Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ima još jedna bitna stvar ako Vico bude glavni koji će predložiti Peteva onda će on dobiti tu funkciju
A ako članovi prvi iznesu svog kandidata tj Barbareza da im spasi fotelje i zamaže sve ovo što su zajebali od 2014 pa nadalje
Zato je neki dan bila polemika da li ce biti smijenjen Ibro kao glavni i odgovorni komiteta za suđenje pa da biraju članovi IO ili će ovaj ostati na čelu komiteta za suđenje a Vico izabrati selektora sve u svemu moguće su tri opcije
A) Da Vico dovede Peteva
B) Neko treći
C) Da Barbarez bude selektor i da spasi ovima fotelje
A ako članovi prvi iznesu svog kandidata tj Barbareza da im spasi fotelje i zamaže sve ovo što su zajebali od 2014 pa nadalje
Zato je neki dan bila polemika da li ce biti smijenjen Ibro kao glavni i odgovorni komiteta za suđenje pa da biraju članovi IO ili će ovaj ostati na čelu komiteta za suđenje a Vico izabrati selektora sve u svemu moguće su tri opcije
A) Da Vico dovede Peteva
B) Neko treći
C) Da Barbarez bude selektor i da spasi ovima fotelje
Rodjeni su pitarske picke!
- feniksptica
- Kontakt:
Tuzno je sto su ova dvojica ostala ko kandidati. Pa koga god da izaberu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- feniksptica
- Kontakt:
Budite sigurni da ce savez koliko god bude mogao, odugovlaciti s povratkom navijaca na stadione. Da se smanje eventualni ''protesti'' protiv saveza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Od Dragana za Bosnu gazi ave cetnike sve su to pickice.
Izgubis Evropsko srevirano na tanjiru i to od ispodprosjecne
reprezentacije. Proguras masu nekih nebitnih igraca koji su ispod svakog nivoa, neki stari bez neke znacajne perspektive, Cipelic, Hajradinovici, Tatar, Piric i niko nije pravio neku hajku jer se zna koliki nam je domet.
Mene samo interesuje kako to Barbarez moze napravit jos vecu bruku dovodzenjem par perspektivnih igraca i uigravanje iste?
Peteva ionako interesuju samo rezultati tako da sigurno nece riskirat sa mladim igracima...
reprezentacije. Proguras masu nekih nebitnih igraca koji su ispod svakog nivoa, neki stari bez neke znacajne perspektive, Cipelic, Hajradinovici, Tatar, Piric i niko nije pravio neku hajku jer se zna koliki nam je domet.
Mene samo interesuje kako to Barbarez moze napravit jos vecu bruku dovodzenjem par perspektivnih igraca i uigravanje iste?
Peteva ionako interesuju samo rezultati tako da sigurno nece riskirat sa mladim igracima...
Mislim da Petev forsira iskusnije igrace svakako, tako da ne znam da li ce biti poziva tih mladih
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Lampard ljut kao ris: Nije do taktike ni do sistema, već do volje, trčanja i pristupa
Naslovnica od SportSport.ba
Sa Tim je lampard sve rekao.
U Fudbalu je motivacija naj- najbitnija.
Svako ko kaze ili misli da je taktika bitnija taj (izvinite sto moram reci) nezna nista o Fudbalu.
Ko misli da jedan vrhunski Fudbaler poput Barbareza nezna nista o taktici taj stvarno nema pojma.
Izvinite!!
Naslovnica od SportSport.ba
Sa Tim je lampard sve rekao.
U Fudbalu je motivacija naj- najbitnija.
Svako ko kaze ili misli da je taktika bitnija taj (izvinite sto moram reci) nezna nista o Fudbalu.
Ko misli da jedan vrhunski Fudbaler poput Barbareza nezna nista o taktici taj stvarno nema pojma.
Izvinite!!
- Beduin
- Kontakt:
Da imamo neki izbor i kvalitet na desnom beku razumio bih ovo, ali je najmanji problem hoce li igrati Cipetic, Corluka ili Darko, jer je isti qurac - jednak nekvalitet.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:34Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
Ovdje je selektor najmanje zlo, kad imamo ovakav Savez.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Imamo Susica koji igra Ligu Evrope, imamo Gazibegovica iz Sturma kojeg treba pogurati, zasto bi igrao propali Cipetic igrac koji je ispao iz 3. lige Spanije ili Corluka ili Darko.Beduin je napisao/la: ↑27 dec 2020, 09:05Da imamo neki izbor i kvalitet na desnom beku razumio bih ovo, ali je najmanji problem hoce li igrati Cipetic, Corluka ili Darko, jer je isti qurac - jednak nekvalitet.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:34Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
MES QUE UN CLUB!
