NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Džeri Drejk
ok, prva 4 mogu biti ista, dalje neznam. šta je definitivno na strani billsa? pobjede protiv patriotsa ne vrijede ove godine ništa
Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
Best won-lost-tied percentage in common games.
Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
Strength of victory.
Strength of schedule.
Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.
Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.
Best net points in common games.
Best net points in all games.
Best net touchdowns in all games.
Coin toss

Head-to-head (best won-lost-tied percentage in games between the clubs).
Best won-lost-tied percentage in games played within the division.
Best won-lost-tied percentage in common games.
Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
Strength of victory.
Strength of schedule.
Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.
Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.
Best net points in common games.
Best net points in all games.
Best net touchdowns in all games.
Coin toss
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 27 dec 2020, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
treće još nije obezbijeđeno
peto moguće, mislio sam možda neko zna tačno
peto moguće, mislio sam možda neko zna tačno
pitao sam ga, pozdravio te
veli vako:
Strength of Schedule: Bills win - The only differences here are PIT and TEN for Buffalo and JAC and CIN for Miami. It is impossible for the combined record of Buffalo's 2 opponents to end up worse than Miami's.
Haskins se svesrdno trudi da ni u kom slucaju slijedece sezone ne bude u sastavu Fudbalskog Kluba,
favorit za SNF iduće hefte eagles-redskins ako sve ovako ostane
tim sa 4 pobjede u prvih 14 tekmi ima šansu za playoff

tim sa 4 pobjede u prvih 14 tekmi ima šansu za playoff

Billsi su franšiza koja odlično napreduje. Odbrana ne trpi velike gubitke, nadograđuju se a u napad svake sezone dodaju po jednog ili dva značajna igrača. Potpuno su zasluženo pokupili diviziju i sigurno imaju svijetlu budućnost. Prvo su skinuli maler sa plejofa, pa laganini ušli u plejof a ove godine uzeli diviziju. Odlično! Samo mi je žao Brownsa, nevjerovatno kako ljudi u odsudnom trenutku kiksaju, stalno, GODINAMA! I oni su zaslužili plejof i mislim da od svih ostalih koji su u igri iz AFC-a, ne bi bilo veliko iznenađenje da se Titansi prospu na kraju. Večeras Packersi (doduše rasterećeni prilično) a onda u zadnjoj nezgodni Texansi. Biće urnebes iduće nedelje. A moji Gavranovi opet sa Cincyjem. 4&21?
Džeri Drejk
Jel ovo moguće

- muhamedhulk
- Kontakt:
Koje?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Eagles-ima prioritet mora biti naci igrace za secondary. Ovo sto sad imaju je ne daj Boze nikom
Michael Jacquet trenutno nema kvalitet da zaustavi ni taxi, a kamoli Lamba i Gallupa.
Cox kad se povrijedio tad je sve krenulo nizbrdo.
Realno gledajuci, kako su igrali cijelu sezonu, nisu ni zasluzili tu jednu utakmicu u PO.

Michael Jacquet trenutno nema kvalitet da zaustavi ni taxi, a kamoli Lamba i Gallupa.
Cox kad se povrijedio tad je sve krenulo nizbrdo.
Realno gledajuci, kako su igrali cijelu sezonu, nisu ni zasluzili tu jednu utakmicu u PO.
fakat

biće fina zadnja hefta. u AFC 5 timova igra za 4 mjesta i ne sastaju se međusobno. jako jednostavna situacija, ako svi uzmu coltsi su van. u NFC ramsi, mede i cardinalsi za dva mjesta, ramsi bez goffa u direktnom meču protiv cardinalsa moraju dobiti ili navijati za sireve. mede moraju dobiti ili navijati za ramse. sirevi moraju igrati ozbiljno jer seattle ima tie-breaker protiv njih.
game of the week .... jets-patriots

- Kobe Bryant
- Kontakt:
I kakve su sanse ove godine realno sa Green Bay ? jel moze u Super ball preko NO ? ko je jos pretnja NFC jer bu se Seattle i New Orleans medjusobno trebali izbaciti
Sve su prilike da ce biti Tomica vs. Rodjo u polufinalu NFC
i NO - SEA iako je AFC ove godine puno jaci za promjenu ali opet ne vjerujem da neko moze ugroziti Kansas .
Sve su prilike da ce biti Tomica vs. Rodjo u polufinalu NFC

Mogu itekako ovo je prva godina da se vidi da imaju kvalitet u odbrani i napadu koliko ja pratim ovaj NFL, a to je nekih 7 godina.Kobe Bryant je napisao/la: ↑28 dec 2020, 13:27I kakve su sanse ove godine realno sa Green Bay ? jel moze u Super ball preko NO ? ko je jos pretnja NFC jer bu se Seattle i New Orleans medjusobno trebali izbaciti
Sve su prilike da ce biti Tomica vs. Rodjo u polufinalu NFCi NO - SEA iako je AFC ove godine puno jaci za promjenu ali opet ne vjerujem da neko moze ugroziti Kansas .
Prošle godine su bili overrated u ocima mnogih s pravom ove godine su legitimni baš na oko vidiš da odbrana igra odlicno bar ono što sam ja gledao, a to je par utakmica.
A put ce biti težak svakako.
A put ce biti težak svakako.
tim u kome igra rodžo je vazda sposoban za sve. nisu favoriti ali pored chiefsa svakako niko nije favorit, godina je izrazito izjednačena, barem, od no.2 do cca no.15. svaki tim ima poneku jaču manu, moglo bi biti super utakmica u playoffu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.