FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Elegant mjau mjau zvani kontra, gdje amazon i njegova 104 accta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma meni je fascinantno,ti liku **** sve sto ima on ne reaguje negoi pila svoje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne prizivajMocMahale444 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:08Elegant mjau mjau zvani kontra, gdje amazon i njegova 104 accta.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
vtLjoZee je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:23Ne prizivajMocMahale444 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 18:08Elegant mjau mjau zvani kontra, gdje amazon i njegova 104 accta.![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nncs
- MocMahale444
nedostajes
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Kinderland
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Evo Dubioza napisa kinderland pa me potaknu da nešto napišem.Prvenstveno se odnosi na našu mladju raju,sebe smatram starijim navijacem koji je cjeli ziivot uz Zelju svim srcem i dušom.Ne ostane puno raje cjeli svoj zivot zaludjen plavom bojom,obicno to bude jedan period zivota i poslije se Zeljo prati ali sa distance.I to je i normalno i prihvatljivo.Uvijek dolaze nove,mladje snage kojima treba pomoci i uputiti ih u mnoge stvari jer kako rece Ivica ”Zeljo je filozofija.” Teška su vremena.Bilo je i tezih.Opstali smo i opstat cemo.Svi zajedno lakše,razjedinjeni teze ali cemo izgurati.Cilj treba da nam bude bolji i uspješniji Zeljo i niko i ništa drugo.Lako je zakljuciti ko nije na tom putu i taj,bez obzira što tvrdi,ne pripada plavoj porodci.Tu je iz licnog interesa i takvi nam prave pometnju i razdor i nanose ogromnu štetu.Takve morate prepoznati,vrlo ih je mali broj.Svi uvijek moramo stati u zaštitu Zelje i njegove imovine,bez obzira na starosnu dob i sve druge razlike medju nama.Zeljo nam je poveznica.Ta plava boja nas veze i mi moramo biti kao braca,stati jedan uz drugog u tom našem cilju i zajedno traziti rješenja za našeg Zelju.Boriti se,nikad se ne predati i ne ocekivati da ce neko drugi umjesto nas nešto uraditi.Trznite se malo iz te ucmalosti,pokazite tu energiju koja je u vama.Koliko mi budemo jaki toliko ce nas svi drugi cjeniti i poštovati,budemo li slabi zgazit ce nas kao mrave.
Nedim Mekic.
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑26 dec 2020, 01:53Evo Dubioza napisa kinderland pa me potaknu da nešto napišem.Prvenstveno se odnosi na našu mladju raju,sebe smatram starijim navijacem koji je cjeli ziivot uz Zelju svim srcem i dušom.Ne ostane puno raje cjeli svoj zivot zaludjen plavom bojom,obicno to bude jedan period zivota i poslije se Zeljo prati ali sa distance.I to je i normalno i prihvatljivo.Uvijek dolaze nove,mladje snage kojima treba pomoci i uputiti ih u mnoge stvari jer kako rece Ivica ”Zeljo je filozofija.” Teška su vremena.Bilo je i tezih.Opstali smo i opstat cemo.Svi zajedno lakše,razjedinjeni teze ali cemo izgurati.Cilj treba da nam bude bolji i uspješniji Zeljo i niko i ništa drugo.Lako je zakljuciti ko nije na tom putu i taj,bez obzira što tvrdi,ne pripada plavoj porodci.Tu je iz licnog interesa i takvi nam prave pometnju i razdor i nanose ogromnu štetu.Takve morate prepoznati,vrlo ih je mali broj.Svi uvijek moramo stati u zaštitu Zelje i njegove imovine,bez obzira na starosnu dob i sve druge razlike medju nama.Zeljo nam je poveznica.Ta plava boja nas veze i mi moramo biti kao braca,stati jedan uz drugog u tom našem cilju i zajedno traziti rješenja za našeg Zelju.Boriti se,nikad se ne predati i ne ocekivati da ce neko drugi umjesto nas nešto uraditi.Trznite se malo iz te ucmalosti,pokazite tu energiju koja je u vama.Koliko mi budemo jaki toliko ce nas svi drugi cjeniti i poštovati,budemo li slabi zgazit ce nas kao mrave.

- MocMahale444
Delinjo, robke, LjoZee hajde da prestanemo pisati na ovoj temi pa nek ovi pametnjakovici polemisu o lazima i prikrivanju sranja.
Pravdaju sve itd.
Pravdaju sve itd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zeljo Zeljo Zeljo.Bice bolje Remze mi moje.
vidis da je zima moj muhoni snijeg pada minus devet stegnuto sve zovu ljudi na jedinstvo i da se svi skupimo u ovim hladnim vremenima i da podrzimo procese koji nas nezaustavljivo vode naprijedMocMahale444 je napisao/la: ↑26 dec 2020, 17:17Delinjo, robke, LjoZee hajde da prestanemo pisati na ovoj temi pa nek ovi pametnjakovici polemisu o lazima i prikrivanju sranja.
Pravdaju sve itd.

-
- Kontakt:
Jel se desava sta u klubu i oko kluba ili su svi otisli na zasluzeni odmor?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic, Zeljinodijete1921 i 37 gostiju.