To uopste nije dobro, gledajuci sa svakog aspekta kao grad koji ima svoj znacaj u BiH, kao grad koji ima Zvijezdu, kao opstina koja ima jos kvalitetnih klubova mislim da trebamo biti u prednosti naspram Husica
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisam pretjerano upucen, ali koja bi to prednost bila za Zvijezdu da Nurdo ostane u IO NSBIH?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Po mom mišljenju velika prednostSMR187 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:06Nisam pretjerano upucen, ali koja bi to prednost bila za Zvijezdu da Nurdo ostane u IO NSBIH?
-
- Kontakt:
Doduše, do sad vam je bila velika prednost, realno, od tog niste nista dobili, a Azmir vam ljetos posla dva igraca na posudbu, al Šaldo usrao nije ljude htio registrovat, nije Azmir kriv.
I ja mislim da od onog raskola sa Nurdom vise koristi imamo od tamo nekog Azmira, nego njega.
Stvari su sve kakve su bile i prije, sto se tice kluba. Isto tako kada neko TREBA da nas povali, on ce to bez problema u radit, tako da nikakvu prednost nisam primijetio, pa zato i pitam.
Stvari su sve kakve su bile i prije, sto se tice kluba. Isto tako kada neko TREBA da nas povali, on ce to bez problema u radit, tako da nikakvu prednost nisam primijetio, pa zato i pitam.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sta smo mi imali od Nurde. Ostavio ogroman dug, tuzio Zvijezdu za 70 tak hiljada, nimalo je nije zastitio od sudijskih kradja svojim uticajem. Tesko da moze biti gore sa Husicem
Volio bi da neko iz uprave napise sta o Nurdi kratku biografiju na relaciji Zvijezda/Nurdo
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Sta cemo pisat o Nurdi tu su sve price ispricane.
Pred izbore u gradskom nogometnom savezu zvali smo ga i rekli da ce zvijezda imati vecinu i ponudili mu da ga kandidujemo za krovni savez a da on zvijezdi oprosti dug.
On se sprdo sa nama i reko da samo moze dati grejs period od 6 mjeseci. Zato ga na kraju nismo ni kandidovali za mjesto u savezu i Husic ce ga zamijeniti nakon 8 godina.
Nurdo je izgleda pomogao da Gradačac iZvijezda dobiju plastiku na pomocnom sto je jedina pomoc zvijezdi u zadnjih 6 godina
Pred izbore u gradskom nogometnom savezu zvali smo ga i rekli da ce zvijezda imati vecinu i ponudili mu da ga kandidujemo za krovni savez a da on zvijezdi oprosti dug.
On se sprdo sa nama i reko da samo moze dati grejs period od 6 mjeseci. Zato ga na kraju nismo ni kandidovali za mjesto u savezu i Husic ce ga zamijeniti nakon 8 godina.
Nurdo je izgleda pomogao da Gradačac iZvijezda dobiju plastiku na pomocnom sto je jedina pomoc zvijezdi u zadnjih 6 godina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Fadil je tu imao najvise uticaja..dobili smo mi preko nurde plaaticnu travu ali doticni prodao u banovice kad smo ga istjerali iz kluba....smecar je to veliki papucar, dok je imao koristi bio je u klubu, on je najvise duga i ostavio u klubu..samo dobrog pravnika i na sud. Da se taj drug prema njemu dokaze, i da odgovara za dug sto je napravio....astra1922 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 07:42Sta cemo pisat o Nurdi tu su sve price ispricane.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nurdo je zasluzan za trenutno plastiku na stadionu ali ipak politika svoje cini fadil i nurdo vise nece pomoc zvijezdi zato sto je sdp pobijedio nazalost da se iskljuci politika Zvijezda bi evropu igralacrvenobijeli je napisao/la: ↑26 dec 2020, 11:33Fadil je tu imao najvise uticaja..dobili smo mi preko nurde plaaticnu travu ali doticni prodao u banovice kad smo ga istjerali iz kluba....smecar je to veliki papucar, dok je imao koristi bio je u klubu, on je najvise duga i ostavio u klubu..samo dobrog pravnika i na sud. Da se taj drug prema njemu dokaze, i da odgovara za dug sto je napravio....astra1922 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 07:42Sta cemo pisat o Nurdi tu su sve price ispricane.

