Pa gledaj, nije lako njemu, koliko je ON samo poraza pretrpio od Barcelone, jbg. isfrustrirao se covjek. A novajlijama ovo ocito nije tesko palo...Mandrak je napisao/la:Ma jasta..nervoza cini svoje pa hajmo onda namjerno lomiti ljudima noge i šamarati sve redom...što to ostali igraci Reala nisu uradili vec samo Ramos?' i oni su isto gubili 5-0 ko i on....ne ne, nije to nervoza vec jednostavno dzubre od covjeka.Nail for Real je napisao/la:Nervoza cini svoje. To o seljakluku zaboravi. Haj ti ostani miran kad ti klub gubi od najljuceg rivala 5 razlike, a ne mozes loptu da vidis.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa ne možeš ga tako pravdati te njegove seljacke postupke....cuj frustracijaNail for Real je napisao/la:Pa gledaj, nije lako njemu, koliko je ON samo poraza pretrpio od Barcelone, jbg. isfrustrirao se covjek. A novajlijama ovo ocito nije tesko palo...Mandrak je napisao/la:Ma jasta..nervoza cini svoje pa hajmo onda namjerno lomiti ljudima noge i šamarati sve redom...što to ostali igraci Reala nisu uradili vec samo Ramos?' i oni su isto gubili 5-0 ko i on....ne ne, nije to nervoza vec jednostavno dzubre od covjeka.Nail for Real je napisao/la:Nervoza cini svoje. To o seljakluku zaboravi. Haj ti ostani miran kad ti klub gubi od najljuceg rivala 5 razlike, a ne mozes loptu da vidis.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne opravdavam ja njega, ali sigurno nije "seljak, majmun itd" a da ima temperament to stoji 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Često čujem rečenicu od komentatora na utakmicama Reala "Pa kakva bi to utakmica bila kada Sergio Ramo ne bi dobio žuti karton".

You'll never walk alone.
Ne rijec je o Primeri, o spanjolskom natjecanju i Real Madrid je najuspjesniji klub u posljednjoj deceniji. Imao je vise bodova od Barcelone i obje ekipe su osvojile po 4 naslova. Medjusobni susreti su na 50-50Nail for Real je napisao/la:Zar Barcelona nije najbolja u ovoj deceniji?
Nebi da vrijedjam ove navijace stoke, ali prevrsili su svaku mjeru. Po tome je seljacina svaki igrac koji se malo zesce bori za svoj klub i koji po sezoni zna dobit istina malo vise nego prosjecno crvenih kartona. Prvo, najlakse je sad bit general poslje bitke i pricat, ja bi vako, ja bi nako... znate, to nije tako na terenu, i vama se sigurno desilo da kada sa jaranima igrate fuce nekad zapjenite i ne mozete se obuzdat, a sta mislite kako je sa njima - profesionalcima? Vjerujte mi, tesko je ostati pribran u onakvim situacijama. Ramos nije seljacina kako ga navijaci stoke nazivaju nego covjek koji svim srcem brani svoj klub, a to sto je udario Messija - to je pa eto ... necu reci normalna stvar, ali stvar instikta, tesko je dopustiti da te 90 minuta ponizavaju, uostalom, ljudi grijese i to je normalno, ali eto, najlakse je drugog pljuvat. Kako god, Ramos je u globalu ponajbolji bek u zadnjih 5 godina.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
...onaj potez Ramosa je bio iz ocaja...lik ima malo slabije zivce,nije dopustio da ga ponizavaju,a tu noc su ga itekako ponizili,i poceo se je "tuci"...ja mu ne odobravam to sto je uradio,ali to bi mnogi od vas ucinili.....ja bih prvi to uradio,jer ne podnosim poraz...
...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Champions for Africa
UNICEF
Sinoc na V.Calderonu
Selección Liga BBVA: Ricardo; Javi Venta, Ze Castro, Botía, Antonio López; Valdo, Sergio Ramos, Valerón, Canales; Callejón y Kalu Uche. También jugaron: Iker Casillas, José Ortiz, Mario Suárez, Diego Rivas, Diego Castro, Joel, Goitom, Baha, Marcano, Vicente Villa, Cristóbal, Víctor Sánchez, Sarpong, Quincy, Mo Mbami y Oliva.
África United: Kameni; Dabo, Mensah, Ángel Sánchez, Jeremy; Franck Songoo, Boateng, Lass Diarra, Milinko Pantic; Kanouté y Futre. También jugaron: Kone, Lass Bangoura, Cedric, Palop, Webó, Movilla, Sergio Canivell, Wakaso, Quini, Bodipo, Nelson, Keita, Cobeño, Owusu, Belenguer, Moha, Sumy, Kitoko, Momo Sarr y Lago Junior.
Golovi: 1-0, m. 15: Sergio Ramos, 2-0, m. 38: Uche. 2-1, m. 59: Wakaso. 2-2, m. 72: Quini. 2-3, m. 87: Bodipo.

