Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
mislim da ve biti petev, evo i ss.ba stavlja slike njega sa merlinom i hvali ga da zna nas ko' maternji...a usput se "pitaju" da li barbarez ispunjava uslove...
A sta to Vice briga...Aduka87 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:52Ja sam ubjedjen da ce Barba biti novi selektor jer, ako bi Sergej postao selektor nas navijace bi malo utisali, malo bi nam zamazali oci dobili bi na vremenu, ako bi ovaj Bugar, ja mislim da bi jos vece nezadovoljstvo navijaca bilo, jos gore samim tim NSBIH bi sam sebi zabio autogol.
Ne bude li Barba bice bojkota od igraca do navijaca e cuj bugara stavit da vodi pored bivseg kapitena 

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Bugarin bi mater svoju prodo.
Kad shvatimo da problem nije u pozivanju Tatara, Cipetica, Ziljkica... Kad shvatimo da se treba boriti i za Gigovica i "Balidzu" i ostale momke... Kad shvatimo da nismo Brazil i da od euforije (lazne) niko nema koristi... Kad shvatimo da imamo 2-3 igraca koji su standardni u JAKIM klubovima... Tek tada mozemo u bojkote, u rusenje saveza i slicno. Sve do tada je suplja. Nazalost...
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Smrdi opasno na ovog Peteva, skoro sam pa siguran.
I ovo malo zelje, biranjem njega definitivno nestaje.
I ovo malo zelje, biranjem njega definitivno nestaje.
Ma ovo se sve podvaljuje tako lagank da je Petev.. prvo nabrijali situaciju da je Barba pa sad, eh ovako onako, et Petev zna jednu pjesmu od Merlina i sliku znaci da voli Bosnu ko mater svoju.
Medijska hajka na kraju u oba slucaja - kad na kraju Custovic na klupu dodje
Medijska hajka na kraju u oba slucaja - kad na kraju Custovic na klupu dodje
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Ako Tuta Bugarin bude selektor, stvarno smo karne.
Samo je veći cirkus ako nam ovo pakuju da stave nekog bošnjačkog beskičmenjaka
Samo je veći cirkus ako nam ovo pakuju da stave nekog bošnjačkog beskičmenjaka

- feniksptica
- Kontakt:
Ne sjecam se kad smo zadnji put imali Bosnjake. Mozda Fuad..
Meša, SAfet su sve crveni i sigurno se osjecaju jugosloveni ako se uopste osjecaju povezani s ovim krajevima vise
Meša, SAfet su sve crveni i sigurno se osjecaju jugosloveni ako se uopste osjecaju povezani s ovim krajevima vise
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako bude, znam da cemo na pocetku biti losi, sumnjam da ce on sloziti idealnu ekipu prije 4-5 odigranih utakmica. A iskreno, neka bude ko hoće, ja samo želim da ova Bosna igra, kao makar top 30 reprezentacija svijeta, da vidim tu zar i tu borbu, potrebna je svima
I naravno
Face i BHRT za prenos utakmica. Ljepse mi je gledati 480p sliku (iako nije takva) i kvalitetnog komentatora nego 4k, smor i neprofesionalnost.
I naravno
Face i BHRT za prenos utakmica. Ljepse mi je gledati 480p sliku (iako nije takva) i kvalitetnog komentatora nego 4k, smor i neprofesionalnost.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Nikada nismo bili sila, al ako smo spali na Bugare, pisi propalo ...
Mah... Petev ce igrati vjerovatno 4231, ili 433 ali dosta defanzivno, sa sweeperom kao
Pa bi imali kao jednog stopera iza odbrane.
U sustini, nece se nista promijeniti
Biti ce sutanje lopte nazad, umrtvi igru... mooozda ce biti presing pa kontra napad sto bi nam i godilo, al haj ti ga znaj vise..
Ocekujem da ce biti, umrtvi igru, sutaj nazad, pravi greske, primi gol, opet nastavis isto... Mislim da nema nikakve buducnosti, ali hajde da vidimo do kojeg mjesta na fifa rankingu mozemo, 80-100? A mozda nas i iznenadi, ali tesko.. ne ocekujem nista tako da mi je svejedno na kraju, interesuje me a opet svejedno
Pa bi imali kao jednog stopera iza odbrane.
U sustini, nece se nista promijeniti
Biti ce sutanje lopte nazad, umrtvi igru... mooozda ce biti presing pa kontra napad sto bi nam i godilo, al haj ti ga znaj vise..
Ocekujem da ce biti, umrtvi igru, sutaj nazad, pravi greske, primi gol, opet nastavis isto... Mislim da nema nikakve buducnosti, ali hajde da vidimo do kojeg mjesta na fifa rankingu mozemo, 80-100? A mozda nas i iznenadi, ali tesko.. ne ocekujem nista tako da mi je svejedno na kraju, interesuje me a opet svejedno
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Jel' ti to sebe tjesis ili nas ... tebi ako je svejedno poslije 50+ postova samo na ovoj temi onda nam je svima ovdje svejedno ... tu smo svi cisto da se forum ne bi ugasio ... dje bi onda Causevic jadan im'o prepisivat' ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma i svejedno i nije, cudno je sve, jer poslije onolikog zara i euforije kada se sve ugasi.. ne ide na silu da se nadas necemu, kad se sve rusi. Pokusavam vidjeti pozitivu u svemu, ali tesko
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Tako i mi moramo kad bude on selektor.
Reprezentaciji ne zeli dobro ko god gura ovu dvojicu tulipana, a to su ufurani kreteni Spahic i Misimovic. I jedan i drugi ovo rade iz licnih interesa. Veca smeća od ove dvojice u buducnosti se nece pojaviti u savezu.
Hiljade boljih opcija smo mogli imati za selektora, ali uspjeli su nam ugurati, lelemuda od 50 godina i propalog i raspalog Bugarina.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Realno ko je to bolji mogao preuzeti. Ne kazem da su bugar i Sergej najbolje rjesenje. Realno nisu. Ali ko je to mogao preuzeti?emir79 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 12:15Reprezentaciji ne zeli dobro ko god gura ovu dvojicu tulipana, a to su ufurani kreteni Spahic i Misimovic. I jedan i drugi ovo rade iz licnih interesa. Veca smeća od ove dvojice u buducnosti se nece pojaviti u savezu.
Hiljade boljih opcija smo mogli imati za selektora, ali uspjeli su nam ugurati, lelemuda od 50 godina i propalog i raspalog Bugarina.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:41Pa Petev je izabran prije nego su izabrani Spahic i Misimovic da biraju

Samo Sloboda | COYG
Ovaj kloc Petev je bio selektor Bugarske 13 utakmica PPM 1.31, znaci gore ne moze. Dobio je Maltu i Luksemburg, a gubio od Turske 4:0, od Hrvatske 3:0, od Japana 7:2, od Danske 4:0
Ovo bi zvanicno bio najgori selektor u historiji nase reprezentacije. Ko ovog lika postavi za selektora taj ima izuzetno zle namjere prema nasoj repki
Ovo bi zvanicno bio najgori selektor u historiji nase reprezentacije. Ko ovog lika postavi za selektora taj ima izuzetno zle namjere prema nasoj repki
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, hurem, riki46, Sheyi i 53 gosta.