Nece Fadil vise u klub napunio je dzepove dovoljno...
I ja sam bio mišljenja da nece pomoć klubu radi SDP, ali mislim da grijesimo čak to njih sigurno vise ne interesuje.
Svako ko je pomogo klubu kao i oštetio bez obzira ko je i koja stranka zna se... Njihova pomoć itekako bi se znala u gradu.
I ja sam bio mišljenja da nece pomoć klubu radi SDP, ali mislim da grijesimo čak to njih sigurno vise ne interesuje.
Svako ko je pomogo klubu kao i oštetio bez obzira ko je i koja stranka zna se... Njihova pomoć itekako bi se znala u gradu.
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Rastoka,Mujčić,Fačić,Hasukić
Šta je sa Vidovića i Isanovića ? Jel odbio ponudu Samir ?

Šta je sa Vidovića i Isanovića ? Jel odbio ponudu Samir ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
- legenda reala
- Kontakt:
Jesu ovo ovi tvoji gurnuli Pajdu cvaju, samo hvalospjevi svaki dan o treneru i predsjedniku

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:

Pa Pajdo je Matin igrač od vremena kad je trener u Orašju bio. Sta je čovjek utakmica nastimao i prodao nikad ga ovaj nije spomenuo. Oni su uhodani od prije...legenda reala je napisao/la: ↑28 dec 2020, 23:10Jesu ovo ovi tvoji gurnuli Pajdu cvaju, samo hvalospjevi svaki dan o treneru i predsjedniku![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
ma jasno sve, frajer vodi Zvijezdu tri utakmice i ovaj ga izabere za najboljeg trenera prvog dijela Prve Lige FederacijeHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 00:55
Pa Pajdo je Matin igrač od vremena kad je trener u Orašju bio. Sta je čovjek utakmica nastimao i prodao nikad ga ovaj nije spomenuo. Oni su uhodani od prije...legenda reala je napisao/la: ↑28 dec 2020, 23:10Jesu ovo ovi tvoji gurnuli Pajdu cvaju, samo hvalospjevi svaki dan o treneru i predsjedniku![]()
![]()

Svako malo objava o njemu kao da je Ferguson u najmanju ruku, a lik godinama tavori u ovoj ligi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odavno sam prestao pratiti tu stranicu. Lik je levatina teska. Radije cu pratit onu novu stranicu koja je dosta objektivnija i ozbiljnija. Ne znam stvarno ko bi onom prosijaku dao marku samo da ga ovaj ne bi pljuvao. Ciganluk mrtvi.
Neki dan gledam objavu, Posusje i Zvijezda u postenoj borbi, a VIS na mesetarski nacin zeli prvo mjesto. Zasto? Jer po imenima imaju ubjedljivo najjacu ekipu il zato jer Mirza nije prosijaku ostavio za kafu?
Neki dan gledam objavu, Posusje i Zvijezda u postenoj borbi, a VIS na mesetarski nacin zeli prvo mjesto. Zasto? Jer po imenima imaju ubjedljivo najjacu ekipu il zato jer Mirza nije prosijaku ostavio za kafu?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko se sjecam citaoci su glasali, nije ga on izabrao. Dobar je Mato trener ali istina kasnije je dosao na klupu Zvijezdelegenda reala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 01:03ma jasno sve, frajer vodi Zvijezdu tri utakmice i ovaj ga izabere za najboljeg trenera prvog dijela Prve Lige FederacijeHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 dec 2020, 00:55
Pa Pajdo je Matin igrač od vremena kad je trener u Orašju bio. Sta je čovjek utakmica nastimao i prodao nikad ga ovaj nije spomenuo. Oni su uhodani od prije...legenda reala je napisao/la: ↑28 dec 2020, 23:10
Jesu ovo ovi tvoji gurnuli Pajdu cvaju, samo hvalospjevi svaki dan o treneru i predsjedniku![]()
![]()
![]()
![]()
Svako malo objava o njemu kao da je Ferguson u najmanju ruku, a lik godinama tavori u ovoj ligi
Mato se vec pokazao kao dobar trener, iako sam bio skeptican u vezi njega. Strasan je napredak kod igraca tipa Milakovic, Pljevljak, Samardzic koji su haos proigrali, a kod Lazarevica i Damjanovica su bili ispod prosjeka
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A najbolje čuvamo za kraj transfer bomba!!! Bombarder dolazi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.