Nije
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Da li si ikada dobio poziv iz Nogometnog saveza BiH?
"Nikada me do sada niko nije zvao, a mislim da bi trebalo da se obrati pozornost na neke bivše igrače koji sasvim sigurno mogu puno toga dati reprezentaciji, bez obzira na kojoj funkciji i u kojem svojstvu. Lično mene do sada niko nije kontaktirao, ali da budem iskren, ja i nisam ljut zbog toga ili nešto, jednostavno samtram da svako donosi odluke za koje misli da su najbolje u datom trenutku".
Da li bi prihvatio poziv da ga sada dobiješ?
"Uvijek sam bio za reprezentaciju i naravno da joj uvijek želim sve najbolje, ali sada ovisi dosta o tome i šta se od mene traži, ali prije svega i sa kim ću da radim. Jako je bitno s kojim ljudima ste okruženi. Ja imam posao u Njemačkoj, ali nikad se ne zna. Dakle, važno je da znate s kim ćete raditi, kakav je projekat, kakvi su planovi... Tek nakon toga bih mogao donijeti konačnu odluku".
Ostali smo i bez selektora, ko bi trebao biti novi, šta bi trebalo dalje uraditi?
"Sad ne mogu da govorim o tome ko bi bio najbolji za BiH, ali sigurno da ko god dođe, mora dobiti dovoljno vremena i dovoljno podrške da nas vodi naprijed. Ko god da bude izabran, mora biti predan, ali i svi u reprezentaciji, kao i mediji, navijači... moraju da budu zajedno ako želimo da reprezentacija napravi uspjeh", zaključio je Bajramović.
"Nikada me do sada niko nije zvao, a mislim da bi trebalo da se obrati pozornost na neke bivše igrače koji sasvim sigurno mogu puno toga dati reprezentaciji, bez obzira na kojoj funkciji i u kojem svojstvu. Lično mene do sada niko nije kontaktirao, ali da budem iskren, ja i nisam ljut zbog toga ili nešto, jednostavno samtram da svako donosi odluke za koje misli da su najbolje u datom trenutku".
Da li bi prihvatio poziv da ga sada dobiješ?
"Uvijek sam bio za reprezentaciju i naravno da joj uvijek želim sve najbolje, ali sada ovisi dosta o tome i šta se od mene traži, ali prije svega i sa kim ću da radim. Jako je bitno s kojim ljudima ste okruženi. Ja imam posao u Njemačkoj, ali nikad se ne zna. Dakle, važno je da znate s kim ćete raditi, kakav je projekat, kakvi su planovi... Tek nakon toga bih mogao donijeti konačnu odluku".
Ostali smo i bez selektora, ko bi trebao biti novi, šta bi trebalo dalje uraditi?
"Sad ne mogu da govorim o tome ko bi bio najbolji za BiH, ali sigurno da ko god dođe, mora dobiti dovoljno vremena i dovoljno podrške da nas vodi naprijed. Ko god da bude izabran, mora biti predan, ali i svi u reprezentaciji, kao i mediji, navijači... moraju da budu zajedno ako želimo da reprezentacija napravi uspjeh", zaključio je Bajramović.
Rodjeni su pitarske picke!
“Ja sam, bez dileme, za Barbareza. Nema trenersko iskustvo, ali ima fudbalsko znanje, karizmu, karakter. Oko njega stavio bih trenere od struke, znalce, koji su radili ili rade u svim segmentima fudbalske igre – od kondicionog trenera do psihologa, pa čak i trenera za situacione treninge, prekide, defanzivu i slično,”
- Beduin
- Kontakt:
Mana Barbareza je sto preferira formaciju 433, a to ne odgovara nasoj reprezentaciji. Ne znam planira li mijenjati formaciju prilagodjenu nasem igrackom kadru gdje su nam krila slabija karika (ako ikako i imamo neke jake karike). 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj kad vidim 433 formaciju 

Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Mi smo za 442,4312 ili 3412
433 puno vece i mocnije reprezentacije i ekipe ne mogu igrati u 433 a imaju superiorna krila i super igrace
433 puno vece i mocnije reprezentacije i ekipe ne mogu igrati u 433 a imaju superiorna krila i super igrace
Kako znamo sta preferira?
Transfermarkt je li?

tz tz tz tz tz tz
Kako ce preferirat kad nikog nije treniro odakle analiza da preferira ?
- Beduin
- Kontakt:
Zato i kazem jer je neki dan forumas postavio formacije koje preferiraju Barbarez, Petev i Muslin pa mi bilo smijesno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sergej nema vise sta pokvariti sto ovi prije njega nisu. Njegovo je da proba sklopiti nesto u naredne 2,3 god. i u medzuvremenu prikupi iskustvo.
Grehota bi bilo recimo Vahidu H dati trenutni igracki kadar.
Grehota bi bilo recimo Vahidu H dati trenutni igracki kadar.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kod nas ti je bolje i lakše voditi repku ako imaš manje iskustva sa tim. Onaj sto ima iole iskustva i nekog znanja kada dodje u ovu rupu ovdje, pogubi se jer nista ne funkcionise.
Da se bira izmedju Barbareza i nekih kvalitetnijih trenera iz regiona ili inostranstva, pa bih mozda i vagao. Ali Sergej i ostali polovnjaci na nivou naše lige. Daj Sergeja.
