Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Činjenica je da niko ne može biti sad u potpunosti zadovoljan,jer svakom operateru nešto fali.pa dokle više da ovo trpimo?
Samo Sloboda | COYG
A dosad je bilo extra, realno. Mogao si sve zivo gledat.Chapman1886 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 11:54Činjenica je da niko ne može biti sad u potpunosti zadovoljan,jer svakom operateru nešto fali.pa dokle više da ovo trpimo?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Znači instalirao si aplikaciju i pojavi ti se :WOLF20 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 02:04Daj prosvijetli me kako da i ja pokrenem to.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jan 2021, 01:46Instalirao Arena CLOUD , za sada odlično rješenje ...
Cast piči , nema problema...

Vidiš dole na dnu novi korisnik piše , pritisneš to .
Onda ti se pojavi ovo :

Gore izabereš Bosnu i Hercegovinu Ili državu u kojoj ziviš , onda dole upišeš svoj broj telefona .
Dole gdje piše Slažem se sa polisom i uslovima korišćenja, i to pritisneš .
I zadnje pritisneš na RESGISTRUJ SE .
Onda ti oni pošalju poruku gdje dobiješ kod na broj koji si upisao , i taj kod uneseš .
Ako nisi napisao da zapamti prijavu , korisničko ime ti je broj telefona koji si im poslao , a taj kod ti je lozinka .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Beduin
- Kontakt:
Ja i dalje ne mogu zamisliti da gledam Ligu Sampiona na online linkovima, pa cak i Seria A ili Spansku ligu da ganjam linkove u 2021. godini, led te j3bo.
Ako mi ne smanje cijenu pa da za tu razliku para placam online Arene i gledam onda se ja odjavljujem od Telemacha i govota prica. Za svoje pare cu da biram, a brzina neta mi nije presudna jer svakako samo streamam serije/filmove i klasicno surfanje radim.
Ako mi ne smanje cijenu pa da za tu razliku para placam online Arene i gledam onda se ja odjavljujem od Telemacha i govota prica. Za svoje pare cu da biram, a brzina neta mi nije presudna jer svakako samo streamam serije/filmove i klasicno surfanje radim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JohnCleese
- Kontakt:
Telecom ce biti daleko najjača firma.
Narednih 5 godina sigurno nece biti prodan.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sve sam to uradio ali kad idem na prijavu nista se ne desi. Stvarno ne znam sta je
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
ma cim dodju na racun rate za kredit a novi se ne moze podici ide prodaja ... ne znam meni u neku ruku drago iskreno telemach se supacki poceo ponasati od prebacivanja tekmi na onu n1 platformu i slicno istina da sam i ja u ovoj grupi potpisanih novih ugovora al eto snadjem seJohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.

