Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ma ima tu spektar stvari koje mozes updatovati ali lici na ekipu, to je poenta. I dalje sam uvjeren da bi sa Kaneom naprijed dobili vise nego sa novim stoperom, ne kazem naravno da isti nije prijeko potreban ali igrac tipa Kanea ili mladja verzija Cavania je must za ovo sto igramo sada. Martial je stvarno dobar igrac ali on nikako da izraste u taj profil.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma nema sanae. Sjeti se liverpoola bez Virgila ,darnun2 prime tri itd. Bez stopera ozbiljnog nena ovde nista ali stoper lider . Da smo bar Tiaga Silvu na dvije sezone potpisali .Rooney88 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 15:59Ma ima tu spektar stvari koje mozes updatovati ali lici na ekipu, to je poenta. I dalje sam uvjeren da bi sa Kaneom naprijed dobili vise nego sa novim stoperom, ne kazem naravno da isti nije prijeko potreban ali igrac tipa Kanea ili mladja verzija Cavania je must za ovo sto igramo sada. Martial je stvarno dobar igrac ali on nikako da izraste u taj profil.
Zeljeznicar! 1921 !
Smijesno je da i dalje Pogba ima prednost ispred VdB
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa ja i kazem da nam partner Maguireu treba, ali nam WC spic treba jos i vise.Format je napisao/la: ↑26 dec 2020, 16:04Ma nema sanae. Sjeti se liverpoola bez Virgila ,darnun2 prime tri itd. Bez stopera ozbiljnog nena ovde nista ali stoper lider . Da smo bar Tiaga Silvu na dvije sezone potpisali .Rooney88 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 15:59Ma ima tu spektar stvari koje mozes updatovati ali lici na ekipu, to je poenta. I dalje sam uvjeren da bi sa Kaneom naprijed dobili vise nego sa novim stoperom, ne kazem naravno da isti nije prijeko potreban ali igrac tipa Kanea ili mladja verzija Cavania je must za ovo sto igramo sada. Martial je stvarno dobar igrac ali on nikako da izraste u taj profil.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako ljudi da ne pizde kad su danas 3 boda bila za uzeti i umjesto da se komotno u zadnjih 15tak min odigra sa prednoscu od 2 ili 3 gola oni uvijek ulaze u neizvjesnu zavrsnicu i svaki put zbog pateticne realizacije i naravno danas nije otislo u Unitedovu korist
Postigli su 2 prelijepa gola + 2 prelijepe akcije za Rasha koji je oba puta pateticno promasio i jos par solidnih napada dok s druge strane šut iz ocaja Barnesa zavrsi u golu a drugi gol iz nicega pored 3 stopera Uniteda i kako da ljudi ne popizde kad vidis nacin kako su bacili 2 boda
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pa sve stoji al nece vazda ulazit ,bolje ovde X odigrat i fulit par sansi nego se okliznut kuci kao sto znamo protiv autsajdera. Rash je uvijek imao i imat ce losu realizaciju i to ce tesko popravit tako da se treba vec naviknut na toZonked je napisao/la: ↑26 dec 2020, 19:02Kako ljudi da ne pizde kad su danas 3 boda bila za uzeti i umjesto da se komotno u zadnjih 15tak min odigra sa prednoscu od 2 ili 3 gola oni uvijek ulaze u neizvjesnu zavrsnicu i svaki put zbog pateticne realizacije i naravno danas nije otislo u Unitedovu korist
Postigli su 2 prelijepa gola + 2 prelijepe akcije za Rasha koji je oba puta pateticno promasio i jos par solidnih napada dok s druge strane šut iz ocaja Barnesa zavrsi u golu a drugi gol iz nicega pored 3 stopera Uniteda i kako da ljudi ne popizde kad vidis nacin kako su bacili 2 boda
Zeljeznicar! 1921 !
