Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Agresti: Ne mislim da Juventus ove zime ima novca za ulaganje.Dolazak vrhunskog veznog igraca nije bas moguc ove zime. Juve je shvatio da je prioritet dovesti napadača, to je apsolutni prioritet.
Juventus bi volio dovesti Locatelija na ljeto.
Rodrigo De Paul, jedno od imena koje se spominje, dogovor je moguc ukoliko bi se ukljucili neki igraci.
Vrlo je tesko da Pogba dođe u januaru.Klub nema toliko novca, jedino ako ManUtd pristane na druge opcije kao sto su posudba.
Oko Reynoldsa se jos uvijek pregovara.
AS pise da je Juve zainteresovan za Diega Costu.
Sky: Juventus je ponudio Dybali 10mil godisnje, i to je najvise sto mu iz kluba nude. Na njemu je da prihvati ili ode na ljeto.
Gazzeta: ako dođe ponuda, Rabiot bi mogao ici u januaru.
Juventus bi volio dovesti Locatelija na ljeto.
Rodrigo De Paul, jedno od imena koje se spominje, dogovor je moguc ukoliko bi se ukljucili neki igraci.
Vrlo je tesko da Pogba dođe u januaru.Klub nema toliko novca, jedino ako ManUtd pristane na druge opcije kao sto su posudba.
Oko Reynoldsa se jos uvijek pregovara.
AS pise da je Juve zainteresovan za Diega Costu.
Sky: Juventus je ponudio Dybali 10mil godisnje, i to je najvise sto mu iz kluba nude. Na njemu je da prihvati ili ode na ljeto.
Gazzeta: ako dođe ponuda, Rabiot bi mogao ici u januaru.
-
- Kontakt:
Ne baš bajna situacija u vezi transfera, ne smijemo ostati pasivni preko zime i prespavati prelazni rok.
Jedino što se piše pozitivno jeste taj mali amerikanac.
Loše je što se uopšte ne piše o otkazu pirla.
#ALLEGRIOUT
Odlazak khedire, ramseya bi bio top level prelazni rok. Nadomjestiti njihov odlazak sa bilo kojim igracem (moze i iz mtel premijer lige bih) je sasvim ok. Odlazak ta dva igraca bi oslobodio toliko plate da je to brutalno.JuventinoVero je napisao/la: ↑28 dec 2020, 23:35Ne baš bajna situacija u vezi transfera, ne smijemo ostati pasivni preko zime i prespavati prelazni rok.
Na ljeto prodati rabiota i bentancura i nabnjihovim odstetama i na platama ove dvojice se moze dovesti vrh veznjak, uz amera, brazilca, tog novog uzeti neke rezervne i onda imas neki vezni red. Do tad je to suvisno trosenje deterdzenta na pranje carapa ovim gore navedenima. A od igre ni i.
Ja ti garantujem da bi Kedira bolje loptu od Bentankura i Artura kontrolis‘o i slao dalje.
-
- Kontakt:
Jel i dalje postoji klauzula u transferu bentancura da boki ide odredjeni procenat?
#ALLEGRIOUT
CDS,La Stampa i Calciomercato pisu da se radi na dovođenju Depaya u januaru. Pokusat ce ukljuciti Bernardeskija u transfer. Iako Bernardeski nije htio da napusta klub, u zadnje vrijeme razmislja o tome ali ipak prelazak u Lyon mu i nije na vrhu liste
Llorente bi mogao napustiti Napoli ali zasada nema kontakta s Juventusom.
Jedan od problema koji ce Juve morati rijesiti u januaru je Kedira.Postoje neke ponude iz MLS-a. Također, prodaja Ramseya i Rabiota bi se ipak mogla desiti na ljeto.
Sto se tice Bentancura, Juventus ce isplatiti Boci 16mil u narednih 8godina, znaci po 2mil godisnje.

Llorente bi mogao napustiti Napoli ali zasada nema kontakta s Juventusom.
Jedan od problema koji ce Juve morati rijesiti u januaru je Kedira.Postoje neke ponude iz MLS-a. Također, prodaja Ramseya i Rabiota bi se ipak mogla desiti na ljeto.
Sto se tice Bentancura, Juventus ce isplatiti Boci 16mil u narednih 8godina, znaci po 2mil godisnje.
Do prije tri godine uprava i rezultati ti obezbjede da dovodis najbolje od najboljih sa fudbalske pijace i da se razbacujes sa stotinama miliona kako zelis. Da iz rivala dovodis ono najbolje sto oni imaju.
Dodje neka nova uprava, da unaprijedi taj proces =
Proces dovodjenja igraca koji su 2015. godine bili nekakvi igraci.
Dodje neka nova uprava, da unaprijedi taj proces =
Proces dovodjenja igraca koji su 2015. godine bili nekakvi igraci.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bryan Reynolds u Juventusu za 10mil. Ide na posudbu u Cagliari.
-
- Kontakt:
Dugo se priča o njemu i evo. Iskreno malo sam ga gledao i nije mi djelovao wow. Ali vrijeme radi za njega.Colpo Juve: preso Rovella per 10 milioni, resterà al Genoa in prestito
Nejasna mi je malo logika, recimo Hamed Traore je koliko znam još naš, a mislim da je talentovaniji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ali ovaj je talijanPogba je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:46Dugo se priča o njemu i evo. Iskreno malo sam ga gledao i nije mi djelovao wow. Ali vrijeme radi za njega.Colpo Juve: preso Rovella per 10 milioni, resterà al Genoa in prestito
Nejasna mi je malo logika, recimo Hamed Traore je koliko znam još naš, a mislim da je talentovaniji.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ima li ikakvih naznaka za promjenu na sredini terena? Mozda gospodin Pirlo pokusa sa 4-2-3-1 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tesko da je Alaba ikad i bio realna opcija. Ne vidim kako bi mu mi mogli dati platu koju zeli, a Bajern ne moze.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bayern moze ali ne zeli.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.