Mogu ti reci da bolje izgleda nego sto sam ocekivao. Bit ce tu uspona i padova, ipak je rookie igrac. Iako, kao i kod starijeg brata, mehanika šuta poprilicno nekonvencionalno izgleda, čudan rad nogu. Odlican pregled i osjećaj za asistenciju, narocito u tranziciji.
NBA Rookies 20/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA Rookies 20/21
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Simpatično mi je kako je netko glasao za Toppina.E moji Knicksi...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Za koga si ti glasao? I sta mislis koji su igraci pod rednim br 10 dobili glasove?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Za Balla.Iako daleko da sam siguran da će uzeti ROY,dosta će stvari igrati ulogu.Ali Hornetsi igraju dobro i LaMelo će biti starter kroz neko vrijeme.Ako uđu u PO to će vjerojatno biti dovoljno da dobije.BernardBarnjak je napisao/la: ↑31 dec 2020, 17:39Za koga si ti glasao? I sta mislis koji su igraci pod rednim br 10 dobili glasove?
Mislim da će još u utrci biti i Wiseman,Edwards i možda PatWill i eventualno Hayes i Anthony kao "iznenađenja".
Pod "neko drugi" bi od do sada ne navedenih definitivno trebao ići Haliburton.Od ostalih ne vidim tko ima šanse.Avdija i Okoro nekako sumnjam da su taj kalibar za ROY.
Toppin neće niti starter biti kraj Randlea,a kamoli ROY.Zaboravlja se da Thibs vodi Knickse.
Šarlot izlazi s istoka, Ball ROY, MVP, FMVP
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zamisli draftat onu dvojicu,a pogotovo Wisemana ispred LaMela.Čestitke Warriorsima,uprskali su svjetski.
Najveci gubitnici drafta uz Boston i Knickse,a nisu ni Sunsi daleko.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Xavier Tillman debitira nakon ozljede 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Daj ba šta ti je kakav LaMelo, ne bih ga uzeo ni 5. pikom. Wiseman će, dugoročno gledano, biti najbolji igrač ove draft generacije.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Zbog čega ne valja?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Uopćeno ima užasne procente realizacije, čak i u ovim lijevim ligama u kojima je do sada igrao i sumnjam da će se pokazati išta boljim od buraza. A oca koji dolazi u paketu s njim ne bih želio ni blizu moje franšize. To ti je isto dovesti vrhunskog špica Icardija u paketu sa suprugom Wandom koja će ti sje*at sve u svlačionici i klubu.
S druge strane Wiseman je nebrušeni dijamant, znači čudo prirode i to ne mislim samo na atletske predispozicije, ali naravno trebat će puno rada s njim jer je previše zelen a gdje i neće bit sa sam 3 koledž utakmice prije nba ali uprskos tome uopšte ne izgleda da mu nije mjesto među velikim momcima i pokazuje bljeskove masovnog potencijala.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Lavar se odavno ne mijesa u njihove karijere. Lik je totalno ohladio. Najbolje je sto je LaMelo zavrsio u Hornetsima jer jedino u small market timovima moze zablistat. Lonzo se u Lakersima nije proveo jer su Lakersi i pritisak je 14 puta veci nego u Šarlotu. Šarlot sad ima odličnu okosnicu za budućnost. Najmlađi Ball ih sigurno moze odvest do polufinala za 3 sezone ako ostanu na okupu. Ima cudnu mehaniku suta te ga je tesko branit. Ali svejedno nikad nece bit primarni scorer. 15pt 7a sigurno moze imat za dvije godine. Wiseman ce bit treci igrac ove klase to je sigurno.Biscione je napisao/la: ↑04 jan 2021, 20:03Uopćeno ima užasne procente realizacije, čak i u ovim lijevim ligama u kojima je do sada igrao i sumnjam da će se pokazati išta boljim od buraza. A oca koji dolazi u paketu s njim ne bih želio ni blizu moje franšize. To ti je isto dovesti vrhunskog špica Icardija u paketu sa suprugom Wandom koja će ti sje*at sve u svlačionici i klubu.
S druge strane Wiseman je nebrušeni dijamant, znači čudo prirode i to ne mislim samo na atletske predispozicije, ali naravno trebat će puno rada s njim jer je previše zelen a gdje i neće bit sa sam 3 koledž utakmice prije nba ali uprskos tome uopšte ne izgleda da mu nije mjesto među velikim momcima i pokazuje bljeskove masovnog potencijala.
- Nail for Real
- Kontakt:
Polufinala cega

Lik je bljestavija verzija brata, nikakav superstar in the making.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zna lik da je neko 3 igrac generacije poslije 5 tekmi u nba hahahahahhaha
Pa Ball nije najbolji igrač Šarlota niti igrač s najvećim potencijalom. Ali svejedno ce bit barem 3 igrac te ekipe sto je dovoljno.Nail for Real je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:10Polufinala cega?!
Lik je bljestavija verzija brata, nikakav superstar in the making.
LaMelo Ball je veći potencijal od Lonza, to se vidi nakon pet minuta neke utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.