Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 dec 2020, 15:20

ma Dibala je totalno nekompatibilan sa Ronaldom.
Da igras Dibala poluspic, Kristijano lijevo, Morata ispred, Kvadrado desno, poginula bi dva centralna vezna. Raspad sistema bi bio.

mada opet u ovoj konstataciji snaga mozda bolje i to probati. Losije tesko da mozemo igrati.

ali Dibala je u svojoj glavi napadac, koliko on zeli da igra kao 10-ka i prakticno kao treci vezni. A doprinio bi ekipi sigurno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 25 dec 2020, 15:39

Ronaldo i Dybala su dva najbolja igraca Juventusa, jos uvijek, bez obzira na trenutnu formu jednog ili drugog. Ali...i jedan i drugi su vise nego formacijska glavobolja, oni se jednostavno ne uklapaju ni u sta sto nije samo njima podredjeno. Iz njih je maksimum prosle sezone izvukao Sarri, ali je zato uyebao kamaru drugih igraca. Ronaldo do kraja karijere vjerovatno nece biti nikad pravi centralni napadac, jer nije nikad ni bio, on je neki slobodnjak na terenu...on je jednostavno Ronaldo. Isto tako, da igra pravo krilo, kao sto je nekad igrao, od toga nema nista, jer niti moze a niti zeli, uostalom ne bi bio ni koristan da se kao moderna krila vraca nazad i pomaze. Dybala nikad nije bio krilo, a u nekim formacijama najbolje je cak igrao kao prvi napadac. Bili su i pokusaji njega kao ofanzivnog veznog, ali svi znamo da to nije funkcionisalo. Meni je on najbolji kad se upari s nekom radilicom u napadu, poput Mandzukica. Trenutno zbog Dybale i Ronalda pate i Chiesa i Kulusevski, mada Chiesa, iako van pozicije i opterecen odbranom, ima vise nego odlicnu sezonu do sad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 25 dec 2020, 17:15

Kako bilo ko može patiti zbog dybale kad uopšte frajer i me igra a pod dva chiesa uopšte nije njegova pozicija, haj kuluševski i možda ali chiesa ni blizu.
#ALLEGRIOUT

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 25 dec 2020, 18:33

I sta ce mi Depay?

Morata

Post Postao/la Morata » 25 dec 2020, 21:08

Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon 11. (slovima: jedanaestog) bana, odlucio sam se ponovno registrovati. :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 dec 2020, 11:45

cinjenica je da je tesko sklopiti vezni red oko Ronalda.
Bukvalno 4 igraca na sredini moras podrediti njemu, kao i spica.

Ali eto sa Moratom moze igrati. Pogba kad bi dosao moze ici polulievo, kao sto je igrao i sa Tevezom. Nije pravo mjesto za Pogbu ali eto. I opet nije pravi fit za Ronalda jer tu polulijevo treba neko kreativniji da bude . Ala Isko ili Modric.

I onda moraju dovesti i centralnog , holdera, koji isto moze iznijeti loptu kroz pas , a nije rupa u defanzivi (Markizio ili Kroos). Kazem tesko je to sklopiti oko Ronalda da bi djelovalo hahaha

moras imati world class igrace, a mi doveli gomili "WC" igraca :D

Kijeza ispasta sam zbog sebe jer je zalutao u fudbal. U ovim godinama nema snage da predje vise od jednog igraca. krene u trk, predje jednog i vidis mu na faci da je umro haha strasno sta smo mi sastavili.

igraci u najboljim godinama a vise Pirlo mogao trcati od Arthura i vise kuveta Vucinic imao od Kijeze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 dec 2020, 12:49

Rijesiti se Bernardeskija da bi doveo De Paula, sama pomisao o takvim transferima je degutantna.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 dec 2020, 13:01

Morata je napisao/la:
25 dec 2020, 21:08
Pozdrav, vec odavno citam ovaj forum, te nakon 11. (slovima: jedanaestog) bana, odlucio sam se ponovno registrovati. :kafa:
Jesil tu jos uvijek?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 dec 2020, 13:36

Ako ne moze Pogba sad u januaru sto ne bi Eriksena pokusali dovesti, dobar igrac a i inter hoce da ga proda.
1946

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 dec 2020, 14:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:
26 dec 2020, 11:45
cinjenica je da je tesko sklopiti vezni red oko Ronalda.
Bukvalno 4 igraca na sredini moras podrediti njemu, kao i spica.

Ali eto sa Moratom moze igrati. Pogba kad bi dosao moze ici polulievo, kao sto je igrao i sa Tevezom. Nije pravo mjesto za Pogbu ali eto. I opet nije pravi fit za Ronalda jer tu polulijevo treba neko kreativniji da bude . Ala Isko ili Modric.

