Ja sam joj marketing menadžer.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stoje podaci koje sam unio, ali ispod imena clanstvo nije povezano. Jel se ceka da to neko odobri ili?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mozda unosis kod sa Zeljine clanskeJavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Ma sto je najgore i meni je Tomo jedan nesto za tu neku Dalilu prico, ne znam jel to ta?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesi kliknuo na postojece clanstvo i unio broj ispod barcoda?(ne broj clanske 4-cifreni)JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:36Stoje podaci koje sam unio, ali ispod imena clanstvo nije povezano. Jel se ceka da to neko odobri ili?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajmo raja još 11 članova pa da zaokružimo na 1.500 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prijavim se sa svojim podacima. Jesam Cxxxxxxxxxx

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nista, nazovi ili otidji nema ti druge
znači nema veze ako piše da nije povezano članstvo?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
This time next year, we'll be millionaires!
Ne, ne meni je prepoznalo clanstvo odmah, ako ne prepoznaje onda bi ipak otiso do fanshopa, ako ti je stalo da broj ostane istiSaNa je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:21znači nema veze ako piše da nije povezano članstvo?Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:24Ako mislis da ti daje da kucas podatke sve ponovo, to je ok tako je i meni bilo....JavierBosnia je napisao/la: ↑25 dec 2020, 17:16Kad se registrujem i prijavim na web kluba pise da clanstvo nije povezano? A unio bar kod sa clanske?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema većih vanago od provincijalaca, ja te i ne smatram navijačima!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
U statut kluba staviti da klubu ne smije prismrditi osoba koja ima 4 prethodna koljena porijeklom iz Sarajeva (Centra, Starog Grada posebno).
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
-10000SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:29U statut kluba staviti da klubu ne smije prismrditi osoba koja ima 4 prethodna koljena porijeklom iz Sarajeva (Centra, Starog Grada posebno).
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A da mi promjenimo ime jara lakse jeSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:29U statut kluba staviti da klubu ne smije prismrditi osoba koja ima 4 prethodna koljena porijeklom iz Sarajeva (Centra, Starog Grada posebno).
tako je laki drzava je od bascarsije do vjecne vatre
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pusti se te spike imas dobre ljude i lose ljude...to ti je sva podjela...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:49Pa čisti dokaz je trenutna situacija sa kadrom u klubu. Dok se mahalaši i čaršijaneri nisu makli, nismo ni stali na zdrave noge. Prije godinu su bili zadnji trzaji mahale. Al 'ta će Sabrina, papanka iz Siminog Hana...
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ko bio sa Dzejlom Ramovic ili sa sekama barem?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ode Krpić u Rumuniju 
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.