Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vidjeces jednog dana kad odrastes pa se zaposlis, moci ces pratiti 2-3 tekme sedmicno max uzivo u normalnim terminima, za ostalo ces gledati youtube i boxscore.
I to je previše.BuffonGigi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 15:29Vidjeces jednog dana kad odrastes pa se zaposlis, moci ces pratiti 2-3 tekme sedmicno max uzivo u normalnim terminima, za ostalo ces gledati youtube i boxscore.
Ako pratis nba zadnjih sezona trebalo bi ti biti jasno da odbranu vise niko ne igra.
Uz the score, procitam i clanke na athleticu, kao npr Hollingerove uvode u sezonu, ljudi gledaju tekme za mene i opisu sve, tako da mi je to dovoljno
Bolje nego da pratis zelene pretendere. Svake godine kao idu na prsten a zapravo svima jasno da nemaju sanse.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:40Uz the score, procitam i clanke na athleticu, kao npr Hollingerove uvode u sezonu, ljudi gledaju tekme za mene i opisu sve, tako da mi je to dovoljno![]()
Ja znam da nemaju, samo oni ne znaju, to trebas njima reciJustin je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:56Bolje nego da pratis zelene pretendere. Svake godine kao idu na prsten a zapravo svima jasno da nemaju sanse.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:40Uz the score, procitam i clanke na athleticu, kao npr Hollingerove uvode u sezonu, ljudi gledaju tekme za mene i opisu sve, tako da mi je to dovoljno![]()
A ako Harden dodje ?Justin je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:56Bolje nego da pratis zelene pretendere. Svake godine kao idu na prsten a zapravo svima jasno da nemaju sanse.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:40Uz the score, procitam i clanke na athleticu, kao npr Hollingerove uvode u sezonu, ljudi gledaju tekme za mene i opisu sve, tako da mi je to dovoljno![]()
Igra itekako. U play offu posebno. To sto mijenjaju pravila da otezaju odbranu, sto izumire post igra i sto se forsiraju trice i tranzicija ne znaci da odbrana vise nije bitna. Bitna je isto kao i napad, i isto kao sto je bila bitna u svakom momentu nba historije.
Ne zelim ni da razmisljam o toj mogucnosti.
Buffstreams , nbabite , sportsurge. Proberi neku od ovih.
Previse se trude da sakriju prazne tribine. Eto ko fol ne znamo da su prazne.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:29Kako je kamera nisko u MIA.Tacno se se.re u uutakmicu!!Nista ne vidis u pm!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.