Izmedjuostalog, nakon prvih poraza u novim kvalifikacijama i ispadanja iz istih, bilo kojeg trenera sem Sergeja ce navijaci odmah popljuvati i vjerovatno ce dobiti nogu ubrzo. Sergej je taj koji ce imati sigurno kredita kod navijaca da iskoristi ove kvalifikacije da spremi neku svoju viziju repke za Ligu nacija i naredne kvalifikacije. Zbog toga, samo Sergej.
Da se bira izmedju Barbareza i nekih kvalitetnijih trenera iz regiona ili inostranstva, pa bih mozda i vagao. Ali Sergej i ostali polovnjaci na nivou naše lige. Daj Sergeja.
Izmedjuostalog, nakon prvih poraza u novim kvalifikacijama i ispadanja iz istih, bilo kojeg trenera sem Sergeja ce navijaci odmah popljuvati i vjerovatno ce dobiti nogu ubrzo. Sergej je taj koji ce imati sigurno kredita kod navijaca da iskoristi ove kvalifikacije da spremi neku svoju viziju repke za Ligu nacija i naredne kvalifikacije. Zbog toga, samo Sergej.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
U izjavi za SportSport.ba proslavljeni bh. fudbaler i pomoćni trener u Karlsruheru na pitanje da li je kandidat dao je diplomatski odgovor.
"Ne mogu da potvrdim, ali ni da demantujem kandidaturu. Čujem se sa Misimovićem često, razgovaramo o svemu.", kazao nam je Bajramović.
Zlatan polako gradi svoj trenerski put. Zadovoljan je, prati dešavanja u Bosni i Hercegovini.
"Zadovoljan sam, radim ono što volim. Pratim i šta se dešava u Bosni i Hercegovini. Na kraju mogu samo reći da ko god bude selektor, imat će mnogo posla. Morat će raditi od jutra do sutra i svi zajedno, mislim prije svega na navijače, medije, bivše reprezentativce i sve fudbalske radnike, trebamo mu pružiti podršku", zaključio je Bajramović.
I onda se pitamo zašto je bitno da se izaberu Barbarez ili
Bajramović uz još par legendi a ne neki bugarin kojem će BiH biti tu da se upiše u CV i da uzme pare za četiri godine
A ne da se napravi neki plasman da se u naredne četiri godine okupi ekipa da zaigraju za nas Begić,Šunjić,Gigović
Gazibegović,Balić itd
Uglavnom ako će već sigurno selektor ostati naredne četiri godine bez obzira na rezultate onda je red da bude Barbarez ili Bajramović
Ali nisu ti ljudi podobni za neke stvari i vjerujem da bi prvom prilikom kad bi im neko reko da ovaj mora igrati a ne ovaj da bi dali ostavku isti dan i odmah sve iznijeli u javnosti
Nadajmo se do ponedjeljka
"Ne mogu da potvrdim, ali ni da demantujem kandidaturu. Čujem se sa Misimovićem često, razgovaramo o svemu.", kazao nam je Bajramović.
Zlatan polako gradi svoj trenerski put. Zadovoljan je, prati dešavanja u Bosni i Hercegovini.
"Zadovoljan sam, radim ono što volim. Pratim i šta se dešava u Bosni i Hercegovini. Na kraju mogu samo reći da ko god bude selektor, imat će mnogo posla. Morat će raditi od jutra do sutra i svi zajedno, mislim prije svega na navijače, medije, bivše reprezentativce i sve fudbalske radnike, trebamo mu pružiti podršku", zaključio je Bajramović.
I onda se pitamo zašto je bitno da se izaberu Barbarez ili
Bajramović uz još par legendi a ne neki bugarin kojem će BiH biti tu da se upiše u CV i da uzme pare za četiri godine
A ne da se napravi neki plasman da se u naredne četiri godine okupi ekipa da zaigraju za nas Begić,Šunjić,Gigović
Gazibegović,Balić itd
Uglavnom ako će već sigurno selektor ostati naredne četiri godine bez obzira na rezultate onda je red da bude Barbarez ili Bajramović
Ali nisu ti ljudi podobni za neke stvari i vjerujem da bi prvom prilikom kad bi im neko reko da ovaj mora igrati a ne ovaj da bi dali ostavku isti dan i odmah sve iznijeli u javnosti
Nadajmo se do ponedjeljka
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Birtija još nije odabrala selektora?
Večeras pijanka, valjda se otrijezne do ponedeljka.
Večeras pijanka, valjda se otrijezne do ponedeljka.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Jedino me u svemu ovome cudi koji **** su gradili zgradu da bi se opet po hotelima sastajali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa rade sta zele, nikome racune ne polazu. A novinari pi cke koji ne smiju ni pitati da im ne zabrane slucajno pristup.feniksptica je napisao/la: ↑31 dec 2020, 13:18Jedino me u svemu ovome cudi koji **** su gradili zgradu da bi se opet po hotelima sastajali
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
E cuj Barbarez preferira neku formaciju
bio igrac-trener jedan termin pa znamo po tome.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dragi Forumaši, danas se opustite, odmorite, napijte - ne razmisljajmo o ovom cirkusu, i hajmo u ljepsu 2021.
Sretna vam Nova!
Sretna vam Nova!
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Goran Plavi Stevanović kandidat
Robert Žuti Prosinečki bio selektor
Esad Plavi novi selektor
Robert Žuti Prosinečki bio selektor
Esad Plavi novi selektor
samo Bajramović