S.Ramos rado se odozove na ovakva okupljanja

Malo sale, Casillas dribla Kanoutea

Mourinho je predvodio Africa United

M.Pantic vratio se na V.Calderon

UNICEF
Sinoc na V.Calderonu
Selección Liga BBVA: Ricardo; Javi Venta, Ze Castro, Botía, Antonio López; Valdo, Sergio Ramos, Valerón, Canales; Callejón y Kalu Uche. También jugaron: Iker Casillas, José Ortiz, Mario Suárez, Diego Rivas, Diego Castro, Joel, Goitom, Baha, Marcano, Vicente Villa, Cristóbal, Víctor Sánchez, Sarpong, Quincy, Mo Mbami y Oliva.
África United: Kameni; Dabo, Mensah, Ángel Sánchez, Jeremy; Franck Songoo, Boateng, Lass Diarra, Milinko Pantic; Kanouté y Futre. También jugaron: Kone, Lass Bangoura, Cedric, Palop, Webó, Movilla, Sergio Canivell, Wakaso, Quini, Bodipo, Nelson, Keita, Cobeño, Owusu, Belenguer, Moha, Sumy, Kitoko, Momo Sarr y Lago Junior.
Golovi: 1-0, m. 15: Sergio Ramos, 2-0, m. 38: Uche. 2-1, m. 59: Wakaso. 2-2, m. 72: Quini. 2-3, m. 87: Bodipo.

S.Ramos rado se odozove na ovakva okupljanja

Malo sale, Casillas dribla Kanoutea

Mourinho je predvodio Africa United 
M.Pantic vratio se na V.Calderon 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:

Mourinho zeli Cesc sljedecu sezonu ako se Higuain ne oporavi i klub nezeli dovesti kvalitetnu 9..
Misli da bi idealan par cinili Cesc-Xabi..a C.Ronaldo najistureniji
----------------C.Ronaldo----------------
---Ozil---------Kaka------Di Maria-----
-------------Cesc-----Xabi---------------
edit:Madrid je spreman ponuditi 40 mill tak mill eura
Kaka spreman El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma kakav Cesc nema od toga nista, to je samo malo prepucavanje madridskih i katalonskih medija ovako pred transfer period, pa i poslije toga jer Cesc na zimu nece u Barcu, a naravno ima tu i zarade.
Mislim da je Valdano bio jasan kad je rekao da niko nece napustiti klub, a ako nece niko, nemoguce je da dovedemo novog igraca jer vec imamo 25 registrovanih igraca!
Mislim da je Valdano bio jasan kad je rekao da niko nece napustiti klub, a ako nece niko, nemoguce je da dovedemo novog igraca jer vec imamo 25 registrovanih igraca!
I ja sumnjam da od tog ima ista, ali bi volio da dodje vise nego Boga vidit. A to mozda i Marca samo izvrsava pritisak na Real kako da ga ne dovede Barca, nesto slicno kao i u slucaju Becksa 2003
I jos jedna potvrda mojih sumnji: Parejo volverá al Real Madrid
EDIT: El club sigue a Araujo y tiene una opción de compra - ko je taj pokemon?
Ja nit znam tog pokemona, nit ce seljacina poput Pareja preci u Real, tj. vratiti se 
- Postoje četiri kluba na svijetu koje sanjam. U jednom od njih već igram, a ostala tri su Real Madrid, Barcelona i Milan.
Mladi Španjolac ne vidi igrača koji ne bi želio igrati u Real Madridu, a volio bi se vratiti u Barcelonu kako bi pokazao da su ga se olako riješili. Iako je kao jednu od budućih destinacija spomenuo i Milan, teško je za vjerovati da jedan talijanski klub može izdvojiti 50 milijuna eura za njegov angažman.
Cesc.
Mladi Španjolac ne vidi igrača koji ne bi želio igrati u Real Madridu, a volio bi se vratiti u Barcelonu kako bi pokazao da su ga se olako riješili. Iako je kao jednu od budućih destinacija spomenuo i Milan, teško je za vjerovati da jedan talijanski klub može izdvojiti 50 milijuna eura za njegov angažman.
Cesc.
Brnjo
sta je sa stranicom ??
sta je sa stranicom ??
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:I ja sumnjam da od tog ima ista, ali bi volio da dodje vise nego Boga vidit. A to mozda i Marca samo izvrsava pritisak na Real kako da ga ne dovede Barca, nesto slicno kao i u slucaju Becksa 2003![]()
Ovo je taj pokemon

