Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jadan onaj koji uziva u tudjoj muci.Raspali ne raspali za Slobodu i ostale cemo uvjek bit gigant.Mi navijaci necemo dozvolid da se klub raspadne.Zeljo nije mali.klub da bi se tek tako nasladjivali.Meni je zao Celika a i Veleza kad je ispado jer to su fudbalska imena.A onaj ko uziva u necijem raspadu pa eto vam Tuzla Sity pa napunite stadion i uzivajte u gradskom derbiju.Kaf dodje Zeljo nemojte dolazit gledat raspali klub .
-
- Kontakt:
Sve najgore u 2021. i u svim slijedećim godinama plavoj kuravici...

Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:12Sve najgore u 2021. i u svim slijedećim godinama plavoj kuravici...
![]()
-
- Kontakt:
Grey5 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:08Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:12Sve najgore u 2021. i u svim slijedećim godinama plavoj kuravici...
![]()
![]()

Ma zayebavaju malo ljudi,nisu ozbiljni...Alipasino je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:50Jadan onaj koji uziva u tudjoj muci.Raspali ne raspali za Slobodu i ostale cemo uvjek bit gigant.Mi navijaci necemo dozvolid da se klub raspadne.Zeljo nije mali.klub da bi se tek tako nasladjivali.Meni je zao Celika a i Veleza kad je ispado jer to su fudbalska imena.A onaj ko uziva u necijem raspadu pa eto vam Tuzla Sity pa napunite stadion i uzivajte u gradskom derbiju.Kaf dodje Zeljo nemojte dolazit gledat raspali klub .
Bar si ti razuman i shvatas da malo uzvracaju na onu bahatost pojedinaca sa Vase teme...
NIKOM TE NE DAMO! Isto onaj levat rođak, što mu cijela familija pokušava naći ženu, ali ne možeš hajvana nikome utrpati. Tako i našeg Željkana su nudili svima pod kapom nebeskom, podvodili ga i spuštali ćega, ali kad ljudi vide s kim imaju posla i s kakvim nagomilanim dugovima, samo produže dalje...

Šprdancija 1921!

Šprdancija 1921!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:26NIKOM TE NE DAMO! Isto onaj levat rođak, što mu cijela familija pokušava naći ženu, ali ne možeš hajvana nikome utrpati. Tako i našeg Željkana su nudili svima pod kapom nebeskom, podvodili ga i spuštali ćega, ali kad ljudi vide s kim imaju posla i s kakvim nagomilanim dugovima, samo produže dalje...
Šprdancija 1921!![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
I onda vi uzmete iz buđeta KS 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmicajoker90 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:26NIKOM TE NE DAMO! Isto onaj levat rođak, što mu cijela familija pokušava naći ženu, ali ne možeš hajvana nikome utrpati. Tako i našeg Željkana su nudili svima pod kapom nebeskom, podvodili ga i spuštali ćega, ali kad ljudi vide s kim imaju posla i s kakvim nagomilanim dugovima, samo produže dalje...
Šprdancija 1921!![]()
I tih istih 50 000 maraka potrosite u Zenici

-
- Kontakt:
Za ostale ne znam, ali ja se NE zajebavamVanja8 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:24Ma zayebavaju malo ljudi,nisu ozbiljni...Alipasino je napisao/la: ↑29 dec 2020, 22:50Jadan onaj koji uziva u tudjoj muci.Raspali ne raspali za Slobodu i ostale cemo uvjek bit gigant.Mi navijaci necemo dozvolid da se klub raspadne.Zeljo nije mali.klub da bi se tek tako nasladjivali.Meni je zao Celika a i Veleza kad je ispado jer to su fudbalska imena.A onaj ko uziva u necijem raspadu pa eto vam Tuzla Sity pa napunite stadion i uzivajte u gradskom derbiju.Kaf dodje Zeljo nemojte dolazit gledat raspali klub .
Bar si ti razuman i shvatas da malo uzvracaju na onu bahatost pojedinaca sa Vase teme...

