NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Spencer izgleda povreda ali evo ga na klupi. Mozda nista ozbiljno.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Cuj nece dobiti ban za vrijedjanje, i to moderatora. Kakvu poruku time saljes Bernarde? Da se tema vrati na staro, a taman smo je koliko-toliko dotegli?BernardBarnjak je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:35Ja fakat tebe ne kontam. Procitaj sta sam ti napisao. Nije ok tvoje ponasanje, skrecem ti 3 puta paznju. I neces dobiti ban za vrijedjanje da ne mislis da je na licnoj osnovi. Ali povuci malo rucnu. I mene popusti!
Jos da konstruktivno doprinosi ovoj temi pa ajd, al lik desno smetalo i trol. I nocas smo normalno isli do njegovog upada.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nece dobiti od mene ban. Iako me konstantno vrijedja. Za druge moderatore nisam siguran.
@filip, popusti malo molim te.
Ne mogu tekmu da gledam nikako.
@filip, popusti malo molim te.
Ne mogu tekmu da gledam nikako.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako je mocan BKN ofanzivno.Jos kad stave Duranta na C, kao malocas.
I to je BOS dobro branio i opet dzaba.

I to je BOS dobro branio i opet dzaba.
Ma goat pokusava obezbjediti titulu forumske kante prije samog finala
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nek radi sta god hoce ali ne kontam sta me mene uhvatio.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako ste dosadni više...
Ovo se i dešava kada forum nema čvrsta pravila po kojim moderatori onda trebaju reagovati i odrediti eventualne kazne.
Totalni spam teme bezveze...
Pretjerujete malo sa Netsima, pa sezona tek počela, iako drama dobro izgledaju.
Ovo se i dešava kada forum nema čvrsta pravila po kojim moderatori onda trebaju reagovati i odrediti eventualne kazne.
Totalni spam teme bezveze...
Pretjerujete malo sa Netsima, pa sezona tek počela, iako drama dobro izgledaju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa to sto se uspio pokaciti sa tobom i pokazuje kakva je ljudska kantaBernardBarnjak je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:42Nek radi sta god hoce ali ne kontam sta me mene uhvatio.
Ja u klin ti u plocu,Eto buraz ja ako smetam necu vise nikad post ovdje napisati,jel ok?Nek ovo bude zadnji.To nece promjeniti cinjenicu da si licemjer na kvadrad.BernardBarnjak je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:42
23
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zato sto su napaceni debili koji mrze svaku uspjesnu fransizu i svakog uspjesnog igraca u ligi, a za koje oni ne navijaju. Likovi koji prate sport vise da bi pljuvali ili mrzili, i uvijek vise mrze protivnika nego sto vole svoje. Eto zato je pojedincima opsesija Curry, iz istog razloga je nekima opsesija Lebron, nekim drugim Kawhi, a vecini su Lakersi... To su iskompleksiranu i napaceni junferi, no liferi i trolovi u pokusaju.
Zadnja izmjena: BuffonGigi, dana/u 25 dec 2020, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Odlicna utakmica za sada.
kakva blokada 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Upravo tako, bravo majstore.BuffonGigi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:46Zato sto su napaceni debili koji mrze svaku uspjesnu fransizu i svakog uspjesnog igraca u ligi, a za koje oni ne navijaju. Likovi koji prate sport vise da bi pljuvali ili mrzili, i uvijek vise mrze protivnika nego sto vole svoje. Eto zato je pojedincima opsesija Curry, iz istog razloga je nekima opsesija Lebron, nekim drugim Kawhi, a vecini su Lakersi... To su iskompleksirani i napaceni kompleksasi, no liferi i trolovi u pokusaju.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- BosniaBoston
- Kontakt:
Namjernu digresiju si napravio vidim

Hustle

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
GOAT je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:46Ja u klin ti u plocu,Eto buraz ja ako smetam necu vise nikad post ovdje napisati,jel ok?Nek ovo bude zadnji.To nece promjeniti cinjenicu da si licemjer na kvadrad.BernardBarnjak je napisao/la: ↑25 dec 2020, 23:42
Zivot bi ti bio laksi da si procitao sta sam ti pisao.
Ali...
Pisi i ovdje ali mene zaobidji.
standardno se svima sviraju koraci prvih mjesec dana a onda sve po starom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.