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ne znam za vas, De Gea je sve gori i gori, prima pacerske golove koji nas kostaji previse bodova, momak definitvno treba sa bude backup opcija, ocajan je. Izgubili smo 2 boda, trebalo je ovo zavrsiti ubjedljivo, ali beki igraci su uzasni i pored gola koji postignu. Siguran sam da 99% foruma bi onu prvu sansu glatko zakucali u mrezu, igra glavom Rashfordu je ocajna vwc duze vrijeme, trwba mu neko objasniti neke stvari.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Vidite momci... kada pričamo o tome kako neki od nas "pizde" zbog dobrog rezultata u Leicesteru, dajte da probam baciti malo perspektive. Dakle, nisam mladac, s novom godinom će biti 21 godina kako zarađujem za život. Profesionalno radim sa vrhunskim likovima u svojoj branši kako i BiH, tako i vani. Finta sa vrhunskima jeste ta da nikada nisu zadovoljni. Ne traže izgovore. Stalno preispituju sebe, čak i kada izađu kao pobjednici. Uvijek traže nešto što se moglo bolje uraditi, stalno rade na sebi, uvijek prave izazove da budu bolji. Prosječni i loši su osni koji su sretni što su preživjeli smanjenje broja ljudi u firmi, što ih šef taj dan nije nabio nogom, što... znate ono, uvijek ima neki izgovor za sve, kad ide loše i kad izgovora nestane, onda je "samo nek ne puca". Oni su sretni što su tu. Njima dosta, do penzije.
Što ovo govorim? Vjerovatno zato što je od penzionisanja Sir Alexa u penziju s njim otišao i mentalni sklop pobjednika iz ove ekipe. Pa onda imaš trenera koji danas na postmatch presseru OK sa Rashfordovim promašajima, kome se greške odbrane "dešavaju" itd. Ne možeš ispromašivati ono što je Marcus danas i zvati se vrhunskim. Kao što ne možeš imati odbranu koja svaku prokletu utakmicu gurne protivnika u šansu po pet puta, a istovremeno imati neke planove u Ligi prvaka i napadati titule. Hoćeš klinac. Nije džaba CR7 to što jest. Uzme čovjek zlatnu loptu, ode kući, presvuče se i u teretanu. Posvećen tome da napreduje i u poznim godinama traži način da bude bolji. Ovi naši OK s tim što ti je "zlatni dečko" prosuo dvije šanse koje bi pospremio i Mladen Veselinović.
I onda kažu nezadovoljan? Pa ovaj Leicester je bio smeće najobičnije danas, realan rezultat je trebao biti 3:1 ili 4:1 za nas. Drugi na tabeli, bar do sutra. Psihološka bomba i za nas i za protivnike. Ali ne. Nek smo mi sretni zbog napretka. Vidim, napredujemo pofino već sedam godina. Svaki put kad treba poentirati, mi se useremo.
Znamo mi svi vrlo dobro šta bi iigrače čekalo da je ovo bilo na SAF-ovoj "smjeni". nažalost nije. **** je kad se standardi spuste, teško je to vratiti.
Što ovo govorim? Vjerovatno zato što je od penzionisanja Sir Alexa u penziju s njim otišao i mentalni sklop pobjednika iz ove ekipe. Pa onda imaš trenera koji danas na postmatch presseru OK sa Rashfordovim promašajima, kome se greške odbrane "dešavaju" itd. Ne možeš ispromašivati ono što je Marcus danas i zvati se vrhunskim. Kao što ne možeš imati odbranu koja svaku prokletu utakmicu gurne protivnika u šansu po pet puta, a istovremeno imati neke planove u Ligi prvaka i napadati titule. Hoćeš klinac. Nije džaba CR7 to što jest. Uzme čovjek zlatnu loptu, ode kući, presvuče se i u teretanu. Posvećen tome da napreduje i u poznim godinama traži način da bude bolji. Ovi naši OK s tim što ti je "zlatni dečko" prosuo dvije šanse koje bi pospremio i Mladen Veselinović.
I onda kažu nezadovoljan? Pa ovaj Leicester je bio smeće najobičnije danas, realan rezultat je trebao biti 3:1 ili 4:1 za nas. Drugi na tabeli, bar do sutra. Psihološka bomba i za nas i za protivnike. Ali ne. Nek smo mi sretni zbog napretka. Vidim, napredujemo pofino već sedam godina. Svaki put kad treba poentirati, mi se useremo.
Znamo mi svi vrlo dobro šta bi iigrače čekalo da je ovo bilo na SAF-ovoj "smjeni". nažalost nije. **** je kad se standardi spuste, teško je to vratiti.
Super post ,bravo.
Ma ja se ne nerviram toliko jer sam svjestan da sa ovom ekipom pocev od strucnog staba pa da cistacica ne mozes ocekivati nesto bajno i ovo je sve normalno jos od odlaska SAF-a i biti ce jos ko zna koliko. Pazi,Ole stavlja danas na beka najsporijeg igraca iz odbrane sa tehnikom ravnoj nuli i ispred njega gura Daniela Jamesa **** kojem je sa 23 godine uspijeh ustopati **** loptu. Sve u svemu ne treba se nervirat dok ne dodje covjek koji ce znati sta i kako.
