SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Naravno, @kraljttbvb, posebno jer igrac koji propusti odigrati, znajuci da protivnici ne igraju, dobija karton. Onda je logicno da i oni sto odigraju budu relevantno nagradjeni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A šta ako ne zabiju gol? 0:0
Vjerovatno je zato i napisao da pokusa doraditi. Najlogicnije je da igrac ne dobija karton, tako se ne bi biti golovi racunali, ali jedno bez drugog ne bi trebalo ici.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja, podrzavao sam njegov angazman u savezu, mislio sam da ce raditi dobar posao, isto tako sam i tebe podrzao na pocetku al sam pogrijesio isto ko i sa Sarmelom
Bila je, al ti nisi odrzao riječ, pa si kasnije otisao zbog neuspjeha svoje ekipe, sad fol zbog mne otisao, lažovčino jednaa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Tri ekipe koje su prošle sezone izdominirali treću ligu, ove sezone su se prošetale drugom ligom
. Sretno svima i nek najbolji osvoji i nadam se da se vidimo naredne sezone u prvoj ligi.
Blue Train
Čuj prošetali se, osim prvoplasiranog ove 2 su imale više sreće nego iko ikad u ovim.ligama, treba ove rezultate dobro ispregledati neko sa +5 gol razlikom 30 bodova, imaju prosjek 1.5 gol po tekmi i 2 i 3.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Izgubili jedan meč službenim rezultatom i opet kolo prije kraja osigurali minimalno baraž, ako to nije šetnja ne znam šta je
Blue Train
Minimalno baraž, a da nije bilo nesmotrenosti @Sukija 99% i plasman u prvu ligu već sad, ali najlakše je kriviti druge a ne sebe

Biće biće, moram vas nahuškat pa da slavimo ekspresni povratak kluba tamo gdje zaslužuje biti, ali i da bude baraž šta sad, nije smak svijeta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
#clan4j 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Je li tačno da @coelho napušta redove FK Formule i da će mu nasljednik biti @Pogba.
@FRANK RIBERY i @Pogba, udarni tandem za prvu ligu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tabela prije zadnjeg kola:
Zadnja klupa 32
Formula 25 (+9)
SK Stolac Hercegovina 24 (+3)
Pivopije 21 (0)
Znaci Zadnja klupa je novi drugoligas, Formula i SK Stolac Hercegovina se bore za 2. mjesto. Pivopije zadnje kolo igraju sa Bilderima, pa bodove nece dobiti, znaci do baraza ne mogu.
SK Stolac Hercegovina mora pobijediti ekipu Spamm, a u isto vrijeme Formula treba izgubiti ili remizirati sa Zadnjom klupom.
Hvala Bilderima sto nas momacki zavalise, umjesto da slavimo ulazak u 2. ligu, mi cemo vjerovatno u baraz
Inace mogli su ovi iz Spamma da ne odigraju protiv nas, pa da dobijemo sluzbeno 3-0. Kad je vec sve puno neke neregularnosti, onda da i mi malo ucestvujemo u malverzacijama
Zadnja klupa 32
Formula 25 (+9)
SK Stolac Hercegovina 24 (+3)
Pivopije 21 (0)
Znaci Zadnja klupa je novi drugoligas, Formula i SK Stolac Hercegovina se bore za 2. mjesto. Pivopije zadnje kolo igraju sa Bilderima, pa bodove nece dobiti, znaci do baraza ne mogu.
SK Stolac Hercegovina mora pobijediti ekipu Spamm, a u isto vrijeme Formula treba izgubiti ili remizirati sa Zadnjom klupom.
Hvala Bilderima sto nas momacki zavalise, umjesto da slavimo ulazak u 2. ligu, mi cemo vjerovatno u baraz
Inace mogli su ovi iz Spamma da ne odigraju protiv nas, pa da dobijemo sluzbeno 3-0. Kad je vec sve puno neke neregularnosti, onda da i mi malo ucestvujemo u malverzacijama
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kralju moj, ne znam sta ti racunas, ali clan 4j kaze da je zadnje kolo nebitno. 
Koji je to clan?
"Ne pokusavajte posteno"?
Nabijem na qrac i taj i sve ostle clanove koji nam pokusavaju syebat posteno odigranu sezonu.
"Ne pokusavajte posteno"?
Nabijem na qrac i taj i sve ostle clanove koji nam pokusavaju syebat posteno odigranu sezonu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Da ima jos kola usli bi mi,zadnja 3 smo pobijedili Blue Train i Premier i nerjeseno s Potkovicama, ovi su gore na srecu usli u ligu i uopste nije zasluzeno.
DD
Mislim da je to Mokes najbolje interpretiro. Vama da se oduzme 5b a nama 1b. Najpostenije za sve. Mi citavu sezonu igramo bez bodova od FK Bilder. Jer su nam u 4. kolu oduzeli.Clan 4j.
Ako sva 3 igraca jednog tima propuste 5 utakmica u sezoni, tim se prebaca u jedan rang nize takmičenja (od naredne sezone), a bodovi se oduzimaju svima koji će ili su igrali protiv te ekipe.U slucaju da je tim vec u 3.lige sledecu sezonu ce poceti sa -6 (minus sest) bodova.
Pozivam Mokesa da pokrene i dovrsi implementaciju clana 4j, te da na kraju sezone podnese ostavku i napusti savez. 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da malo bolje pratite i ne gledate samo kako nesto maznuti, skontali bi da je ova gore tabela sa odbijenim bodovima 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Samo molim bez kukanja i patetike za par dana. Ispostovati aktuelna pravila, pa tek onda glasati za doradu clana 4j.