Ma ima mali iz Radnika iz Hadzica
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
svoj ti pos'oSariel1987 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 13:01pod punom moralnom, ljudskom i krivicnom odgovornoscu, tvrdim da ne stojim iza ovog nika, i najgore ne zelim nikom pa ni zeljiBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:12Sve najgore u 2021. i u svim slijedećim godinama plavoj kuravici...
![]()
![]()
jel ti sad lakse sunce ti jbem kalajisano jel lsd?![]()
haj sad sretna nova svima

Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Idu na pripreme u Ljubuski
Sigurno pukla opomena u Međugorju

Da, u proslosti je bilo svega...svi su mutili nesto, neko manje neko vise. Svi to znamo. Nadam se da nece vise tako i da ce biti samo sportski.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pa kad smo to mi bili u Medjugorju na pripremama?svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:43Idu na pripreme u Ljubuski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si rega forumasSkver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.

-
- Kontakt:
Veća istina ne može biti rečena, po meni JEDINA čista titula, otkad se igra PL.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
-
- Kontakt:
Kod nas se mnogo vise prica o namjestanju nego sto je realno zastupljeno. Toga ima u najjacim ligama svijeta a da nema u BiH. Mi smo ipak prvaci u omalovazavanju samih sebe.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 17:14Veća istina ne može biti rečena, po meni JEDINA čista titula, otkad se igra PL.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
Bilo je vise cistih titula, i super sezona i od Zelje, i od Sarajeva, i Zrinjskog i td...
Kod nas je zastupljeno misljenje da eto u evropu mora "cetvorka ".
Pa jasno da mora nece Sloboda iz borbe za opstanak ili Rudar Kakanj iz federalne.
Bude tu pogurice od sudija ali realno uvjek ,skoro uvjek osvajaju najjaci i evropu igraju najjaci nemamo mi tu sta. Bilo je recimo utakmica 100 gdje smo i osteceni, ali od tih 100,na 80 nije utjecalo na rezultat direktno, i imas na 1000,900 gdje su nas ljudi naguzili momacki.
Treba prestat kukat i gledati da se jaca svoj klub i bori za bolje, ne moze uvjek drugi biti kriv, i vjecito traziti izgovore.
Ne moze se vala sve ni namjestiti.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Bravo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑30 dec 2020, 17:34Kod nas se mnogo vise prica o namjestanju nego sto je realno zastupljeno. Toga ima u najjacim ligama svijeta a da nema u BiH. Mi smo ipak prvaci u omalovazavanju samih sebe.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 17:14Veća istina ne može biti rečena, po meni JEDINA čista titula, otkad se igra PL.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33
Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
Bilo je vise cistih titula, i super sezona i od Zelje, i od Sarajeva, i Zrinjskog i td...
Kod nas je zastupljeno misljenje da eto u evropu mora "cetvorka ".
Pa jasno da mora nece Sloboda iz borbe za opstanak ili Rudar Kakanj iz federalne.
Bude tu pogurice od sudija ali realno uvjek ,skoro uvjek osvajaju najjaci i evropu igraju najjaci nemamo mi tu sta. Bilo je recimo utakmica 100 gdje smo i osteceni, ali od tih 100,na 80 nije utjecalo na rezultat direktno, i imas na 1000,900 gdje su nas ljudi naguzili momacki.
Treba prestat kukat i gledati da se jaca svoj klub i bori za bolje, ne moze uvjek drugi biti kriv, i vjecito traziti izgovore.
Ne moze se vala sve ni namjestiti.

Sudijske greške u našoj ligi nisu mnogo veće od grešaka u najboljim svjetskim ligama, još oni posjeduju svu tehnologiju. Samo bih volio da vidim sve teorije zavjere da se kod nas prizna gol kakav je priznat Kiesslingu u Bundesligi. Ili da se poništi gol gdje je lopta metar iza linije, kao Englezima u Južnoj Africi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Opet naravno tekstovi o bajnim Zeljinim igracima, evo ga i danas kaze Poljaci nostalgicno postavljaju Stilicev neki gol....A jedan lik postavio video, i to 13.decembra.
****.ba
****.ba
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Jel Čaušević debil opet?
Da..opet on. I nije sve evo ga drugi mu tekst ' Sjecate li se Nyeme?

Da nije smijesno, bilo bi zalosno.
Causevicu, procitaj ovo....**** ti sve.
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo ima jos
Saci

Saci

- Probisvjet
- Kontakt:
Da tu nema price. Ko kaze da nije najcistija i zasluzena onda nije objektivan. Ove sezone ce biti sigurno bez ikakvog prigovora jer stvarno Pite imaju sve adute u svojim rukama i daleko su odmakli.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 17:14Veća istina ne može biti rečena, po meni JEDINA čista titula, otkad se igra PL.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Dobar je alpasinac, uvijek objektivan. A ovo je forum, j3bes monotoniju.Vanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:24Ma zayebavaju malo ljudi,nisu ozbiljni...Alipasino je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:50Jadan onaj koji uziva u tudjoj muci.Raspali ne raspali za Slobodu i ostale cemo uvjek bit gigant.Mi navijaci necemo dozvolid da se klub raspadne.Zeljo nije mali.klub da bi se tek tako nasladjivali.Meni je zao Celika a i Veleza kad je ispado jer to su fudbalska imena.A onaj ko uziva u necijem raspadu pa eto vam Tuzla Sity pa napunite stadion i uzivajte u gradskom derbiju.Kaf dodje Zeljo nemojte dolazit gledat raspali klub .
Bar si ti razuman i shvatas da malo uzvracaju na onu bahatost pojedinaca sa Vase teme...

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Jedino bi Sloboda pod komandom Husrefa osvojila regularniju titulu od ove Sarajevske, tako je Azmir onda izjavio. Ali ne dade nam se biti osvajaci najregularnije titule.Skver je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:33Zadnja titula FK Sarajeva je najcistija titula od kada se igra ova liga....i ove sezone ono bas dominirate ligom. Sve cisto, nemam nikakve primjedbe. Pisao sam o prijasnjim titulama u ovoj ligi, dakle onim titulama prije korone, na ovu zadnju sam vam i najiskrenije cestitao, a siguran sam da osvajete i ove sezone.
Ali zato imamo najregularniji povratak iz Federalne.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ne moram da ni otvorim, znam da je njegovo.
Klasična patetika i plačipichke štrumfovske
Čita on ne brini. Tu je on, vrti se po forumu debil
Vidiš da je puko nema pojma ni šta piše,došao Nurko a u kasi KurkoStroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:47Pa kad smo to mi bili u Medjugorju na pripremama?svrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:43Idu na pripreme u Ljubuski
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.