Znaci na Total Tv nema vise Arene?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Vala meni je bolja slika kada castam sa Clouda na TV nego što mi je bila u sklopu Telemacha.
Dobro doduše sa Clouda castam HD Arenu, dok sam na Telemachu imao SD.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slika ko slika je ok ali pokreti su očajni, kao da gledam usporeni snimak
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sreća pa je Inter ispao iz Lige prvaka i to im je jedina prednost u borbi za skudeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
Jedina sreća u borbi za skudeto za inter bi bila da šutnu ovo smeće sa klupe
Samo Sloboda | COYG
Moguće da ti je to do telefona, ja sam probao sas tri telefona castati, na jednom je katastrofa, na drugom je podnošljivo ali sjecka i nervira, a na trećem ide k'o mlijeko

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma okrenuce ovo Inter kao dosta puta ove sezone,ma da je Crotone mogao vec dati 2-3 komada
Ne znam sta moze bit do telefona na kojem sve ostalo perfektno radi
Il Club più titolato al mondo!
Burazeru, ovo je kancer za gledati. Kakvi mlatimudani. Želim vam sreću u borbi za naslov.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:50Sreća pa je Inter ispao iz Lige prvaka i to im je jedina prednost u borbi za skudeto.
"We need to suffer. And we need to fight."
Inter iduca 4 kola ima onako prilicno 4 teske tekme,Sampa,RomaJuve i Udine, budu li igrali ovako sa vezom Vidal i Broz ne pise im se dobro.
Vidi nešto, meni na Samsungu šteka ubi, a uvijek respektabilni Xiaomi radi k'o singericamuxa je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:58Ne znam sta moze bit do telefona na kojem sve ostalo perfektno radi

Inter igra presporo, Brozovic samo na sigurno ide.
Ovo Crotone vec moze planirati Seria B
Ovo Crotone vec moze planirati Seria B
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što se mene tiče, sad bih potpisao plasman u LPa, nebitno sa koje od prve 4 pozicije. Može i 4. sa 2 boda ispred petog. Sve ostalo je premija.Captain4 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:58Burazeru, ovo je kancer za gledati. Kakvi mlatimudani. Želim vam sreću u borbi za naslov.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 12:50Sreća pa je Inter ispao iz Lige prvaka i to im je jedina prednost u borbi za skudeto.
A ako bi usli u zadnju trecinu prvenstva sa ove pozicije sadašnje ili sa malim zaostatkom za prvim ili drugim. Onda maštati o tituli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovo je penal za Crotone,sta se sve svira ovo je penalcina
Vidal po ko zna koji put pravi glupost,kazu pojacanje
Vidal po ko zna koji put pravi glupost,kazu pojacanje
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 03 jan 2021, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
I meni je slika ko mlijeko kada sam probao cast

Ali i na iptv mi je isto HD puna slika

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Inter niti jednu akciju nije odigrao na Hakimijevu stranu,imas takvog igraca i niti jednom ga ne pokusavas iskoristiti.
Conte je bas slucaj za sebe
Conte je bas slucaj za sebe
Jos je veca enigma Vidal. Po ko zna koji put nas covjek svojim besmislenim potezima unistava.
Kod prvog gola mu pobjegao covjek, a kod drugog sve je jasno.
Lik nije za profesionalni sport.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Alkos i nikotinski ovisnik kao i Nainggolan.
Imaš sve kanale Arene na Arena Cloud? Ja instalirao aplikaciju, registrovao se, ali ne nudi mi uopšte te kanale Arene nego neki fajt kanal i neke glupe jos kanale.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?