Sta kazu Sejdic i Finci?Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:34Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Biranjem Peteva, Vico se direktno piša po svima redom.
Uključujući tkz stručnu komisiju, i navijače reprezentacije.
Uključujući tkz stručnu komisiju, i navijače reprezentacije.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma selektor je samo "prvi macici" pa njega bacaju uvijek a oni se sakriju i opet isto.Beduin je napisao/la: ↑27 dec 2020, 09:05Da imamo neki izbor i kvalitet na desnom beku razumio bih ovo, ali je najmanji problem hoce li igrati Cipetic, Corluka ili Darko, jer je isti qurac - jednak nekvalitet.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:34Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Isti **** i Gazibegovic ili Susic ili svi ti iznad.Wandelanoite je napisao/la: ↑27 dec 2020, 09:12Imamo Susica koji igra Ligu Evrope, imamo Gazibegovica iz Sturma kojeg treba pogurati, zasto bi igrao propali Cipetic igrac koji je ispao iz 3. lige Spanije ili Corluka ili Darko.Beduin je napisao/la: ↑27 dec 2020, 09:05Da imamo neki izbor i kvalitet na desnom beku razumio bih ovo, ali je najmanji problem hoce li igrati Cipetic, Corluka ili Darko, jer je isti qurac - jednak nekvalitet.Wandelanoite je napisao/la: ↑26 dec 2020, 23:34Petev je 99% novi selektor, Srbi nece da cuju za Barbareza, Hrvati gledaju sebe, a izbor Peteva znaci forsiranje Cipetica, Corluke i ostalih propalica iz Zrinjskog i Sirokog, Bosnjaci isto popustaju i Petev ce jednoglasno biti izabran.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bojkot ide ko mlijeko ako izaberu Tutu.
Safet Sušić zagonetan: "Ne znam ko je taj trener iz Bugarske što je obavljen razgovor s njim, svaka mu čast - ne poznajem ga. Prema meni, Barbarez je tu broj jedan."
Ćiro: "Sergej je zadužio bosanskohercegovački fudbal. Mogao bi biti utjecajan, autoritativan, ali treba mu pored pravi trener koji će znati napraviti trening i spremiti ekipu taktički i fizički."
Ćiro: "Sergej je zadužio bosanskohercegovački fudbal. Mogao bi biti utjecajan, autoritativan, ali treba mu pored pravi trener koji će znati napraviti trening i spremiti ekipu taktički i fizički."
Stvarno Miske fula,zašto u nemačkoj nije našao nekog mladog trenera,nego predlaže bugarina,bolje i amar nego petev,barabreza za direktora repke.
Miske se dodvorio Vici, koji je rekao da zeli stranca svakako.
Miske zeli da ostane sto duze tu, i na sto utjecajnijem nivou. Da li je njemj u cilju licni interes (naravno da jeste) ali da li ce sta postici da se napravi bolji bh fudbal.. boguuumi nece
Miske zeli da ostane sto duze tu, i na sto utjecajnijem nivou. Da li je njemj u cilju licni interes (naravno da jeste) ali da li ce sta postici da se napravi bolji bh fudbal.. boguuumi nece
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Bice onako kako Dodikov sestric bude htio, Begic je dobro unovcio i prodao se.....primjer, zavrsetak proslog prvenstvo i mjesto pocasnog predsjednika .....u Evropu idu Borac, Zrinjski, Zeljo i Sarajevo. Suvise su jaki za ovu prodatu bosansku fukaru iz IO NS.
🔴⚫️
- katalinski
- Kontakt:
[/quote]
Šveđani su odlične rezultate postizali dok su ih vodila 2 selektora sa klupe, Lagerbäck i Söderberg, nama sad trebaju izgleda 3 za odlazak na EURO (EURO na koji se plasira nešto manje od 1/2 evrope)
[/quote]
Šveđani su odlične rezultate postizali dok su ih vodila 2 selektora sa klupe, Lagerbäck i Söderberg, nama sad trebaju izgleda 3 za odlazak na EURO (EURO na koji se plasira nešto manje od 1/2 evrope)
Ajvatar
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HariTz, Proximic, RacioEmocionalan i 10 gostiju.