan 2021, 12:58
Raonffa je napisao/la:
03 jan 2021, 12:53

Moguće da ti je to do telefona, ja sam probao sas tri telefona castati, na jednom je katastrofa, na drugom je podnošljivo ali sjecka i nervira, a na trećem ide k'o mlijeko :)
Ne znam sta moze bit do telefona na kojem sve ostalo perfektno radi
Vidi nešto, meni na Samsungu šteka ubi, a uvijek respektabilni Xiaomi radi k'o singerica :mrgreen: , tako da provjeri sa više uređaja ne košta te ništa :)
Kod mene je Xiaomi Mi Note 10 tako da čisto sumnjam da je do njega.
Il Club più titolato al mondo!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jan 2021, 13:53

Conte najgori a krupnim koracima ide prema Skudetu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jan 2021, 13:57

Nema povrijeđenih igrača, ima jedno takmičenje i dalje finu klupu. Te 12M po sezoni. Sramota bi bila da ne ide po skudeto. Nema niti jedno opravdanje za neuspjeh.

Kako bi se snašao da igra veći dio utakmica bez Lukakua, Martineza, Barelle i Hakimija recimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jan 2021, 14:08

Ma na stranu šuplja, ali ovako se osvajaju titule, Inter kada bi primio pet golova imam osjećaj da bi lagano zabili sedam.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 03 jan 2021, 14:28

Raonffa je napisao/la:
03 jan 2021, 14:08
Ma na stranu šuplja, ali ovako se osvajaju titule, Inter kada bi primio pet golova imam osjećaj da bi lagano zabili sedam.
Ma ima covjek strasan kadar. Ovi igraci su kao stvoreni za Serie A. Lukaku ti ne bi mogao ni u jednoj drugoj ligi raditi ovo sto radi u italiji, te ce ovdje vjerovatno zavrsiti i karijeru. Dokaz tome je LP. Ogroman je napadacki potencijal, mada to dolazi do izrazaja samo kada se igra na gol vise i kada se teziste kreiranja igre prevede sa stopera na vezni red.

@ronaldo99
Jeste vezni red spor, ali nista opasno. Ima tu mnogo dobri nogometasa koji mogu rijesiti utakmicu kroz dva tri poteza. Crotone nije a niti ce biti mjerilo. Interu predstoje 3 vrlo vazne utakmice u kojima bi po procjenama navijaca Intera, Conte ici na 5 bodova. Dva remija i jedna pobjeda. Realno je zadovoljavajuxe 7 bodova ali ostaje da vidimo kako ce da se razvije situacija.

Zasto povreda nemamo je razlog veoma siroke klupe gdje se igraci rotiraju relativno mnogo a nisu ni neki koji imaju opasnu historiju ozlijeda. Otjerat ce Eriksena ali vjerovatno ce dovesti nekog drugog. Nainggolan je otisao. Vecino nije ni minute zaigrao zbog povrijeda a solidan je igrac. Ima tu jos stvari koje se mogu ispraviti mada opet kazem, Crotone nije prikaz Intera.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 14:30

Inter i pored lose igre gura dobro,imaju jak napad i to je njihovo najjace oruzije,za sada imaju i srece da igraju bez povreda jer ako im se desi da ostanu bez Lukaku i Barele recimo imali bi velikih problema vec.

Ali ljudi su dali 40 komada u 15 tekmi na tome im treba odati priznanje.

Igraju sad samo ligu i po meni su sada prvi kandidat za titulu

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2021, 14:37

Inter nastavlja u sličnom ritmu. Iako imaju problema u igri roster je takav da većinu ekipa mogu šamarati, Conte kad uđe u ritam, pogotovo kad krene rutinirati male, tu će se malo ko šta pitati.

Došli su na nivo koji sam očekivao ranije i na pol poziciji za titulu koju sam predvidio prije početka sezone.

