Pa sa ovim loptama su trenirali ima slika frajer nosi ahahahahahaha
Kakvi amateri ovo lopte za ukras jeftine bas za fanshopa
Pa placem

Pa sa ovim loptama su trenirali ima slika frajer nosi ahahahahahaha
Ja sam licno par puta na glavnoj stranici pisao kao da sam navijac Zeljeznicara u fazonu joj koliko smo jadni šugavi pitari nas deru iz godine u godinu i onda se prikljuce ostali navijaci Zeljeznicara koji se slažu.
Nema vise dovodzenja indijancimiky_hz je napisao/la: ↑25 dec 2020, 10:43Kakav klošar ,i onda vidim ove "svoje" debile po temi kako mu se cickaju i lickaju sa njim.Klošari
I forum je generalno k.urac kad se moze registrovati jedan te isti covjek 500 puta,ne vidim onda smisao banovanja uopste.
A daj ne zajebaji me da su ovo pisalijoker90 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 11:10Ma to je onaj period kad su letili u nebo i bili šampioni svemira, nama predviđali 5. mjesto, a oni i Široki da će se boriti za titulu. Pazi ovog i opisa, ko da Bayern opisuje!90minut je napisao/la: ↑25 dec 2020, 10:50Brate gledaj komentar lika koji je najavio Zeljin pad, i docekan je minusima uvijek su pametni bili u manjinijoker90 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 23:1115.08.2020. godine su bili Plava mašina!Pazi naslova i ss.ba portala kako Osimu glade brčiće.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... oda/372031![]()
NATO iz doline budžetlija!Stilic, Sadikovic, Alispahic kakav vezni red i kakva lahkoca u igri njih trojice. Naprijed Lendric, Juricic i Mujezinovic. Jak je Zeljo ko Nato jos ih je i brko utego, igra kroz sredinu na dupli pas, sto manje dodira. Uzitak je gledati Zelju...![]()
Vidi se da vole zelju. Sve im neprijatelje pokupili iz kluba i prebacili ih sebi.
Neizdrziva.
Evo Stanivuković bi mogao privatizovati ŽljČR.
Zastave kupise na trafikama i sad preprodaju
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.