bliži su borbi za opstanak nego za play-off hahah
ABA Liga 20/21
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 20/21
Zanima me koliku ce kaznu dobiti Reed za ovo udaranje Petruseva
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Petrusev ce sledece godine u ovo doba igrati u NBA. U Meginom je izlogu i to odlicno koristi.
Сјајно ' $ ове сезоне.
& $ % вјероватно " " % ове сезоне у ?... Сјајан је... ? " на $.
& $ % вјероватно " " % ове сезоне у ?... Сјајан је... ? " на $.
" " $.
-
- Kontakt:
3 utakmice.
Je li realno da Petrušev onako igra ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Јесте.
- $ се " у & & &.
Вјероватно - на / га & & трансфер.
$ ' је $ за развој $ ", $ " на " " " то $ ? - $ & ¥ " " & & ". Ту је " ", " " у "...
$ $ " - " "... Његова " је у $.
- $ се " у & & &.
Вјероватно - на / га & & трансфер.
$ ' је $ за развој $ ", $ " на " " " то $ ? - $ & ¥ " " & & ". Ту је " ", " " у "...
$ $ " - " "... Његова " је у $.
" " $.
- alan_kardec
- Kontakt:
sjećam se 2018., evropsko U18, Srbija uzela zlato, pobijedila Letonce na domaćem terenu.
Pecarski i Petrušev, kakva dominacija pod košem
Pecarski bio MVP, a njih obojica bili u prvoj petorci turnira.
Pecarski je izgleda izgubljen, nažalost, ali evo Petrušev nije
Pecarski i Petrušev, kakva dominacija pod košem

Pecarski je izgleda izgubljen, nažalost, ali evo Petrušev nije

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Nije izgubljen Pecarski , ima vremena .alan_kardec je napisao/la: ↑20 dec 2020, 19:06sjećam se 2018., evropsko U18, Srbija uzela zlato, pobijedila Letonce na domaćem terenu.
Pecarski i Petrušev, kakva dominacija pod košem![]()
![]()
![]()
Pecarski je izgleda izgubljen, nažalost, ali evo Petrušev nije![]()
Normalno samo rad , rad i rad .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Majke mi nema mi odvratnijeg igrač od Miškovića u čitavoj ABA ligi . Kako mi ide na onu stvar , lik samo sebe gleda , čim primi loptu samo koš vidi , mrzim takve igrače i drago mi je da mu je karijera u padu , dosta igrača je zapostavljeno zbog njega .
% се & "... % ' " ". %. Његов " $ јесте $ " & " & " за $ '... " то је то.
" је пуно " жао $ " "... " % " $....а $ ?... а " " " су ? $ & ?...
" је пуно " жао $ " "... " % " $....а $ ?... а " " " су ? $ & ?...
" " $.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vracaj Obradovica 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Kako igra Igokea
odbrana vrhunska,jos sut ako ih krene ko danas,ozbiljna ekipa .

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Au sta zvezdi počiniše......
- alan_kardec
- Kontakt:
Nema ovo veze sa Radonjićem, realno. Lik je preuzeo ekipu prije 2/3 dana. Ali i pored toga, prvo što sam očekivao je pobjeda večeras jer smo bili odmorniji od Igokee, kad ono... Drugo što sam očekivao je nekakva reakcija u nastavku, nakon kriminala u prvom pol, kad ono...
O Bryant... vjerovatno najgore "pojačanje" u istoriji kluba, kad se uzme u obzir novac uložen u njega. Lik je hodajuća katastrofa iz utakmice u utakmicu.
O Bryant... vjerovatno najgore "pojačanje" u istoriji kluba, kad se uzme u obzir novac uložen u njega. Lik je hodajuća katastrofa iz utakmice u utakmicu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da su pametni 90% ovih stranaca rastjerati. Koliko para uloženih u njih da prave neku razliku kad ono apsolutna nulaalan_kardec je napisao/la: ↑27 dec 2020, 18:43Nema ovo veze sa Radonjićem, realno. Lik je preuzeo ekipu prije 2/3 dana. Ali i pored toga, prvo što sam očekivao je pobjeda večeras jer smo bili odmorniji od Igokee, kad ono... Drugo što sam očekivao je nekakva reakcija u nastavku, nakon kriminala u prvom pol, kad ono...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mornar trenutno ubija Cedevitu...
Crnogorci ove sezone najozbiljniji u ABA ligi (i Mornar i Budućnost), čini se možda i najveći favoriti, naravno uz Zvezdu...
Crnogorci ove sezone najozbiljniji u ABA ligi (i Mornar i Budućnost), čini se možda i najveći favoriti, naravno uz Zvezdu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
zar nije ukić prešao u split?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.