Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Wandelanoite
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Wandelanoite » 28 dec 2020, 17:49

admin je napisao/la:
28 dec 2020, 16:58
Šehić, Cipetić, Saničanin, Ahmedhodžić, Kolašinac, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić, Krunić, Višća i Džeko. Vidi tih grdnih amatera sto nas povalise protiv Sjeverne Irske. Sve ih menadzeri koji drze PL ugurali u repku :)
Samo 6 menadzerskih igraca u prvih 11.
Pravi treneri kazu jedan los je dovoljan da unisti citavu koncepciju, mi ih imamo 6 - Sehic, Cipetic, Sanicanin, Cimirot Hadziahmetovic, Visca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 dec 2020, 17:54

Ja uhljupa u pm, gori savez od onog suspendovanog. Glavni igraci nek se vise ne odazivaju na pozive, ja im halalim, navijaci nek povedu borbu protiv saveza. Koji kriminal u pm, a ovakav potencijal. Nije u pitanju kvaliteta igraca, nego atmosfera oko i u reprezentaciji.

Da igraju menadjerski igraci, vala igraju moze pricat ko sta hoce.

A ovi domaci izdajnici fol laju, a nista, a svaka utakmica sudije kasape klubove.

Zelim im ako se vrate u Zenicu da izgube svaku utakmicu, a nadam se da ce biti pametnih da bojkotuju i sabotiraju svaku utakmicu reprezentacije.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 dec 2020, 17:55

Sviuodbranu je napisao/la:
28 dec 2020, 13:31
invincible1921 je napisao/la:
28 dec 2020, 13:17
Jel realno da je barbarez glavni favorit.. :damn:
Ma jok, treba brkatu spodobu postaviti za selektora, lutvu za trenera golmana. U ugovor staviti da 70 posto poziva mora ici igracima Zeljeznicara.
:kafa: dobro Amar je eto u tvojoj glavi to sto kazes, da cujem sta Barbarez nudi... da nema kakog jokera u rukavu
=\_1921_/=

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 28 dec 2020, 18:00

emir79 je napisao/la:
28 dec 2020, 17:47
mrAdislic je napisao/la:
28 dec 2020, 16:49
slika

Ako je istina. Tuta Bugarin 100%
Konačno jedna pozitivna, sad je red na Vicinog potrcka i podguznu muhu Misimovica.
Sve sto se izdesavalo za ovaj cirkus napravio je ovaj dvojac. Jedan je dosao iz interesa i povlaci se jer mu nije uspio, red je i na drugog smrada.

Naredali su milion kandidata, a cilj im je bio da proguraju jedan jednog, drugi drugog.
Sto je najgore nece, ostaje Miske, ostaje i Petev..Spahic vidio kako njegov kadnidat nema sane i zaokreno se.
BašČelik!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 dec 2020, 18:02

Sve ijednog ste hvalili a pljuvalji po osimu i musemicu...i onda vas je sve ijedan pos.rao po glavu od Meshe koji je po meni najgori selektor ikad pa preko Prosineckog do Bajevica...

Al jok daj jos sad i ove sto nemaju ni licence kako treba ..barbareza pa sto da ne i Spahica..pa opet se zalite nakon 2 tekme

Sve je to kriva PL... da ste mi vi zivi i zdravi da se na vrijeme mislilo na PL a manje na dijsaporu derneke i drkanje na imdze dijasporaca puno bi bolje stajali
=\_1921_/=

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 28 dec 2020, 18:03

Ovdje popljuvali Susica, koji je legenda fudbalska. Nije iz PlBiH, zivi i stvara vani. imao iskustvo. Odveo nas na prvenstvo i opet ga pljuju. I to isto oni koji sad sve pljuju. Dodikovci. Ti ljudi u zivotu znaju samo negativno i da pljuju. Nemaju oni pozitivni tacki
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 28 dec 2020, 18:05

28 dec 2020, 17:55
28 dec 2020, 13:17
Jel realno da je barbarez glavni favorit.. :damn:
Ma jok, treba brkatu spodobu postaviti za selektora, lutvu za trenera golmana. U ugovor staviti da 70 posto poziva mora ici igracima Zeljeznicara.
:kafa: dobro Amar je eto u tvojoj glavi to sto kazes, da cujem sta Barbarez nudi... da nema kakog jokera u rukavu
Naravno da nema, niti ima iskustva u trenerskom poslu. Amar je jedan od najjacih trenera u BiH PL i kao takav ne moze u isti red sa Barbarezom ni do koljena. Jel stvarno mislis da nakon takve karijere, kao legenda njemackog fudbala, i naseg uostalom Barbarez nema pojma....Ne ide to bas tako. Uostalom zbog cega svaki ima pomocnike.
Nama treba Barbarez vise zbog drugih osobina (koje mislimo da ima)nego kao trener.
Pogledaj samo kakav haos vlada, a sto se tice Amara za njega znamo da mu je BiH zenit karijere i da nema sta da ponudi na vecem nivou. Sama pojava Barbareza kao nogometne ikone u svijetu je velika stvar.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 dec 2020, 18:13

Puno veca ikona u svijetu fudbala je Prosinecki pa nam nesto i nije bilo od koristi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 dec 2020, 18:13

Naime, prije same sjednice Izvršnog odbora sastala se petočlana Komisija za izbor selektora u sastavu Elvedin Begić, Vico Zeljković, Irfan Durić, Milorad Sofrenić i Ivan Beus. Njima su dostavljeni izvještaji Zvjezdana Misimovića i Emira Spahića o razgovorima obavljenim sa kandidatima za mjesto selektora, nakon čega su odlučili da se sjednica prolongira za 4. januar, kada će biti donesena odluka.