-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:26NIKOM TE NE DAMO! Isto onaj levat rođak, što mu cijela familija pokušava naći ženu, ali ne možeš hajvana nikome utrpati. Tako i našeg Željkana su nudili svima pod kapom nebeskom, podvodili ga i spuštali ćega, ali kad ljudi vide s kim imaju posla i s kakvim nagomilanim dugovima, samo produže dalje...
Šprdancija 1921!![]()

Sve posloženo doktorski, ali izdvaja se ovaj zadnji naslov. Konačno prskanje na kraju, ludi Sisoje isprskao plavu kuravicu

- svrakino1921
- Kontakt:
Al sto je ponosanBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 07:17joker90 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 00:26NIKOM TE NE DAMO! Isto onaj levat rođak, što mu cijela familija pokušava naći ženu, ali ne možeš hajvana nikome utrpati. Tako i našeg Željkana su nudili svima pod kapom nebeskom, podvodili ga i spuštali ćega, ali kad ljudi vide s kim imaju posla i s kakvim nagomilanim dugovima, samo produže dalje...
Šprdancija 1921!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve posloženo doktorski, ali izdvaja se ovaj zadnji naslov. Konačno prskanje na kraju, ludi Sisoje isprskao plavu kuravicu![]()
Odbio sam Zeljeznicar
A kako drugacije da kaze da vas je odbio? Nisam odbio zeljeznicar, samo sam zaobisao da ga preuzmem?

Kinosvra je kralj

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Da mi nismo prvi ovih par godina oni bi i dalje vjerovali da su na pravom putu ali kad tad bi to puklo. Mozda bi na Amarov lopovluk, , surovanje i prosenje po raznim institucijama uzeli jos neki trofej kao kad je prvi put bio ali bi ih kad tad stigao raspad. Sreca im je da imaju nas da ih usmjerimo
Svi vi koji se nasladjujete mislite li licno na svoj klub dali tom vasem klubu odgovara kao gost Radnik iz Bjeljinje primjer ili Zeljo.Ko vam vise puni kasu.Nasem klubu Celik i Velez puni vise nego ostali i upravo je to razlog sto je steta da Celik bude u nizem rangu.Zamisli kolki odron si sam od sebe kad svrsavas na tudjoj muci a tvoj klub u najgoroj ligi ni kup nemoze da osvoji.
Ja ne svrsavam na Celikovoj muci nego naprotiv, zao mi ih je. Ali zeljkanu zelim iskreno i od srca Celikovu sudbinu. 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako cemo zegat ove male klubove samo lakapo.Na kraju ce nam objektivna publika pljeskat na leprsavoj igri.Onog levata jos kuk boli kad ga je Stila bacio u blato.
Iskreno,jes' ga Stila zalomio, ali moras priznati i da su vam vratili,kad upade onaj mali Alic,cini mi se tako se preziva, bi zestok lancani sudar u vasem sesnestercu,od tada vam se odbrana nikako da povrati ..

Dakle mi smo jedan korektivni smirujuci faktorTatamata1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 07:52Da mi nismo prvi ovih par godina oni bi i dalje vjerovali da su na pravom putu ali kad tad bi to puklo. Mozda bi na Amarov lopovluk, , surovanje i prosenje po raznim institucijama uzeli jos neki trofej kao kad je prvi put bio ali bi ih kad tad stigao raspad. Sreca im je da imaju nas da ih usmjerimo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne uzmemo mi nista, Sampionu se dodjeljuje kao nagradasvrakino1921 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 06:25
I onda vi uzmete iz buđeta KS 50 000 maraka za organizaciju Europskih utakmica
I tih istih 50 000 maraka potrosite u Zenici
![]()
Jedini budzet iz kojeg mi uzimamo jeste Iz Hanoi-a

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.