A koja je cijena u BiH ovog najosnovnijeg paketa (samo 5 arena) nakon što istekne ovaj free trial? Nigdje ne mogu da nađem, samo za ovaj gold ima cijena od 10ak eura, ali stvarno mi ne trebaju RTV USK i slični kanali
ZELJEZNICAR 1921!
Jesu ljudi smijesni sa ovim prijetnjama da ce tuziti, kao da smo mi pravna drzava poput Amerike pa da mozes tako lahko doci do presude cak i kad je zakon na tvojoj strani. Pa cak i ove prijetnje raskidanjem ugovora su mi cirkus. Ubijte me ako im na kraju vise od 5% korisnika otkaze ugovore i predje na konkurenciju. Dace raji neke pakete kao kompenzaciju do isteka tekuceg ugovora ili ce smanjiti racun i to je to, mirna Bosna.
BHT su jos veca monopolisticka **** i ne bih kod njih presao, nema teoretske sanse. Arena Cloud osnovni paket €4/mj od marta, nije losa opcija.
BHT su jos veca monopolisticka **** i ne bih kod njih presao, nema teoretske sanse. Arena Cloud osnovni paket €4/mj od marta, nije losa opcija.
Uopste ne mislim tako. Meni ne treba njihova usluga, dzavni uhljebi koje ne mozes dobit u pon u 12h, cekat ih radi kvara po 20dana itd. Uhljebi koji ne rade nista da bi bilo bolje korisnicima. Ja ostajem na telemachu uz nadu da cu moci korigovaat cijenu.JohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.
Max Allegri
- JohnCleese
- Kontakt:
Ponasali si se supacki deceniju unazad zato ce sad spasti na nivo kablovskog operatera txttvbob je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:47ma cim dodju na racun rate za kredit a novi se ne moze podici ide prodaja ... ne znam meni u neku ruku drago iskreno telemach se supacki poceo ponasati od prebacivanja tekmi na onu n1 platformu i slicno istina da sam i ja u ovoj grupi potpisanih novih ugovora al eto snadjem seJohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.
Narednih 5 godina sigurno nece biti prodan...
Cekat ce ih raja i po 40 dana za otklon kvara sad kad im naglo skoci broj korisnika.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:57Uopste ne mislim tako. Meni ne treba njihova usluga, dzavni uhljebi koje ne mozes dobit u pon u 12h, cekat ih radi kvara po 20dana itd. Uhljebi koji ne rade nista da bi bilo bolje korisnicima. Ja ostajem na telemachu uz nadu da cu moci korigovaat cijenu.JohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.
Trpaju se radnici u uprave i direkcije, izmisljaju se plate radna mjesta i plate za iste, a ovamo operativaca i montera (stvarnih terenskih radnika ) sve manje i manje i sve su stariji.
Tj kao i u svakoj drzavnoj firmi.
Svabo je to...
Svabo je to...
Oce mijenjat ista za SK programsku shemu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sta ukljucuje bronze paket?
cala je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:55Jesu ljudi smijesni sa ovim prijetnjama da ce tuziti, kao da smo mi pravna drzava poput Amerike pa da mozes tako lahko doci do presude cak i kad je zakon na tvojoj strani. Pa cak i ove prijetnje raskidanjem ugovora su mi cirkus. Ubijte me ako im na kraju vise od 5% korisnika otkaze ugovore i predje na konkurenciju. Dace raji neke pakete kao kompenzaciju do isteka tekuceg ugovora ili ce smanjiti racun i to je to, mirna Bosna.
Malo si fulio poentu. Niko ne prijeti tuzbom za slucaj da oni ponude raskid ili nizu cijenu paketa koja bi trebala da pokrije izostanak arena. Prica se o tuzbi za slucaj da ti ne smanje troskove a ne dozvole ni raskid.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
JohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.

Najjaca za budzetlije i SDA, kad to prodaju, onda od MMF ce da traze po 2-3 milijarde vise godisnje da namire plate

Ono sto je sigurno je da je Telemach preskup za ono sto nude. Uvijek njima dajem prednost naravno, ali ti za 60 KM mozes uzet HBGO, Netflix, dobar IPTV premium i jos ti ostane novca. Jedino ih internet izvlaci.
27.10.2020
- JohnCleese
- Kontakt:
I za korisnike.leorey je napisao/la: ↑02 jan 2021, 13:52JohnCleese je napisao/la: ↑02 jan 2021, 12:37Telecom ce biti daleko najjača firma.
Narednih 5 godina sigurno nece biti prodan.![]()
Najjaca za budzetlije i SDA, kad to prodaju, onda od MMF ce da traze po 2-3 milijarde vise godisnje da namire plate![]()
A sad ti kazem nece ga jos prodati.
Svabo je to...
Svabo je to...
Svih pet srpskih Arena u HD-u, Arena 1 BiH i Arena 1 HR u HD-u, onaj nekakav Arena Fight u HD-u i čini mi se da ima i Arena Esport u HD-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- feniksptica
- Kontakt:
Sto boli lijevo mudo za probleme. Ni oni nisu se trzali i trazili pravdu kad Telemach nije davao SK BhTelecom-u.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Fantasista
- Kontakt:
Imao sam toliko lošeg iskustva sa BHT da ih ne bi džaba više u kuću. Sve njihovo sam izbacio, čak sam i mobilni prebacio u drugu mrežu. Dođe juli i avgust oni svi na godišnjem, niko se ne javlja, niko ne dolazi, mjesec dana nemaš neta oni lagano šalju račun pa se onda moraš sa njima raspravljat. Kada bih ostao bez neta i kablovske i da je ta bagra jedini izbor ne bih pristao na njih, što dalje od mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.