Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemoj viKat bezbeli je tako.
Brkooo je napisao/la: ↑31 dec 2020, 00:20
Delinjo i ja, obracun pred skupstinu, vol.1
Delinjo: E pa prijatelju, ja ne znam sta ces vise od mene, ako sam presao preko svega i prvi se javio da kao ljudi stvar rijesimo. Ama covjece ja vise od ovoga ne mogu, ma u stvari ja sam lud sto sam te uopste i zvao. Po cemu sam to ja kriv sto se Vukotic jos premislja, kakve veze to ima sa mnom?
Brkooo: Ti ga nagovaras da odustane, sve si to ti zamijesio na onaj tvoj fini nacin, reko si mu da je Amarov potrcko, znam ja sve.
Delinjo: Bolje da preispitas svoje ponasanje a ne da mene maltretiras i optuzujes.
Brkooo: Ja da se preispitam, e tek cu sad poceti da se ponasam na nivou. Nece ti to proci seoska varalice
Delinjo: Ti to meni prijetis? Mislis da se ja tebe bojim. Ti meni? E i ja tebi. Hajde dodji na skupstinu, hajde ako smijes.
Jedna od Delinih djevojki: Sta je bilo? Sta kaze Brkooo?
Delinjo: On ce meni dirat Kanu, Admira74, Sudu i investitore iz Novog Sada.
Sutra ide drugi dio obracuna uzivo na 1921 kanalu. Stay tuned.![]()
Brkooo vs delinjoBrkooo je napisao/la: ↑31 dec 2020, 00:20
Delinjo i ja, obracun pred skupstinu, vol.1
Delinjo: E pa prijatelju, ja ne znam sta ces vise od mene, ako sam presao preko svega i prvi se javio da kao ljudi stvar rijesimo. Ama covjece ja vise od ovoga ne mogu, ma u stvari ja sam lud sto sam te uopste i zvao. Po cemu sam to ja kriv sto se Vukotic jos premislja, kakve veze to ima sa mnom?
Brkooo: Ti ga nagovaras da odustane, sve si to ti zamijesio na onaj tvoj fini nacin, reko si mu da je Amarov potrcko, znam ja sve.
Delinjo: Bolje da preispitas svoje ponasanje a ne da mene maltretiras i optuzujes.
Brkooo: Ja da se preispitam, e tek cu sad poceti da se ponasam na nivou. Nece ti to proci seoska varalice
Delinjo: Ti to meni prijetis? Mislis da se ja tebe bojim. Ti meni? E i ja tebi. Hajde dodji na skupstinu, hajde ako smijes.
Jedna od Delinih djevojki: Sta je bilo? Sta kaze Brkooo?
Delinjo: On ce meni dirat Kanu, Admira74, Sudu i investitore iz Novog Sada.
Sutra ide drugi dio obracuna uzivo na 1921 kanalu. Stay tuned.![]()
sad je u modi da ti se nasmiju i da kazu da nemas dana radnog staza
ma ko si sada ti mi sudis ?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987 i 48 gostiju.