Jedina dva kandidata koja su u igri za mjesto selektora su Ivaylo Petev i Sergej Barbarez.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 dec 2020, 18:18

28 dec 2020, 18:05

Naravno da nema, niti ima iskustva u trenerskom poslu. Amar je jedan od najjacih trenera u BiH PL i kao takav ne moze u isti red sa Barbarezom ni do koljena. Jel stvarno mislis da nakon takve karijere, kao legenda njemackog fudbala, i naseg uostalom Barbarez nema pojma....Ne ide to bas tako. Uostalom zbog cega svaki ima pomocnike.
Nama treba Barbarez vise zbog drugih osobina (koje mislimo da ima)nego kao trener.
Pogledaj samo kakav haos vlada, a sto se tice Amara za njega znamo da mu je BiH zenit karijere i da nema sta da ponudi na vecem nivou. Sama pojava Barbareza kao nogometne ikone u svijetu je velika stvar.
Mislim jer biti trener je nesto sasvim drugo nego biti igrac..da je tako lako biti trener sve ijedan igrac sa dobrom karijerom
bi bio vrhunski trener..Pogledaj samo bruke Henrya, Nevila itd...eto Sigurno Nevil nije imao od koga nauciti ?

Kao sto ti rece kolega admin imali smo i vece ikone od njega pa mrka kapa
=\_1921_/=

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 28 dec 2020, 18:18

admin je napisao/la:
28 dec 2020, 18:13
Puno veca ikona u svijetu fudbala je Prosinecki pa nam nesto i nije bilo od koristi.
I Baljic je igrao u Realu,pa je nakon pola godine dobio otkaz u Tuzli
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 28 dec 2020, 18:21

28 dec 2020, 18:18

Mislim jer biti trener je nesto sasvim drugo nego biti igrac..da je tako lako biti trener sve ijedan igrac sa dobrom karijerom
bi bio vrhunski trener..Pogledaj samo bruke Henrya, Nevila itd...eto Sigurno Nevil nije imao od koga nauciti ?

U svakom slucaju je bolja opcija od Amara.
Bezveze se i raspravljamo kada ce opet biti kako kaze troglava azdaha iz saveza, a po njima nece biti niti jedan, nego tuta bugarin.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 dec 2020, 18:22

Al fakat mi nije jasno zbog cega selektor mora poznavati nas jezik?Pa bukvalno svi nasi igraci igraju u inostranstvu,pretpostavimo da znaju makar engleski,a o drugim jezicima da i ne govorim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 dec 2020, 18:23

admin je napisao/la:
28 dec 2020, 18:13
Bio sam i ja ikona u igranju klikera 90tih ali ta se igra vise ne igra.
Mnogo toga se promjenilo u svijetu fudbalu od vremena kada je zuti bio ikona.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 28 dec 2020, 18:26

Postavljali svi pitanje sto su to Miske i Spahic kompetentni da izabiraju selektora, ali zato je kompetentna komisija za izbor u sastavu Elvedin Begić, Vico Zeljković, Irfan Durić, Milorad Sofrenić i Ivan Beus.
BašČelik!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 28 dec 2020, 18:28

DamirT je napisao/la:
28 dec 2020, 18:22
Al fakat mi nije jasno zbog cega selektor mora poznavati nas jezik?Pa bukvalno svi nasi igraci igraju u inostranstvu,pretpostavimo da znaju makar engleski,a o drugim jezicima da i ne govorim
Mislim da je to sve oko pravila glupost, sve se to moze zanemarit medjutim najvecu ulogu tu igraju pare. 15 do 20 milja eura i to je to. A slabo koji trener koji nesto vrijedi a da je stranac hoce i razmisliti o tome za taj novac.
Mozemo dobiti ovako ovog bugarina kojeg nece niko.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 28 dec 2020, 18:30

Dobro, admine, jasno nam je da si vicin igrač, kao i čitav portal, pa to samo slijep ne vidi...

Samo bi nam Sergej mogao pomoći, ali to se evidentno neće desiti...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 dec 2020, 18:35

28 dec 2020, 18:21
28 dec 2020, 18:18

U svakom slucaju je bolja opcija od Amara.
Bezveze se i raspravljamo kada ce opet biti kako kaze troglava azdaha iz saveza, a po njima nece biti niti jedan, nego tuta bugarin.
Ja nisam uopste ni uplitao amara u pricu vec ti..samo sam konstatovao da je Barbarez los izbora..

..al haj da cujem sto je bolji od amara.

Amare je trener ......Barbarez nije
Amar se bavi fudbalom.....Barbarez pokerom i partijanjem

Ne moramo dalje.
=\_1921_/=

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 dec 2020, 18:39

Evo Muslin odlican izbor.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 28 dec 2020, 18:39

Za reprezentaciju je najbitnije da selektora igrači vole i poštuju, i da će dati svoj maksimum u svakom meču... Jedini čovjek koji bi to mogao postići je Sergej.
Lutvinog ne želim ni spominjati, lika kad vidiš onako zapuštenog, znaš koliko je sati...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Proximic i 23 gosta.