ma jedino radi HusikeBeHighirly je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:07Da i nama nadje kakvog Falcinellija
'Ajde moramo pozitivno razmisljati...

Evo kad sam Vam pisao za Franeta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma jedino radi HusikeBeHighirly je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:07Da i nama nadje kakvog Falcinellija
'Ajde moramo pozitivno razmisljati...
Jedan od rijetkih iz ovog Želje koji bi se mogao prodati i uzeti neki novac za njega. Nema tog igrača trenutno koji je bitniji od finansija i opstanka kluba. Zato prodati svakoga za koga ima ponuda.KANA je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:13ma jedino radi HusikeBeHighirly je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:07Da i nama nadje kakvog Falcinellija
'Ajde moramo pozitivno razmisljati...da brat ne uvene ali realno mi smo Hajduk
Evo kad sam Vam pisao za Franetaode brat
100% teska bitka za evropu ce biti ali mi nista nije vazno nego da na skupstini prodje sve kako treba i da krenemo pravim putem .Dejan1921 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:21Jedan od rijetkih iz ovog Želje koji bi se mogao prodati i uzeti neki novac za njega. Nema tog igrača trenutno koji je bitniji od finansija i opstanka kluba. Zato prodati svakoga za koga ima ponuda.KANA je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:13ma jedino radi HusikeBeHighirly je napisao/la: ↑27 dec 2020, 15:07Da i nama nadje kakvog Falcinellija
'Ajde moramo pozitivno razmisljati...da brat ne uvene ali realno mi smo Hajduk
Evo kad sam Vam pisao za Franetaode brat
Kakva titula ne znam ko o tome moze u ovom trenutku i misliti. Mi sada trebamo da radimo na tome da omogucimo da ovaj klub postoji i nakon stogodisnjice.
Aha,neki dan onaj neki fox mulder forumas sav ponosan kao radi fan shop,sa odusevljenjem to napisa a ovamo klub na aparatima ali ono sta hoces brate radi fan shop