Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
ovo je cist biznis, jel vas to fkt iznenadjuje
E da mi je neko rekao da ce na mene licno utjecat sukob Vucic vs Djilas... Do jucer se smijao onim glupostima njihovim u Kesicevoj emisiji a danas im **** mater obojici.
Lijepa vremena kad je BHT imao Engleze,Hayat Spance,OBN Italijane-NBA itd itd.....Sad trpimo radi politike i dvojice debila u Srbiji koji se bore za prevlast

Kud i onaj naš proda ikad HS ovim iz Telemacha jebli mu oni nanaru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje im se obratit, jel na total zvanicna stranica na fb.. Ma nek da popust i ok je, ne vrijedi ovo sad 27 km 2 recivera.. Najgore od svega sto nemas neke alternative sta drugo izabrat, iptv sto imamo je sranje, moja tv sranje na kvadrat.. Nzm nisam pametqn
Za sve je kriv Topalbecirovic

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ko je nama kriv pa su sve razjebali u drzavi pa sada zavisis od nečije milostinje i previranja u drzavi tj. Slovenije (telemach) i Srbije (Telekom SRB).Derdiyok je napisao/la: ↑01 jan 2021, 22:42Za sve je kriv Topalbecirovic![]()
Da nisu nas telekom razjebali sad se ne bi patili i sastavljali kako gledati sport
Onu ponudu u tom trenutku niko ne bi odbio. Kako god, da onda Telemach nije dosao i prvi dao flat rate internet Bog sami zna koliko bi mi jos imali limitirane pakete.
A sto se tih nasih tice... Sam pao, sam se ubio.
To je promo do 1.2.2021. Nije nemoguće da se i nastaviIlCapitano je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:41Imam Moja TV net 4 paket, 50/8 internet, 4 HD Arene, 46KM. Mada ove 4 HD Arene jesu kao bile promo do 31.12. ali evo još mi idu u HD. Nije puno ni 50KM da imam stalni HD paket, baš bez ikakvih problema godinama što se tiče prekida, trzanja itd.
Probao sam se dva puta prebaciti u Telemach zbog bržeg interneta, ali oba puta me slagaše kad će doći za priključak, u međuvremenu mi uleti BHT sa ovim paketom, baš sam prezadovoljan, ne treba mi ništa brži internet, a hvala Bogu u naselju nemam problema s lošim kablovima ili šta već uzrokuje prekide slike i padove interneta.

Ma dabogda poginuli
Svi koji su pisali ovdje, neka šalju i mailove sa zahtjevom za smanjenje cijene. Što više ljudi se javi, to će imati veći pritisak da koriguju cijene.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Što bi korigovali? Uvijek mogu reći dobili ste HD kanale koje drugi operator ima u ponudi dodatnog paketa.
Mene zanima šta će biti sa ovima koji su plaćali 6KM za Arene HD. Nisu ih obavijestili. Zvao sam danas familiju, oni plaćaju taj dodatni paket, pa sam im rekao da meni proslijede račun ako ne bude umanjen za tih 6KM.
Lijepa tužba.
Mene zanima šta će biti sa ovima koji su plaćali 6KM za Arene HD. Nisu ih obavijestili. Zvao sam danas familiju, oni plaćaju taj dodatni paket, pa sam im rekao da meni proslijede račun ako ne bude umanjen za tih 6KM.
Lijepa tužba.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ma **** cijenu kada si ko gospodin imao sve i SK i Arene a sada nemas nista. Samo raskid ugovora, oni ce ko firma propasti ako ne vrate Arene..
Ne budi lud raja pišu i pišu prijete da ce nešto uraditi, ako 20% od njih stvarno raskine ugovor pljuni me.
Haha kako god okreneš opet su najbolji.
Haha kako god okreneš opet su najbolji.
- TheTruth34
- Kontakt:
90 KM mjesecno im placam i samo jedno jutro ustanem i jedini kanali koje sam gledao su ukinuti, bio bi lud da ne raskinem.
Isto placamo tacnije 86, i šta sad koja mi je opcija bolja?TheTruth34 je napisao/la: ↑02 jan 2021, 00:3090 KM mjesecno im placam i samo jedno jutro ustanem i jedini kanali koje sam gledao su ukinuti, bio bi lud da ne raskinem.
Zašto ne bi korigovali, ako sam pristao da plaćam nešto zbog SK i Arena, koji su navedeni u Ugovoru. Plus ukidanje nisu naveli ranije te su mnoge doveli u zabludu.Neutral je napisao/la: ↑02 jan 2021, 00:24Što bi korigovali? Uvijek mogu reći dobili ste HD kanale koje drugi operator ima u ponudi dodatnog paketa.
Lijepa tužba.
Nije mi cilj da raskinem ugovor iz mnogo drugih razloga, ali neću da ispustim priliku da dobijem popust zbog ovog njihovog sranja. Nađu se Arene i online.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- TheTruth34
- Kontakt:
Arena Cloud i rahat sto se tice Arena. Sto se tice drugog operatera bilo sta uzeti neki osnovni paket i manje para a i smecarima iz telemacha ce se staviti do znanja da su ovakve stvari neoprostive...
Da mogu zadrzati samo telemach internet to bi ostavio jer sam zadovoljan ali ovako cu se morati na telecom prebaciti ne vidim drugu opciju. Evo vec godinu dana ih castim placajuci digitalnu koju ne koristim jer kod njih ne mozes samo internet imati.
Toliko dugo imam telemach da ne znam ni koji internet provajderi postoje i ko pruza dobru uslugu, cini mi se kao najbolji izbor dobar internet i moja web tv ili eon i arena cloud. Ne vidim potrebu za tom digitalnom osim kod starijih ljudi kojim je internet strana stvar.
Toliko dugo imam telemach da ne znam ni koji internet provajderi postoje i ko pruza dobru uslugu, cini mi se kao najbolji izbor dobar internet i moja web tv ili eon i arena cloud. Ne vidim potrebu za tom digitalnom osim kod starijih ljudi kojim je internet strana stvar.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.