samo iptv.. sve si rijesio s tim.Beduin je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:17Jedva da cemo pratiti nasu ligu otkamo nam ukidose Arene. Istima, bice streamova ali svi znamo koja je to patnja za gledati, a pogotovo sad kad nas se jos vise naklati.
A jesmo kolektivno pljuvali MojuTV i BH Telecom, sad jedini imaju i Arene i SK + MojaTV utakmice nase lige.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- Beduin
- Kontakt:
Bas neki dan kod jedne prijateljice gledam ona koristi na mobitelu iptv i kaze fercera normalno, ali nije mi nista od toga rjesenje ako ne moze preko kompjutera ili app na smart tv-u. Ona Arena Cloud takodjer ne izgleda lose, neko je spominjao da bi mogli napraviti i app za smart tv sto bi bilo odlicno.Steven11 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:51samo iptv.. sve si rijesio s tim.Beduin je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:17Jedva da cemo pratiti nasu ligu otkamo nam ukidose Arene. Istima, bice streamova ali svi znamo koja je to patnja za gledati, a pogotovo sad kad nas se jos vise naklati.
A jesmo kolektivno pljuvali MojuTV i BH Telecom, sad jedini imaju i Arene i SK + MojaTV utakmice nase lige.
Razmisljao sam cak i o Kodiju, ali mi je centralna pretanka i koristim je cisto zbog streamovanja serija i filmova. Ali ako odlucim za nesto takvo onda bih i centralnu mijenjao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Najcesce on i dovede igraca koji mu se ucini zanimljiv i ima neko "ime" za nas fudbal. Odmah on obeca kule i gradove, iskesira po svaku cijenu, a ocito da je kontraproduktivno za njegov tim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zajebajete? Sto tako malo jbt.
U nas 40km nezaposleni, 60km zaposleni, i ima maloljetni 20 ja mislim i vip 1000km.
Malo vi clanova imate sa tom cijenom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Jeste da mi sa svojom članskom i učlanjenjem postajemo i članovi skupštine kluba i direktno odlučujemo o Čeliku, ali opet je mnogo, kad gledamo standard gradova. Neke realne cijene i prihvatljive bi bile 20 KM nezaposleni i 40 KM zaposleni. Mislim da će se to korigovati za iduću godinu i produženje članarine aBd.
Sada u ovoj godini i s ovim cijenama bi bio zadovoljan sa 600- 800 članova.
Ja mislim da su to momci i htjeli ispraviti, ali nije bilo kvoruma na sjednici za tu tacku dnevnog reda. Kako sam citao u planovima, njihova najcrnja prognoza je 500 clanova da cemo imati. Ja vjerujem da uz mogucnost online uclanjenja da ce ta cifra ici i vise. Sa 800-1000 clanova bio bi prezadovoljan, ali vidjet cemo hajde.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 13:30Jeste da mi sa svojom članskom i učlanjenjem postajemo i članovi skupštine kluba i direktno odlučujemo o Čeliku, ali opet je mnogo, kad gledamo standard gradova. Neke realne cijene i prihvatljive bi bile 20 KM nezaposleni i 40 KM zaposleni. Mislim da će se to korigovati za iduću godinu i produženje članarine aBd.
Sada u ovoj godini i s ovim cijenama bi bio zadovoljan sa 600- 800 članova.
A i ovo 20km u sarajevu je malo, al nemaju pogodnosti tim clanstvom nikakve pa mozda zbog toga. Kod nas clanovi biraju i mogu biti birani, ostvaruju razne pogodnosti ... ima tamo navedeno sve.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
FK Nostalgija sa Grbavice
Sjecate li se zeljeznicara? Nekada su osvajali titule
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imaju pogodnosti i kod nas. Popust na artikle u fanshopu. I još dosta toga.
ISTINA ZA VEDRANA!
Nasta je raja spala da se ismajava drugom i obratno.Dabogda liga ovako izgledala.
Pitari Siroki Mladost Krupa Radnik Olimpik Tuzla pa se ganjajte i slavite do milje volje.Punite tribine i uzivajte.