@Azpi
Namjestio sam bluethunder, odlična slika. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jan 2021, 14:40

Hebo vas Bluethunder ja ga nikako ne mogu nastimati na Android TV-u :)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2021, 14:45

muxa je napisao/la:
03 jan 2021, 14:40
Hebo vas Bluethunder ja ga nikako ne mogu nastimati na Android TV-u :)

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jan 2021, 15:06

Ma sve sam ja to pregledao al kod mene jednostavno nema tih opcija kad idem instalirati iz repozitorija

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 jan 2021, 15:07

Nije da nije bilo povreda, pogotovo na pocetku sezone, sto povreda sto covid slucajeva zbog cega se losije krenulo u sezonu. De Vrij i Skriniar u isto vrijeme bili povrijedjeni pa su par utakmica odbranu cinili Kolarov-Bastoni-Dambrosio :crazy:
Bastoni, Gagliardini, Brozovic, Kolarov, Young svi bili pozitivni poslije onih reprezentativnih utakmica, Sensi se tek sad vraca pomalo, Sanchez i Pinamonti ozlijedjeni zadnjih mjesec dana, Vecino povrijedjen jos od ljeta, Vidal dvije sedmice u decembru, cak je i Lukaku propustio dvije utakmice zbog povrede. Jos su tu bili Eriksen i Radja na koje se nikako ne racuna.

Snaga ove ekipe je u sirini, osim mozda u napadu, a i sreca je da osim Vecina niko nije ozlijedjen na duzi period.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 15:09

Sve je to manje bitno,rekao si sam Lukaku je propustio samo dvije tekme,napisao sam povreda Lukakua i Barele bi bile tesko zamjenljive.

Ali sve u svemu najbolje je kad sve ekipe imaju sve igrace na raspolaganju pa nek najbolji pobjedi i osvoji :thumbup:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 jan 2021, 15:14

Svakako da bi se osjetio izostanak najboljeg igraca, pogotovo na duzi period. Lukakua bi Sanchez dostojno zamijenio, naravno u slucaju da je zdrav :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2021, 15:17

arminz je napisao/la:
03 jan 2021, 15:14
Svakako da bi se osjetio izostanak najboljeg igraca, pogotovo na duzi period. Lukakua bi Sanchez dostojno zamijenio, naravno u slucaju da je zdrav :D
Lukaku i Sanchez nmg u istu recenicu,znaci ni blizu mu cileanac nije,Lukaku je ihrac koji razara protivnicke odbrane i igrom ledjima je jak ko beton. Lautaro i Sanchez bi se mogli nadopunjavati. A za Lukakua nemate zamjene,kao sto mi nemamo za Zlatana,a evo 10 tekmi igramo bez njega i nekako guramo.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 jan 2021, 15:20

Razara i Sanchez samo na drugi nacin, igra bi se malo prmijenila al mislim da ucinak ne bi izosto. Istina je da nemamo igraca slicnog Romelu, valjda to rijese sad u januaru.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 jan 2021, 15:21

muxa je napisao/la:
03 jan 2021, 15:06
Ma sve sam ja to pregledao al kod mene jednostavno nema tih opcija kad idem instalirati iz repozitorija
I mene je zezalo jer sam imao neki build, a nisam dugo gledao i kada sam pokrenuo sve je bilo u haosu, fontovi, taj stari build je valjda pogubio izvore i sta vec. A onda sam otvorio settings samog android tv-a - apps - kodi - force stop -clear data - clear cache i onda pokrenuo od nule, podesio prema tom linku i to je to.
Prethodno i sam kodi update-ovao preko store-a.

#MaxOUT

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 jan 2021, 15:25

Kako ono ide salutate la capolista :rol: :ljepota:

Il sam pomiješao :rol:

Al ne vjerujem da sa ovakvom igrom mozes imati ovaj broj postignutih golova...

Od kako je ustabilio odbranu, dosta bolji rezultati... Jos da krene forsirati vezni red Sensi Broz Barella i to je to....

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.