Ako je istina. Tuta Bugarin 100%
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I cipetic glavni krivac ovdje jelde jer je iz PlBiH ??? Dodik !!
Valjda je skonto da je 5 do 12 i da ne može protiv uhljupa i uhljeba koji guraju svoje igrače,menadžere,asistente,trenere
Bio ti je post na prethodnoj stranici, pa sam previdio. Obično godine i brojevi idu na kraju, ali eto kod tebe, delegata iz 1921 ili 1291 debilane, na početku.1921boy je napisao/la: ↑27 dec 2020, 23:41Izgleda da nisi bio redovan na časovima,pogledaj razliku između prefiksa i sufiksa i pogledaj moje ime,a onda pogledaj sta si ti napisao.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 22:08Obzirom na sufiks 1921, ne iznenađuje me...Goalgetter je napisao/la: ↑27 dec 2020, 22:04I ja gledam nesto nije u redu, intervju star tri godine ovaj sa Muslinom gore sto je postavljen![]()
Evo citam da je Barbarez ispao iz konkurencije jer ne ispunjava uslove. Ali, ako imaju volju i zelju nije tesko van snage staviti odluku. Samo cini se, citavo vrijeme to tvrdim, da se odlazeci igraju sa bh. legendom i tvrde sebi pazar na osnovu njegovog imena.
Nebitno ko koju igru igra, ako se posloži da Barbareza izaberu.admin je napisao/la: ↑28 dec 2020, 17:37Evo citam da je Barbarez ispao iz konkurencije jer ne ispunjava uslove. Ali, ako imaju volju i zelju nije tesko van snage staviti odluku. Samo cini se, citavo vrijeme to tvrdim, da se odlazeci igraju sa bh. legendom i tvrde sebi pazar na osnovu njegovog imena.
@admine, jesil' to ti il' ti je akaunt hekovan
Konačno jedna pozitivna, sad je red na Vicinog potrcka i podguznu muhu Misimovica.