Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sretna nova svima 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko imate aktivnih članova, ima li neki podatak?Mostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 16:53Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
2080 po zadnjim info prije mjesec danaMortemHz je napisao/la: ↑31 dec 2020, 17:17Koliko imate aktivnih članova, ima li neki podatak?Mostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 16:53Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite
- svrakino1921
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 16:53Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite

- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑31 dec 2020, 07:56Dok vi trosite novac iz budzeta za place igraca koji nisu iz BiH uopce, hmmmmmsvrakino1921 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 06:16E bas bi trebalo pisat
Kome grad placa dug za porez
U jednakim mjesecnim obrocima
Ko placa jedinu firmu koja moze odrzavat vrhunske terene-Alba
I ta prica ide od yada ciji klub uzme iz buđeta pare i to potrosi u drugom mjestu
Svasta
Novac gradjana BiH , kantona Sarajevo ide direktno u ruke stranaca i odlazi u nepovrat
Nije lijepo

Sretna Nova 2021. Godina
Da se rjesimo virusa
Da nam se liga skrati, uvede VAR, srede tereni i infrastruktura...da se klubovi organizuju
Da se rjesimo virusa
Da nam se liga skrati, uvede VAR, srede tereni i infrastruktura...da se klubovi organizuju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
HahahahhaahahahahahMostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 16:53Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ne upraznjavam ovaj praznik ili sta je vec
Ali ovo ...da se klubovi organizuju
Nadam se da si mislio i na opremu-jedno 4-5 garnitura dresova i ostale opreme

Mostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 17:242080 po zadnjim info prije mjesec danaMortemHz je napisao/la: ↑31 dec 2020, 17:17Koliko imate aktivnih članova, ima li neki podatak?Mostarac45 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 16:53
Imamo mi i za kolaca i hljeb,A vi se nemojte javljat sa ovim clanovima vise posto smo tu svima ljetos lekciju dali sa clanskim, dzaba se trudite

Ybte, kako si napisao post ja mislio 50k aktivnih clanova imate

-
- Kontakt:
Maa idemo idemo SAMPIONI DRZAVE SARAJEVO je preslo 1300 clanova
Tesko ko s vama moze...
Kae ocitali svima lekciju, pita ga koliko imate aktivnih, misleci da je to to brojka 10-tak hiljada kad ono 2 milje
Prejaki ste
Van konkurencije, s vama se ne zelimo takmiciti...
Kae ocitali svima lekciju, pita ga koliko imate aktivnih, misleci da je to to brojka 10-tak hiljada kad ono 2 milje

Prejaki ste

Van konkurencije, s vama se ne zelimo takmiciti...
Samo da svi u narednu godinu uđu zdravi, takvi i ostanu.
Što se loptanja tiče, ne bih ništa puno mijenjao, sve je onako kako treba biti. Eventualno "radničku klasu" spojiti na još neki budžet, malo im produžiti agoniju, neka se koprcaju.
Naredna godina će nam donijeti barem paklenu borbu za laskavu titulu vicešampiona, kad već za šampiona nije zanimljivo.
Nadam se da će na kraju prva pratilja biti Velež ili Zrinja.
Bolje oni, nego cigani.
Logično.
Što se loptanja tiče, ne bih ništa puno mijenjao, sve je onako kako treba biti. Eventualno "radničku klasu" spojiti na još neki budžet, malo im produžiti agoniju, neka se koprcaju.
Naredna godina će nam donijeti barem paklenu borbu za laskavu titulu vicešampiona, kad već za šampiona nije zanimljivo.
Nadam se da će na kraju prva pratilja biti Velež ili Zrinja.
Bolje oni, nego cigani.
Logično.
Hypko, nek je i tebi sretna nova!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretna vam Nova godina i da imamo makar jedan klub u grupi
- svrakino1921
- Kontakt:
Sretna N. Godina raji ,posebno mom drugu @Švrakino,kome je ostalo da pise samo o opremi, sve drugo je tach down... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.