FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Jedna novogodišnja!

Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Dobar za klupe. Daj nekoga za prvih 11.
Lik je goli qrac, igrač ranga Kika Femenie
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Laporta ce lopatom uzeti ove izbore. Kandidati su toliko losi i bezlicni, dovoljna je ta neka "nostalgija" da šarlatan Laporta uzme glasova vise nego ce svi ovi ostali zajedno. Laporta osim neke populisticke price, nema sta ponuditi.
Crno godine su pred klubom...
Crno godine su pred klubom...
Laporta daleko najbolji kandidat :
Hard core Katalonac
Preferira La Masiju
Mrzi Madrid
Ne **** vodstvo La Lige ni 1 %
Ima rezultate iza sebe
Samo bi volio da nadje mjesta i za Fonta u buducoj upravi.
Hard core Katalonac
Preferira La Masiju
Mrzi Madrid
Ne **** vodstvo La Lige ni 1 %
Ima rezultate iza sebe
Samo bi volio da nadje mjesta i za Fonta u buducoj upravi.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Veceras se nadam da cemo nastaviti sa 3-5-2 il da ce se igrati 4-3-3 sa Dembeleom i Destom desno, nadam se da ce i Pedri igrati, da ce Riqui dobiti minute koje je trebao dobiti Coutinho, isto tako bi valjalo da se danac malo klupira
Moje misljenje o izborima ako se kome da citati, ima puno toga..
jesam ekonomista ali bolje i Laporta nego ovi ekonomisti sto su vodili klub i na prodaji igrača nisu zaradili ni euro
Dobro napisano al' nekako Laporta.mi lici na djevojku aa kojom imas zagarantovano dobar s.ex a Font kao neka fina djevojka koju kuci vodis. Stvar je ukusa ko sta voli.Furymaker je napisao/la: ↑03 jan 2021, 15:44Veceras se nadam da cemo nastaviti sa 3-5-2 il da ce se igrati 4-3-3 sa Dembeleom i Destom desno, nadam se da ce i Pedri igrati, da ce Riqui dobiti minute koje je trebao dobiti Coutinho, isto tako bi valjalo da se danac malo klupira
P.s. i Cruyf i Xavi su rekli da ce biti pocasceni da budu u Barceloni ko god pobjedio.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Laporta je ostavio klub u kriminalno visokim dugovima kad je otisao, a i zadnji njegov biznis je rezultirao bankrotom CF Reusa, al ono, vec smo pred bankrotom

Pa naravno, mislim da je to prvenstveno iz respekta prema Laporti, a i da si ne zatvore vrata ako ce on pobjediti, al Fontov plan je napravljen oko njih dvojice sto je puno bolje nego Laporta koji je bez ikakvog plana dosao i rekao "prvih 100 dana nakon izbora cu objasnjavati sociosima sta cu raditi u klubu"..MrHc je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:22Dobro napisano al' nekako Laporta.mi lici na djevojku aa kojom imas zagarantovano dobar s.ex a Font kao neka fina djevojka koju kuci vodis. Stvar je ukusa ko sta voli.Furymaker je napisao/la: ↑03 jan 2021, 15:44Veceras se nadam da cemo nastaviti sa 3-5-2 il da ce se igrati 4-3-3 sa Dembeleom i Destom desno, nadam se da ce i Pedri igrati, da ce Riqui dobiti minute koje je trebao dobiti Coutinho, isto tako bi valjalo da se danac malo klupira
P.s. i Cruyf i Xavi su rekli da ce biti pocasceni da budu u Barceloni ko god pobjedio.
Mislim ne znam, smatram da predsjednik treba doci pripremljen, a ne da se priprema tek kad ga naivni ljudi izaberu
Alba i Sergio nazad gdje i pripadaju
I od ove ekipe ja nešto očekujem

I od ove ekipe ja nešto očekujem

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nešto mi govori da će se Dembele polomiti večeras.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pedri = Messi po minutazi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
OK igra se protiv Huesce, najgore i zadnjeplasirane ekipe u Primeri, tako da ne bi trebalo biti problema.
Ali nešto mi govori da ce žuto govedo opet kiksati
Ali nešto mi govori da ce žuto govedo opet kiksati

https://sportsport.ba/fudbal/luis-suare ... ona/386895

Naravno, španski mediji su odmah počeli "prozivati" nekadašnje čelnike Barcelone i dati im do znanja da su napravili nevjerovatnu grešku prodajom Suareza.
Naime, Suarez je dao isti broj golova kao što su to zajedno uradili Braithwaite, Griezmann, Dembele i Coutinho.

**** im majku majčinu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
Bas ovo igramo vcrs. 

Šta ovo bi 

-
- Moderator
- Kontakt:
Ko da vozi biciklo Hahahaha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.