Ma ja se ne nerviram toliko jer sam svjestan da sa ovom ekipom pocev od strucnog staba pa da cistacica ne mozes ocekivati nesto bajno i ovo je sve normalno jos od odlaska SAF-a i biti ce jos ko zna koliko. Pazi,Ole stavlja danas na beka najsporijeg igraca iz odbrane sa tehnikom ravnoj nuli i ispred njega gura Daniela Jamesa **** kojem je sa 23 godine uspijeh ustopati **** loptu. Sve u svemu ne treba se nervirat dok ne dodje covjek koji ce znati sta i kako.
Zeljeznicar! 1921 !
Bruno ako zadrzi ovu formu do kraja sezone najbolji igrac svijeta nakon CR7 iz Uniteda.
Ovo sto radi je nevjerovatno za veznog igrača.
Ovo sto radi je nevjerovatno za veznog igrača.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Izgleda samo Lindelof sigurno izostaje večeras, a neće iznenaditi ako bude i neke rotacije u prvih 11.Squad members spotted:
De Gea, Henderson;
Wan-Bissaka, Tuanzebe, Bailly, Maguire, Shaw, Telles;
Matić, Van de Beek, Pogba, Fred, McTominay, Fernandes, Mata;
Rashford, James, Martial, Cavani, Greenwood
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Bruno se mora odmoriti. Da li će to biti večeras ili protiv Aston Vile, vidjet ćemo.
Nadam se da je Cavani starter večeras. Mnogo, ali mnogo bitno je pobjediti večeras Wolves nakon što je većina konkurenta remizirala.
Nadam se da je Cavani starter večeras. Mnogo, ali mnogo bitno je pobjediti večeras Wolves nakon što je većina konkurenta remizirala.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Bruno ne smije večeras odmarati, previše nam je bitan a Wolvesi su standardno čvrst protivnik. Protiv Ville je sigurno opcija da odmara, previše je ovaj tempo za bilo koga.
Večeras očekujem Cavania sigurno u prvih 11, a mislim da će i Rashford odmoriti. Greenwood igra sigurno, e sad mogao bi možda i Mata dobiti priliku.
Večeras očekujem Cavania sigurno u prvih 11, a mislim da će i Rashford odmoriti. Greenwood igra sigurno, e sad mogao bi možda i Mata dobiti priliku.
Veceras moraju pobjediti kako znaju. Nikakav Odmor ,Bruno je spreman za svski napor.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma kakav odmor, jesu li Messi ili Ronaldo odmarali u prajmu? Svi koji su fit, a pogotovo najvažniji igrači treba da igraju.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jedna od onih utakmica gdje u tandemu igraju Pogba - Matić. Usporeni snimak u veznom redu večeras.
Dobro je sto je Rashford spreman ipak. Trebao bi napad napraviti prevagu.
Maguire i Bruno nikada ne odmaraju.
Dobro je sto je Rashford spreman ipak. Trebao bi napad napraviti prevagu.
Maguire i Bruno nikada ne odmaraju.

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Paul Pogba: “Today we know it is very, very important. We know where we can be if we win this game. I will play left, right, anywhere. I give all I have got to help the team the most I can.”
Ovog se i bojim uvijek si tamo gdje ne treba
Ovog se i bojim uvijek si tamo gdje ne treba
Kakav ba odmor ako igramo protiv zajebanog protivnika? Pa vec smo u startu hendikepirani sa ova dva trolejbusa u veznom. Njih dva zajedno ne smiju i tacka.
Mislim da ni proslu Vukove nismo uzeli kuci, zadnjih godina se s njima bas patimo na OT.
Mislim da ni proslu Vukove nismo uzeli kuci, zadnjih godina se s njima bas patimo na OT.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Bitna utakmica, nadam se najboljem. Pratim Wolvese dosta, sviđa mi se njihov stil igre, ne leže nam, ali od kada se slomio Raul Jimenez, oni su dosta “otupili” prema gore i nisu uopšte onako moćni kako su bili ranije. Jest jedan igrač, ali dosta se vidi... Uz pravi pristup trebalo bi biti OK. Doduše, mi sami sebi odmažemo sa ovim dizel veznim redom. Nadam se da nas taj izbor Olea neće koštati
EDIT: Ne kukamo samo mi na izbor veznjaka: https://www.caughtoffside.com/2020/12/2 ... vs-wolves/
EDIT: Ne kukamo samo mi na izbor veznjaka: https://www.caughtoffside.com/2020/12/2 ... vs-wolves/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.