A to si ti. Tek sad po potpisu skontah...
Pa gdje je Paratici na slici
Sto se maskiras
Dzaba lozis, neposteno je prema nama ovo odbijanje bodova. Mi smo sad kao Juve kad su ih izbacili u Seriu B, bar radi toga stani na nasu stranu
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
A to si ti. Tek sad po potpisu skontah...
Navijam za Stolac, zadnji put kad su bili u 2 ligi bio sam njihov clan, zato vi sad pobjedite Spamm a Formula ce nerjeseno i eto vas direktno pravedno a oni nek stimaju i barazkraljttbvb je napisao/la: ↑27 dec 2020, 16:53A to si ti. Tek sad po potpisu skontah...
Pa gdje je Paratici na slici![]()
Sto se maskiras![]()
Dzaba lozis, neposteno je prema nama ovo odbijanje bodova. Mi smo sad kao Juve kad su ih izbacili u Seriu B, bar radi toga stani na nasu stranu![]()
Pojasni, nisam upucenlegenda reala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:29Kako su Edin i Mig Mig naguzili Premier i Blue Train zadnja dva kola![]()
kakve ste ovce sta ste dopustili
![]()
Pa gledaj kakva im dva kola napraviše, Edinovim izborom parovasoxx je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:00Pojasni, nisam upucenlegenda reala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:29Kako su Edin i Mig Mig naguzili Premier i Blue Train zadnja dva kola![]()
![]()
Libo nas tuki, ovi će dobiti, mi valjda iks izvučemo, BlueTrain i vi za prvu ligu.legenda reala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:04Pa gledaj kakva im dva kola napraviše, Edinovim izborom parovasoxx je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:00Pojasni, nisam upucenlegenda reala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:29Kako su Edin i Mig Mig naguzili Premier i Blue Train zadnja dva kola![]()
![]()
Bravo za Stolac samo postenokraljttbvb je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:36Nakon utorka Stolac vodi, a ovi sa članom 4j imaju remi.
Trenutno smo u drugoj ligi![]()
Izjednacio si se golom na vrhu samnom
Koliko placate da zabijem jos dva gola veceraskraljttbvb je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:36Nakon utorka Stolac vodi, a ovi sa članom 4j imaju remi.
Od Formule ćeš dobiti uokviren član 4jNapapijri je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:33Koliko placate da zabijem jos dva gola veceraskraljttbvb je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:36Nakon utorka Stolac vodi, a ovi sa članom 4j imaju remi.
![]()
Aha, znači večeras pada odluka, različiti su nam tipovi na obje utakmice.
pa mislio sam da se prije praznika postavi, eto sigurno ces 01.01 postavljati tabele, al eto kako hoces
Samo posteno, nismo kao nekiPatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:21Aha, znači večeras pada odluka, različiti su nam tipovi na obje utakmice.![]()
A, bilo je načina da se osiguraš, bravo na fer igri, neka bolji pobijedi.![]()
Vise legendinih deset golova vrijedi nego svi vasi zajedno buduci da je uvijek bio na pogresnoj strani.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 11:21Aha, znači večeras pada odluka, različiti su nam tipovi na obje utakmice.![]()
A, bilo je načina da se osiguraš, bravo na fer igri, neka bolji pobijedi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.