eh evo tabela bez Bildera, stim da sad kad je ponistena svaka utakmica .sad dodajte bodove iz zadnjeg kola i et ga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Nafako, da nije otkazan Tottenham, sad bi bili u baražu, ovako kao da gledam biće Atletico 2-0 i opet ćeš se izvući.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:11Grizzlies-Delfin 2:1
Green Dragons-Ljuta Krajina 0:1
Hoce li najveci baxuzi lige do prvog trofejaaa
Radimo za Krajinu, mi smo osvojili sve sto se moze osvojiti nama ne treba viseMokes je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:13Nafako, da nije otkazan Tottenham, sad bi bili u baražu, ovako kao da gledam biće Atletico 2-0 i opet ćeš se izvući.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:11Grizzlies-Delfin 2:1
EDIT, ipak ste već sad u baražu.
RANG NIŽE, SVE JE BLIŽE!!!
Djaba vi radite za Krajinu mi ako ne pobjedimo sami smo sebi krivilegenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:25Radimo za Krajinu, mi smo osvojili sve sto se moze osvojiti nama ne treba viseMokes je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:13Nafako, da nije otkazan Tottenham, sad bi bili u baražu, ovako kao da gledam biće Atletico 2-0 i opet ćeš se izvući.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:11Grizzlies-Delfin 2:1
EDIT, ipak ste već sad u baražu.
RANG NIŽE, SVE JE BLIŽE!!!
Legenda je smiješan igrač, ima barem 2-3 sezone više staža, a davno prešišan na all-time listi.Justin je napisao/la: ↑30 dec 2020, 17:41Vise legendinih deset golova vrijedi nego svi vasi zajedno buduci da je uvijek bio na pogresnoj strani.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:21Aha, znači večeras pada odluka, različiti su nam tipovi na obje utakmice.![]()
A, bilo je načina da se osiguraš, bravo na fer igri, neka bolji pobijedi.![]()
Mi ako pobjedimo Krajinu opet ste prvaci, al mi to ne zelimo uraditi, ovaj Bonus ce vas spasiti
Ne znam bgmi i ti i Cartman ste kup osvojili u 6 sezoni jedino ako si tek tad poceo igrati, ako si prije onda je to tu negdjePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:55Legenda je smiješan igrač, ima barem 2-3 sezone više staža, a davno prešišan na all-time listi.![]()
Da, priključio se sredinom te sezone kad smo prvi Kup uzeli.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2020, 20:42Mi ako pobjedimo Krajinu opet ste prvaci, al mi to ne zelimo uraditi, ovaj Bonus ce vas spasiti![]()
Ne znam bgmi i ti i Cartman ste kup osvojili u 6 sezoni jedino ako si tek tad poceo igrati, ako si prije onda je to tu negdjePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 19:55Legenda je smiješan igrač, ima barem 2-3 sezone više staža, a davno prešišan na all-time listi.![]()
Al dzaba su ti svi ti golovi, kad ste tanki s trofejima, jedino vas izvlaci sto vas je osnovao veliki Cartman
Vamos.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:13Posla nas Atletiko u baraz
A nafake Formuli, Bilderi napuste ligu, Totenhama odgode, gdje su oni sadaku dijelili?

Nije mi žao što nas oni dobise, ipak sam ja sa Big Amkom i Flix-om osnovao Spamm.mirgerr je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:20Vamos.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:13Posla nas Atletiko u baraz
A nafake Formuli, Bilderi napuste ligu, Totenhama odgode, gdje su oni sadaku dijelili?
Nije Atletico nego Spamm.![]()
Ja sam sezonu prije mislim došao, s nama ste igrali to finale KUP-a i dobili nas, mi smo kasnije igrali još tri finala i sva tri osvojili, bio sam i zaboravio da imamo poraz u finalu.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:05Da, priključio se sredinom te sezone kad smo prvi Kup uzeli.
Liga nam izmiče, bili smo par puta blizu, ali biće i to.![]()

Vratilo nam se druže za svu korupciju iz prošle sezone i prevare sa početka ove. Nakon što je 123456 odstupio, uzlaznom putanjom smo vrlo brzo stigli do druge lige.kraljttbvb je napisao/la: ↑30 dec 2020, 21:13Posla nas Atletiko u baraz
Čestitam Vam na plasmanu u viši rang i radujem se međusobnim duelima naredne sezone! Još jednom je dokazano da naporan rad i pametno poslovanje uvijek donose rezultate uprkos silnim opstrukcijama korumpiranih struktura saveza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.