Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mi nismo za žaljenje, vjeruj.
Čelik, ako nije sada, za par mjeseci će biti u puno boljoj poziciji nego Željezničar ako se ovako nastavi kod njih i ne iznadju rješenje, na stranu što mi igramo tu zadnju ligu prvenstveno odlukom skupštine, odnosno naših članova kluba.
Ta odluka je Čeliku donijela novi život i rođenje.
Ok to, ali u narednih par godina ostaje zal za spektaklima u Zenici, uvijek naboj, skoro pun stadion, strasno navijanje s obje strane, meni licno jedno od drazih gostovanja jer kakav god da je, podsjeti me da fudbal kod nas jos uvijek zivi. Naravno da ni zeljkanu ne zelim da propadnu skroz i ostanu negdje gdje im nije mjesto realno, ali bih sa osmijehom prihvatio gledati ih bar jednu sezonu u nizem rangu iako ja licno mislim da je to nemoguc scenario. Celiku svakako zelim sto brzi oporavak i povratak medju najbolje. I da se razumijemo, ne limvo ja ni Celik pretjerano, ali se to ne moze ni blizu porediti sa onim sto osjecam prema zeljkanu nasem dobrom, finom, (ne)postenom.Convicts1988 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:13Mi nismo za žaljenje, vjeruj.
Čelik, ako nije sada, za par mjeseci će biti u puno boljoj poziciji nego Željezničar ako se ovako nastavi kod njih i ne iznadju rješenje, na stranu što mi igramo tu zadnju ligu prvenstveno odlukom skupštine, odnosno naših članova kluba.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Nema potrebe da budete u boljoj poziciji nego ZeljeznicarConvicts1988 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:13Mi nismo za žaljenje, vjeruj.
Budite bolji od Sarajeva
A sta je sa ovim novim terenima(drugim kampom) i akademijom?Convicts1988 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:13Mi nismo za žaljenje, vjeruj.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bajke o osvajanju titule od strane velikog Zeljeznicara su u rangu onih napisanih od strane brace Grim.
-
- Kontakt:
Čeka se odluka i odgovor grada/gradske uprave o dodijeli zemljišta Čeliku na kojem će klub da počne gradnju kampa.Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:35A sta je sa ovim novim terenima(drugim kampom) i akademijom?Convicts1988 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 10:13Mi nismo za žaljenje, vjeruj.
Sunce ti krvavo, je li realno da je Celik sa svim svojim problemima i dusmanima iz proslosti u boljem stanju nego Zeljkan

FK Div iz Azije je trebao izaći sa prijedlogom o nastavku prvenstva pa onda zastupat stavove o bajkama braće Grim.
Nema veze, mi ćemo sanjat titulu, vi ga i dalje dudlajte Dodikovom sestriću.
💩💩
Fale ti još 3-4 smajlija da bi izgledalo uvjerljivo to što pišeš.
💩💩
Jedni se testirali i bili spremni za nastavak, dok su drugi poslali igrace na odmor. Sam provjeri koji su koji.
To kad se ugasite skroz, ili ne do Bog prezivite u kantonalnoj igrajuci velike derbije sa Pofalickim.
- Shategabri
- Kontakt:
Možda im dodjele počasnu titulu za prošlu sezonu.
I ona iz 40 i neke, eto dupla ba 100 godina.
I ona iz 40 i neke, eto dupla ba 100 godina.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa mi i ne ocekujemo da nam Pitari dodjele titulu 46'
Jer tad nisu ni postajali
To prvenstvo smo mi igrali sa Borac BL,Velez ....
Pa je red da oni odluce

Jer tad nisu ni postajali
To prvenstvo smo mi igrali sa Borac BL,Velez ....
Pa je red da oni odluce

Nemojte sad podjebavati Željkana non stop, a onda kad se iduće godine ugase da počnete, RIP naš Željkan, nek ti je vječni rahmet, bili su dobar klub, bla bla bla... Nemojte munafici biti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vi ste trenirali tj. poceli sa treninzima kada to jos nije bilo dozvoljeno od kriznog staba i saveza, sto povlaci kaznu od oduzimanja 6 poena.
Takodje niste preuzeli nikakve mjere da se nastavite takmiciti, niste testirali igrace, niste nabavili dodatni bus(kako je savez trazio da se igraci prevoze uz razmak), cak niste ni maske nosili...
Srecom po vas, takmicenje se prekinulo i vi ste bili toliko odusevljeni plasmanom(2-go mjesto) da ste proglasili sezonu uspjesnom!(prvi put u povijesti za Zeljeznicar)
Nikada niste bili ni u kakvoj sansi za titulu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.