Nemoj ih jako

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slika sa grupe bolan
Eon Light Duo 100/6 47.50 KM.Kako god okreneš Telemach je iznad konkurencije, mada sa ovim sranjem koje su napravili oko Arena puno će raje otići.IlCapitano je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:41Imam Moja TV net 4 paket, 50/8 internet, 4 HD Arene, 46KM. Mada ove 4 HD Arene jesu kao bile promo do 31.12. ali evo još mi idu u HD. Nije puno ni 50KM da imam stalni HD paket, baš bez ikakvih problema godinama što se tiče prekida, trzanja itd.
Probao sam se dva puta prebaciti u Telemach zbog bržeg interneta, ali oba puta me slagaše kad će doći za priključak, u međuvremenu mi uleti BHT sa ovim paketom, baš sam prezadovoljan, ne treba mi ništa brži internet, a hvala Bogu u naselju nemam problema s lošim kablovima ili šta već uzrokuje prekide slike i padove interneta.
Naravno da ne, ali za Playstation kad se uzimalo prije. Ili zar mislis da na svaki disc moze da
Pa evo i da ima jos bolje sta nam vrijedi sve to? Nemaa SK HD, Novu Sport, na dva kanala moze stavit sve bitne tekme. Ovako smo svi u neubranom grozdju. Po meni najbolja solucija, smanjit cijenu a za tu razliku uzeti IPTV po preporuci.IlCapitano je napisao/la: ↑01 jan 2021, 19:41Imam Moja TV net 4 paket, 50/8 internet, 4 HD Arene, 46KM. Mada ove 4 HD Arene jesu kao bile promo do 31.12. ali evo još mi idu u HD. Nije puno ni 50KM da imam stalni HD paket, baš bez ikakvih problema godinama što se tiče prekida, trzanja itd.
Probao sam se dva puta prebaciti u Telemach zbog bržeg interneta, ali oba puta me slagaše kad će doći za priključak, u međuvremenu mi uleti BHT sa ovim paketom, baš sam prezadovoljan, ne treba mi ništa brži internet, a hvala Bogu u naselju nemam problema s lošim kablovima ili šta već uzrokuje prekide slike i padove interneta.
Pa dobro slazem se s poentom. Neki dan skidao Tekken sa steam-a skinulo ga za 25-30 minuta na 300 Mbps.leorey je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:04Naravno da ne, ali za Playstation kad se uzimalo prije. Ili zar mislis da na svaki disc moze da
stane tipa 150 GB.![]()
Koliko znam, u nove PC i ne mozes vise ubacit discPoenta je druga. A upravo si sebi i odgovorio zasto bi bilo pogubno imati sporu konekciju, upravo sto sve zivo skidas s neta.
http://www.ozp.gov.ba/
Ovdje treba pisati. Ko ima ugovor u kojem pise da dobiva arene sigurno ce dobiti nadoknadu stete. Jedna ugovorena strana ne ispunjava obaveze. Zamisli ti ne placas racun 50 nego 40 maraka a potpisao si da placas 50. I onda napises telemachu nadam se da se necete ljutiti posaljite mi vase kontakt u pp pa cemo se dogovorit.![]()
A sudski sporovi, vjestacci ce kostati telemach vise od inicijalnog belaja. Nisu se bash pripremili za ovo.
Pa nema vece prevare u drzavi od ovih drzavnih instituta npr za svemir kako se vec zove i ovih ombudsmena.Derdiyok je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:18http://www.ozp.gov.ba/
Ovdje treba pisati. Ko ima ugovor u kojem pise da dobiva arene sigurno ce dobiti nadoknadu stete. Jedna ugovorena strana ne ispunjava obaveze. Zamisli ti ne placas racun 50 nego 40 maraka a potpisao si da placas 50. I onda napises telemachu nadam se da se necete ljutiti posaljite mi vase kontakt u pp pa cemo se dogovorit.![]()
A sudski sporovi, vjestacci ce kostati telemach vise od inicijalnog belaja. Nisu se bash pripremili za ovo.
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram i 12 gostiju.