Ma ja sam batalio više te priče...ovaj ima insajderske, onom direktno iz kluba, a ništa konkretno.
**** više to. Od mahale nema hajra.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ja sam batalio više te priče...ovaj ima insajderske, onom direktno iz kluba, a ništa konkretno.
Sema brat , bolesnik bordo bojeHajdeee je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:02Pljuvati, ismijavati, istinskog zaljubljenika u nas klub je papanski dusmanluk.
Narocito sto isti taj momak nemjerivo voli ovaj klub. I iskreno i casno svaki put radi u njegovu korist, bez licemjernih i dvosmislenih poriva.
Semir Zilic je jedan od nas, u punom smislu tog pojma.
Prozivo je i on Vinka, i malo zaobisao istinu kad je pripisao neke statistike Uscuplicu...egocentrik je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:34Raja iz nekog dušmanluka proziva naše pitare i iskrene zaljubljenike u bordo boju.
Da je na platnoj listi kluba pa haj i nekako, sagnite se semi debili
Niko mu ne osporava ni ljubav, ni privrženost klubu, ni ostalo more dobrih stvari koje je skupio i uradio vezano za klub. Ali i Sema treba znati kad nešto napišeš na fb, ne ostaje to među fb prijateljima, ode to u "svijet", pogotovo ako si malo istaknutiji i raja prati šta pišeš. Ne poništava to što se poslije obriše status. Samo nek i on malo umjerenije najavljuje, pa ćemo se svi manje razočaravati..egocentrik je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:03Kako nije dusmanluk momak je dokazani pitar prva stvar a drugo post nije za javnost već za "prijatelje" ne znam otkud dopuštenje da se stavlja po forumima.joker90 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:41Zar je dušmanluk napisati da momak leti po muštuluk neki i često nafura raju, a onda briše status, a raja se ovamo obruka pa ih šprdaju? Je li se ovo nije desilo već nekoliko puta? Ne vidim da mu je neko psovao ili nešto neistinito ili nekorektno napisao. Sagni mu se ti brt...
Nismo u srodstvu nismo ni na istoj tribini ali nam je zajednička zaludjenost bordo bojom i to je dovoljno da stanem u njegovu odbranu.
Sigurno nikog nije namjerno nafurao i sigurno nije polovicne informacije objavljivao, nema ni marke od kluba a možemo mu bit zahvalni i zbog vremeplova i zbog dosta drugih stvari.
Sema zaslužuje poštovanje svojim načinom života ako nemaš sta pametno reći nemoj ga ni prozivati ne ti vec svako od nas.
Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:02FIn omjer turska treća liga. Jah, bolja od naše PL. Al treća ipak.Farci je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:27Koliko sam vidio Turkgucu je pred gasenjem izasao clanak maloprije na sportsport tako da je moguce da je info tacna. 16 utakmica 11 golova i 3 asistencije fin omjer, ako dodje nadajmo se da ce nastaviti tako, ocekivao sam boljeg ali eto..Kizo28 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:21https://www.transfermarkt.com/petar-sli ... eler/82367
Novi napadac. Ne pitajte odkud mi info![]()
Auuu...ne pogledah, kontam nešto turskoisko1807 je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:16Shategabri je napisao/la: ↑28 dec 2020, 14:02FIn omjer turska treća liga. Jah, bolja od naše PL. Al treća ipak.
Nije Turska vec Njemacka 3 Bundesliga.
Sliskovic je bio jako talentovan igrac ali nije uspio u 1Bundesligi jos su ga i neke povrede unazadile.
Tako je brate. I bolje što se ne zna.
Sema treba obrisati facebook i prestat se brukat. Sto neko iznad rece, vise masio nego kanarinac.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, tuitamo i 50 gostiju.