Pitari Siroki Mladost Krupa Radnik Olimpik Tuzla pa se ganjajte i slavite do milje volje.Punite tribine i uzivajte.
Joj patetike
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Druze, moze i na pc-u i app na smart tv ili android, pa ja koristim app i na mobu i na android uredjaju za TVBeduin je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:56Bas neki dan kod jedne prijateljice gledam ona koristi na mobitelu iptv i kaze fercera normalno, ali nije mi nista od toga rjesenje ako ne moze preko kompjutera ili app na smart tv-u. Ona Arena Cloud takodjer ne izgleda lose, neko je spominjao da bi mogli napraviti i app za smart tv sto bi bilo odlicno.Steven11 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:51samo iptv.. sve si rijesio s tim.Beduin je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:17Jedva da cemo pratiti nasu ligu otkamo nam ukidose Arene. Istima, bice streamova ali svi znamo koja je to patnja za gledati, a pogotovo sad kad nas se jos vise naklati.
Razmisljao sam cak i o Kodiju, ali mi je centralna pretanka i koristim je cisto zbog streamovanja serija i filmova. Ali ako odlucim za nesto takvo onda bih i centralnu mijenjao.
...ovisno o provajderu kanala sportskih imas bruku, svi su tu koji trebaju. Nedavno sam nasao najboljeg dosad, jedini koji ima bukvalno sve league pass kanale NBA ( svaki tim svaka tekma) a ja to pratim redovno. Ali vecina provajdera nema to ali toliko sportskih imaju da nema sanse fuliti nesto. Imaju i moju tv naravno..no nazalost ovaj najbolji mi istekao 1.januara i nema ga vise na mesengeru. Sacekat cu sad do pocetka lige i ponovo uzeti nekog. cijene im 5 -6 eur mjesecno, smijesno.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
hahahagaha e to bi mu trebao biti naslov

A sto ce ti i Siroki ovdje?
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa kako sta ce? Jesu li športski prijatelji ili nisu
PSPHM
- Osttribine
- Kontakt:
Sa članstvom kod nas postaješ samo član kluba, ali ne i član Skupštine kluba kao sto je kod vas slučaj, imamo i mi neke popuste u fan shopu, prednost pri kupovini ulaznica ili sezonskih ulaznica kao i odredjene popuste kod sponzora kluba i to je to. Po meni mislim da je cijena realna, ali eto i takva neče baš "natjerati" neke hiljade i hiljade navijača da se učlane u klub (trenutno smo na brojci 1828), jer nemamo mi u BiH taj običaj nažalost.
- svrakino1921
- Kontakt:
1828
GOLEMO
GOLEMO
-
- Kontakt:
Mi imamo oko 10000 clanova, to su uglavnom oni sto su se uclanili jednom(vecina prije celtika prvi put kad smo igrali) i to je to. Vecina ih nije obnavljala tu clanarinu na vrijeme kad im istekne. Npr istekla mi vlanarina u maju a ja je tek produzim u novembru ali sam i dalje bio clan ili je nikako ne produzim.
Sad je uveden novi sistem da clanska vazi samo za tekucu godinu. To su tzv. aktivni clanovi i ima ih 1800 trenutno za novu godinu. Valjda ih bude jos jer tek je pocela tekuca godina
Sad je uveden novi sistem da clanska vazi samo za tekucu godinu. To su tzv. aktivni clanovi i ima ih 1800 trenutno za novu godinu. Valjda ih bude jos jer tek je pocela tekuca godina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa najveće su nam cijene od ovih većih klubova što se balkana tiče jer svi imaju opcije da učlane djecu džaba ili za otprilike cenera dok je kod nas sve za 20 KM što je pristojna cifra, može svako izdvojiti za jednu godinu to mada bi vjerovatno napravio opciju da je za kompletnu porodicu malo jeftinije.
Nemamo malo članova jer je ovo počelo tek prije dvadesetak dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Slobodina članska 25,00 KM...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.