I onda moraju dovesti i centralnog , holdera, koji isto moze iznijeti loptu kroz pas , a nije rupa u defanzivi (Markizio ili Kroos). Kazem tesko je to sklopiti oko Ronalda da bi djelovalo hahaha

moras imati world class igrace, a mi doveli gomili "WC" igraca :D

Kijeza ispasta sam zbog sebe jer je zalutao u fudbal. U ovim godinama nema snage da predje vise od jednog igraca. krene u trk, predje jednog i vidis mu na faci da je umro haha strasno sta smo mi sastavili.

igraci u najboljim godinama a vise Pirlo mogao trcati od Arthura i vise kuveta Vucinic imao od Kijeze
I onda se postavi pitanje da li taj igrac zasita donosi toliko ekipi da se oko njega pravi kompletna nova ekipa i da li ima smisla ulagati u projekat star 35 godina.

Imali smo mi sve redom WC igrace u napadu kada je on dosao, ali on funkcioniše samo sa igracima tipa Benzeme koji ce se njemu podrediti. Zasto u Realu niko od ofanzivaca nije dolazio do izrazaja dok je on bio tu?

Al et, rezultati sve govore
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Morata

Post Postao/la Morata » 27 dec 2020, 16:10

dinoo je napisao/la:
27 dec 2020, 13:01
Morata je napisao/la:
Jesil tu jos uvijek?
Uz dozu nevjerice, ali da. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 dec 2020, 16:35

Morata je napisao/la:
27 dec 2020, 16:10
dinoo je napisao/la:
27 dec 2020, 13:01
Morata je napisao/la:
Jesil tu jos uvijek?
Uz dozu nevjerice, ali da. :mrgreen:
Bitna je prva sedmica za pregrmiti, u tvom slucaju, poslije ce biti lakse, nekako ces infiltrirati vec.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 dec 2020, 18:22

Niko ne napisa ni slova da dolazi Reynolds, navodno strasan talent...iako ga nisam nikad gledao.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 dec 2020, 18:26

Sade7P je napisao/la:
27 nov 2020, 08:03
Pise se da bi se mogla poslati ponuda za igraca Fc Dallas-a,Bryan Reynolds, desni bek, 6/7miliona

slika

Piše se već neko vrijeme, ali je bilo očekivati da će u Romu radi američkog vlasnika. Desni bek, svakako smo tanki tu, a Amerikanci imaju nikad bolju mladu generaciju. Po meni vrijedi rizika svakako jer je manjak talentovanih bekova u Evropi evidentan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 dec 2020, 19:30

Mesut?
Max Allegri

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 dec 2020, 20:34

Odyebali smo ga

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 dec 2020, 22:34

Depay za 5M - DA
Reynolds za malo para, spremda je "talenat" - DA
Eriksen - NE..poslije onoga transfera, sa njima no deals.. :puke:
Ozil, ni pod razno..pa nismo valjda tolike budale.. :crazy:

Pogba, nasi rekli da nece platiti vise od 50M u januaru...to je puno...neka ceka, pa da dodje dzabe..sam je i htjeo da ide.. :kafa:

Para se ima...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 28 dec 2020, 10:43

Ne moze se lesinar Pogba ukomponovati u ovo nikako.Ne postoji defanzivno,poprilicno lijen i kao takav ne treba Juventusu.Kad se ekipe grade oko velikih imena ,ostatak tima ispasta,jasno kao dan.
Neshvatljivo da Dybala ne igra ali kada shvatis da tim trpi njega i Ronalda koji ne igraju odbranu,onda je jasno da ne mogu obojica biti na terenu.
Morata je borac i igrac koji moze sacuvati loptu na vise nacina nego Dybala ,stoga ima prednost.U nekom realnom svijetu zajedno bi trebali igrati,mozda biti i produktivniji nego ovaj tim sa Ronaldom,ali hajde stavi na klupu takvo ime da bi igrao neki tehnicar iz Argentine.

Tezak posao , uvijek ce biti disbalans u timu.Nesto sto prozivljava i Barcelona u zadnje vrijeme iako je ona u skroz drugom disbalansu.

Arthur mi je neshvatljiv.Takav talenat ,milovanje lopte , first touch a glava kao u kanarinca.
Mislio sam da je deal Pjanic-Arthur bolje prosao Juve , ocito da nije.Nije vise problem sredina vec njegov nemar i brazilstvo.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 28 dec 2020, 11:31

Mi smo u banani.

:kafa:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 dec 2020, 12:18

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.