Madridjani su danas imali prvi otvoren trening za javnost kako je sezona pocela na Valdebebas, uz prisustvo nekih 5000 fanova

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 dec 2010, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Özil: Sretan sam što igram u najvećem svjetskom klubu
Njemački veznjak Real Madrida Mesut Özil priznao je da osjeća veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je član "kraljevskog kluba" u koji je stigao ljetos iz Werdera.
Özil je u razgovoru za televizijsku postaju ABC istaknuo kako je Real za njega najveći klub na svijetu, te kako bi pod vodstvom Josea Mourinha ova sezona mogla biti trofejna.
- Brzo sam se adaptirao na novi klub i grad. Imao sam podršku obitelji i sve je prošlo bez ikakvih problema. Treninzi su ozbiljni, ali izvan terena se dobro zabavljamo - naglasio je Nijemac turskog porijekla.
- Sretan sam što sam u najvećem svjetskom klubu, ali još uvijek imam mnogo snova koje si želim ispuniti budući da još uvijek nisam osvojio nijedan trofej - dodao je Özil.
Njemački veznjak Real Madrida Mesut Özil priznao je da osjeća veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je član "kraljevskog kluba" u koji je stigao ljetos iz Werdera.
Özil je u razgovoru za televizijsku postaju ABC istaknuo kako je Real za njega najveći klub na svijetu, te kako bi pod vodstvom Josea Mourinha ova sezona mogla biti trofejna.
- Brzo sam se adaptirao na novi klub i grad. Imao sam podršku obitelji i sve je prošlo bez ikakvih problema. Treninzi su ozbiljni, ali izvan terena se dobro zabavljamo - naglasio je Nijemac turskog porijekla.
- Sretan sam što sam u najvećem svjetskom klubu, ali još uvijek imam mnogo snova koje si želim ispuniti budući da još uvijek nisam osvojio nijedan trofej - dodao je Özil.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
L_blancos - prelazili na novi server 
Sretna vam Nova godina, sve najbolje
Sretna vam Nova godina, sve najbolje
Nova godina, red je da promjenim i avatar
Zao mi je sto ovaj covjek nije uspio u Realu, bio je to jedan od rijetkih za koje sam bas htio da dodje - i dosao je. Eto, Madridiste, sretna vam/nam nova godina mnogo pobjeda, trofeja i svega ostalog, i naravno poraza Barce 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Sretna nova godina momci
Sretna 2011 godina Real Madridu
da prodjemo 1/8 finala LP, a posle ko zna da kraja 
Sretna 2011 godina Real Madridu
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- legenda reala
- Kontakt:
Los_Blanos2 je napisao/la:Sretna nova godina momci![]()
Sretna 2011 godina Real Madriduda prodjemo 1/8 finala a posle ko zna da kraja
i tebi
odavno te nešta nisam susreo ,nije te bilo đesi ti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.