Zar nije kod vas povijest ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
U Slobodi situacija uopste nije losa s obzirom na okolnosti. Jeftiniji igracki kadar nismo imali u historiji. Koliko para toliko muzike.Bitno je ne praviti nove dugove.Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:48Tesko ce biti klubovima u nastavku sezone...
Najvjerovatnije gledalaca nece biti i dalje,a shodno otkazivanju sponzora,pare ce se tesko namaci...
Izuzetno je slozena finansijska situacija u Sirokom,Zeljeznicaru,Slobodi ,Krupi ,Radniku pa i Borcu...
Neki ce klubovi pribjeci prodaji mladih i talentovanih igraca kako bi prezivjeli, a pojedini klubovi ce prvotimcima davati ciste papire kako bi se riješili i malo vecih plata...
Nekako od svih cini mi se kod kona je najteže,oni nemaju koga ni prodati,a dugovi prema pojedinim fudbalerima su se nagomilali...
Prelazni rok ce biti sigurno najsiromašniji od formiranja PL BiH...
Ono sto nam slijedi je vjerovatno jos veca razlika u kvaliteti izmedju klubova i samim tim i slabljenje i onako slabe PL...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nije hvala Bogu.
Prema tvrdnjama pitara, Džemal Bijedić, istaknuti fašista kojeg je ubila UDBA.
💩💩
Pa dobro drug,da je idealno i nije i zbog same situacije sa finansijama i imate tako jeftinu ekipu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:50U Slobodi situacija uopste nije losa s obzirom na okolnosti. Jeftiniji igracki kadar nismo imali u historiji. Koliko para toliko muzike.Bitno je ne praviti nove dugove.Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:48Tesko ce biti klubovima u nastavku sezone...
Najvjerovatnije gledalaca nece biti i dalje,a shodno otkazivanju sponzora,pare ce se tesko namaci...
Izuzetno je slozena finansijska situacija u Sirokom,Zeljeznicaru,Slobodi ,Krupi ,Radniku pa i Borcu...
Neki ce klubovi pribjeci prodaji mladih i talentovanih igraca kako bi prezivjeli, a pojedini klubovi ce prvotimcima davati ciste papire kako bi se riješili i malo vecih plata...
Nekako od svih cini mi se kod kona je najteže,oni nemaju koga ni prodati,a dugovi prema pojedinim fudbalerima su se nagomilali...
Ono sto nam slijedi je vjerovatno jos veca razlika u kvaliteti izmedju klubova i samim tim i slabljenje i onako slabe PL...
Nemoj me pogrešno shvatiti, skidam kapu za forsiranjem mladih igraca, jer ce se to itekako isplatiti...
Dao Bog, da su nam svu klubovi stabilni,ali...
Fakat 500 maraka kazna u PL kad igrac crveni karton dobije. Neznam kako mi je promaklo to ali puno mi nešto 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moras citat vise, opet lupas ko po obicaju

I well.
💩💩
will*
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
A dobro kazem u kakvom haosu smo bili ovo je podnosljivo. Trebalo je istrpiti ovu djecu i jos ce trebati. Mnogo sitnih sponzora otkazalo, treba izdrzati nije lako nikom.Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:56Pa dobro drug,da je idealno i nije i zbog same situacije sa finansijama i imate tako jeftinu ekipu.Sviuodbranu je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:50U Slobodi situacija uopste nije losa s obzirom na okolnosti. Jeftiniji igracki kadar nismo imali u historiji. Koliko para toliko muzike.Bitno je ne praviti nove dugove.Vanja8 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 14:48Tesko ce biti klubovima u nastavku sezone...
Nemoj me pogrešno shvatiti, skidam kapu za forsiranjem mladih igraca, jer ce se to itekako isplatiti...
Dao Bog, da su nam svu klubovi stabilni,ali...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Sretni božićni blagdani svim štovateljima NŠK Sarajevo

- feniksptica
- Kontakt:
I mi bi vama cestitali, no necemo uraniti. Cekat cemo 7.1.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I od mene

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Stroj standardno ogranicen
Miljacka novi kolacic
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
E jbg

Sta sam to propustio?
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Cirkus
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 26 dec 2020, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
I jesi supalj ko' bunar
A well is an excavation or structure created in the ground by digging, driving, or drilling to access liquid ****, usually water.
Well then

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.