FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2020, 17:10

Dejan1921 je napisao/la:
27 dec 2020, 16:50
delinjo je napisao/la:
27 dec 2020, 16:43
Dejan1921 je napisao/la:
27 dec 2020, 16:33

Najjače je što ovdje još ima ljudi koji očekuju 2-3 ekstra pojačanja i borbu za titulu na proljeće. A mi na korak od gašenja.
Aha,neki dan onaj neki fox mulder forumas sav ponosan kao radi fan shop,sa odusevljenjem to napisa a ovamo klub na aparatima ali ono sta hoces brate radi fan shop :urnebes:
:rol:
Raja su preluda baš
Aha,a braca prizvaju pojacanja,majko draga da nam je ta muka sad
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2020, 17:20

Mi da bismo sljedece polusezone ganjali rezultat morali bismo ici preko svojih mogucnosti u ovom trenutku u svakom smislu, a nema potrebe za tim. Zbog toga i jesam nakon Krupe rekao da ni Osim nema potrebe da bude tu vise jer nije ni on jeftin za situacije kad ne mozes ganjati rezultat. Ovdje je jedini problem sto ce bilo kakva promjena doci kasno tj. duze vremena ce trebati da mi vidimo neki pomak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 27 dec 2020, 17:33

delinjo je napisao/la:
27 dec 2020, 16:30
Normalno da ce otici,mi bi sad i guzice dali samo da mozes isplatiti ove polovnjake.
250 000 eura realna cijena

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2020, 17:37

Realna cijena za Ikica s obzirom na njegove godine, duzinu ugovora je izmedju 150-200.000 eura. Sve preko nije realno.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 dec 2020, 17:55

ovako kad u nas klub dodje ponuda pa nas sa vana ljudi gledaju da odvagaju sto manje a mi ih uvjeravamo da je sve okay jer prodasmo boga oca hahahahh :kafa: :kafa: :mrgreen:

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 27 dec 2020, 18:11

Sta ce sa nama bit samo Boga zna.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 dec 2020, 18:24

Pa svima nama je tesko shvatit da je ovakva situacija.Kome je svejedno taj nije dobar.Znaci klub je u dubiozi kad zavisis od prodaje Dade kojeg si vratio i Ikica do juce nepoznanica.Nakon ovog nema se vise sta prodat.Kud onda.Belaj ljudi moji sta docekasmo.
I

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 27 dec 2020, 18:33

Napolje od cistacice do amara mamu vam **** na sta ste nas doveli da prodajemo najbolje igrace radi besparice i dugova pa mamu **** ima li iko sposoban napraviti te pare

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2020, 18:43

Pare je uvijek bilo tesko napraviti nego smo ranije imali prihode od ulaznica i OP pa smo nekako gurali,tesko ali gurali,malo se zaduzi,dio vrati i sve u krug....

Medjutim sta se desava,to da si OP sveo na najnize moguce grane,nema dobrih treneara i djecaka neko koga uopste mogao prodati,desila se korona i taj drugio dio prihoda nam uzela i to je to,doslo se do zida da se vise fukcionisati ne moze...

Valjda nam je svima jasno da vise od Zelje na kojeg smo navikli nema nista,2 su opcije da nastavmo ovako gusimo se u dugovima dok nam neko ne presudi i bude definitivno kraj ili je druga opcija da promjenimo statut ko sto je sutra i da probamo naci ljude koji ce iole bilo sta uloziti u ovu zabokrenicinu od drzave...

3 Opcijaa ne postoji,nema je i ne moze biti izmisljenja...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 27 dec 2020, 19:47

Gledajmo malo sa pozitivnije strane, imamo Kosorića koji se ne bavi ozbiljnim fudbalom, imamo Miletića koji je samo za Čelika i ZDK kantona, imamo Vrhovca koji nije bolji od Hajdarevića, zar da se očekuje nešto ozbiljno?
To je jedini način da isplatimo igračima plate, daleko smo mi od Evrope
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 27 dec 2020, 19:48

delinjo je napisao/la:
27 dec 2020, 18:43
Pare je uvijek bilo tesko napraviti nego smo ranije imali prihode od ulaznica i OP pa smo nekako gurali,tesko ali gurali,malo se zaduzi,dio vrati i sve u krug....

Medjutim sta se desava,to da si OP sveo na najnize moguce grane,nema dobrih treneara i djecaka neko koga uopste mogao prodati,desila se korona i taj drugio dio prihoda nam uzela i to je to,doslo se do zida da se vise fukcionisati ne moze...

Valjda nam je svima jasno da vise od Zelje na kojeg smo navikli nema nista,2 su opcije da nastavmo ovako gusimo se u dugovima dok nam neko ne presudi i bude definitivno kraj ili je druga opcija da promjenimo statut ko sto je sutra i da probamo naci ljude koji ce iole bilo sta uloziti u ovu zabokrenicinu od drzave...

