Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Djeluje li Sarajevo nedostižno na prvom mjestu?
- Šta da radiš. Ljudi imaju najviše para, imaju najveći budžet, imaju najviše dobrih igrača i perfektnu sezonu. Logično je da su prvi.
Imamo sistem, organizaciju, program, viziju, nema mahale, miješanja svega i svačega u rad kluba, navijači ne vode klub.... Riješene dugove, niko nas ne tuži, pogotovo ne neko od naših trenera, sve uredno isplaćeno....
Porez se uplaćuje normalno, doprinosi i plate uposlenicima..... Nema ho ruk sistema više i mahalskog ponašanja koja uništava svaku poslovnu priliku u ovoj zemlji i zato nemamo ozbiljne firme za evropskog tržišta i nismo nigdje konkurentni, nego u startu smo autsajderi, tako i klubovi, al smo zato prvi u evropi po kukanju i sadaki, uvijek očekujemo od drugih, omalovažavaju i potcijenjivanju....
- Šta da radiš. Ljudi imaju najviše para, imaju najveći budžet, imaju najviše dobrih igrača i perfektnu sezonu. Logično je da su prvi.
Imamo sistem, organizaciju, program, viziju, nema mahale, miješanja svega i svačega u rad kluba, navijači ne vode klub.... Riješene dugove, niko nas ne tuži, pogotovo ne neko od naših trenera, sve uredno isplaćeno....
Porez se uplaćuje normalno, doprinosi i plate uposlenicima..... Nema ho ruk sistema više i mahalskog ponašanja koja uništava svaku poslovnu priliku u ovoj zemlji i zato nemamo ozbiljne firme za evropskog tržišta i nismo nigdje konkurentni, nego u startu smo autsajderi, tako i klubovi, al smo zato prvi u evropi po kukanju i sadaki, uvijek očekujemo od drugih, omalovažavaju i potcijenjivanju....
Kakve veze ima naš budžet? Koliko ja znam, nije sve u šoldima...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Cestitam Zelji sto je ostao ziv u ovoj godini. Sve najbolje i u sledecoj
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
Admir74
koliko sarajevo ima aktivnih članova ?
koliko sarajevo ima aktivnih članova ?
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Nemoj ga, pritisla ga teska tuga...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
I to aktivnih tek od januara, Bog zna koliko od njihovih 1700+ će bit aktivno kroz 2-3 mjeseca.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Neće se nikad javit. Isti karakter kao i Virtual, Irfo i ostali. Dižu sidro.

- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma javit ce se. samo nam se @Admir74 izgubio medju brojevima. Kazu zvao Vukotica da mu pomogne da prebroje.
Osim mu rekao, da ce mu on pomoci, ako mu uplate kamate 10% od ukupnog broja clanarina.
PSPHM
Ako budu brojali članske kao publiku na stadionu, nayebali smo. Nikad neću zaboravit izvještaj sa derbija 2017. kad su naši navijači bojkotovali. Zdenka prazna, istok ispunjen 70% (radi pljuska)... Oni objavili 13.500 navijača, kapacitet Grbavice 13.449.

- svrakino1921
- Kontakt:
Opaaa 1801 clan

- feniksptica
- Kontakt:
A sto su oni najvise pogodjenim sto nema publike, oni i mi u 5 deka sto se tice posjete..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Maglica bi nam bio perfektan, od nasih papira do poznavanja na terenu sa Susicem pa mozda i Oremusem, a nije prestar 28.god.
Jedino da ne produzi sa chinezima ili zapuca u grcku i sl.
Jedino da ne produzi sa chinezima ili zapuca u grcku i sl.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Iako je ova godina bila fakat cudna, evi imali smo se priliku nasmijati, i to bas dobro zadnji dan. Cuj Velez hoce Serbecica hahahahahahahahha
PSPHM
Hahahahaha ovo nisu istineJohnKeynes97 je napisao/la: ↑31 dec 2020, 13:44Iako je ova godina bila fakat cudna, evi imali smo se priliku nasmijati, i to bas dobro zadnji dan. Cuj Velez hoce Serbecica hahahahahahahahha

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Brate kakvo je stanje, znal se ista oko clanstva?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Slažem se, Maglica je vrhunski napadač.
Kolika mu je bila plata u kini, znal se? Sigurno ne bi tražio malo..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mislim da se Maglica vec dogovorio sa Velezom. Dudicev poziv se ne odbija.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.