Jasno ko dan moj brate. Samo neće ljudi da shvate da smo došli do raskrsnice, s jedne strane je litica, s druge put koji bi mogao i dovesti do nekog cilja.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 dec 2020, 19:57

Dejan1921 je napisao/la:
27 dec 2020, 19:48
delinjo je napisao/la:

Jasno ko dan moj brate. Samo neće ljudi da shvate da smo došli do raskrsnice, s jedne strane je litica, s druge put koji bi mogao i dovesti do nekog cilja.
**** ljude,vaznije je da kontaju oni koji imaju mogucnost da to promjene,to nam je vaznije od toga sta misle navijaci.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 27 dec 2020, 19:59

delinjo je napisao/la:
27 dec 2020, 19:57
Dejan1921 je napisao/la:
27 dec 2020, 19:48
delinjo je napisao/la:

**** ljude,vaznije je da kontaju oni koji imaju mogucnost da to promjene,to nam je vaznije od toga sta misle navijaci.
To mi je jedina nada da takvi ljudi postoje i da rade na tome.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 dec 2020, 20:32

Al nas svukose u ravan :urnebes:
Ako ostanemo na ovim pozicijama ua europu udarat se nogom u guzicu. Mada ni to ne znaci jer je veca mogucnost da necemo dobit licencu nego da hocemo. Na kraju ispade da je Grediceva uprava najbolje radila i da smo samo tada imali neki plan i strategiju. Od tada sve clanove upravnog i nadzornog odbora kao i ikebane popularne skupstinare okriviti za stanje u koje su nas doveli.
**** vam januar majke raspale **** svi
Cuva Bog Zelju svog!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 dec 2020, 20:33

najrealnija činjenica je da niko ne radi ni na cemu da vise sad u klubu razmišljaju koju ce mezu naruciti i sta popiti za novu nego o budućnosti kluba se brinuti klubovi iz nase lige izlaze sa planovima za pripreme i gdje ce ici na pripremama mi izgleda dalje od Hrasnice necemo ici jer kad se pogleda u takvoj smo situaciji da jedino mozda radnik losije financijski stoji od nas u ligi

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 dec 2020, 20:36

https://****.ba/disciplinska-komisij ... elinovicu/

slika

i ima li iko iz kluba da se javi na ovu bruku i sramotu posebno osoba koja je dala ovoj spodobi produzenje ugovora jes da ga mrzim iz dna duse kao igraca al neka nam uzme i crno ispod nokata kad smo zesce nesposobni

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 27 dec 2020, 20:49

Nema brate niko. Imamo jedino trenera menadjera direktora i sve u jednom. Ljude zaboli **** vise i nece niko da se pegla dok jedan lik vedri i oblaci isto kao i kod proslih.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 dec 2020, 20:51

Robust je napisao/la:
27 dec 2020, 20:36
https://****.ba/disciplinska-komisija-nsbih-zatrazila-ocitovanje-zeljeznicara-o-dugu-prema-veselinovicu/

slika

i ima li iko iz kluba da se javi na ovu bruku i sramotu posebno osoba koja je dala ovoj spodobi produzenje ugovora jes da ga mrzim iz dna duse kao igraca al neka nam uzme i crno ispod nokata kad smo zesce nesposobni
Pa potpisan je reprogram za ovo samo nisu na vrijeme portali objavili. Sjednica je bila 14.12., a doticni je 18.12. ovo izjavio:
"Vidite, istina je da je postupak pokrenut, ali isto tako je istina i da sam postigao dogovor s klubom da mi se dugovanja isplate u ratama", rekao nam je Veselinović
Prvo su portali trebali objaviti da je bila sjednica pa da je klub potpisao reprogram kad je doslo na adresu da se mora ocitovati do 22.12. sa reprogramom tj. ovu izjavu doticnog. Oni kontra prvo izjavu ove ublehe pa 26.12. objavili da je bila sjednica 14.12.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 27 dec 2020, 20:53

LjoZee je napisao/la:
27 dec 2020, 20:51
Robust je napisao/la:
27 dec 2020, 20:36
https://****.ba/disciplinska-komisija-nsbih-zatrazila-ocitovanje-zeljeznicara-o-dugu-prema-veselinovicu/

slika

Pa potpisan je reprogram za ovo samo nisu na vrijeme portali objavili. Sjednica je bila 14.12., a doticni je 18.12. ovo izjavio:
"Vidite, istina je da je postupak pokrenut, ali isto tako je istina i da sam postigao dogovor s klubom da mi se dugovanja isplate u ratama", rekao nam je Veselinović
Prvo su portali trebali objaviti da je bila sjednica pa da je klub potpisao reprogram kad je doslo na adresu da se mora ocitovati do 22.12. sa reprogramom tj. ovu izjavu doticnog. Oni kontra prvo izjavu ove ublehe pa 26.12. objavili da je bila sjednica 14.12.
a vidis vise ni onaj gore ne bi pofatao sve ovo sto se desava al da sw duguje trijes milja ovoj ublehi da sam znao ne bih pravio one slike veseli i vispak nego veseli lovator :rol: :rol:

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 27 dec 2020, 20:58

Mogao bi Anel na posudbu,pise ss.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.