I TesnjuTatamata1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:23Ja licno najvise postujem te navijace van Sarajeva. Srce mi ko Trebevic kad vidim da nas ima u Krajini, Maglaju, Vitezu, Lukavcu i sl.feniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:08Navijaci FkS nisu samo iz Sa. Na to klub treba biti ponosan i treba jos jacati da prosiri bazu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12. igrač kluba iz Titove 38b
						- SarajevoJeBordo
 - Kontakt:

Jel to manje vrijede ljudi iz provincije koji podržavaju klub u odnosu na FGR? Jel to ovi iz Sarajeva nemaju offtopica? Napravi nam temu FK Sarajevo za ove van Sarajeva i nek te bude stid.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije covjek mislio nista lose nego je naveo neke od naziva kojima se pojedinci ovdje caste. Trebao je staviti pod navodnike i ne bi bilo dileme niti prozivanja.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
						Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako ste dobro i pomno pratili Hadziju, dobro mi ikako funkcionisemo. Tu smo dje smo, puna saka brade... Dobro nismo kljuc i katanac iskoristili

Naravno, bar sto se mene tice zezam se sa skorom, zivio sam kratko tamo dvije bivse su mi iz Brezefeniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:08Navijaci FkS nisu samo iz Sa. Na to klub treba biti ponosan i treba jos jacati da prosiri bazu.
nisu brzopleti da kritikuju upravu ovi van grada i imaju neku generalno pozitivniju sliku
Mada iz mog ugla ne valja biti ni preblizu jer sve primjecujes, a ja sam peka nekakva smeta mi font na kalendaru, tako da malo pokusavam spustiti loptu s tog aspekta...
Ipak su to samo ljudi koji rade dobro zeznut posao i jos povrh toga rade ga u BiH sto je otezavajuca okolnost, no treba zapamtiti da je Nam tu uvijek i sve ga interesuje i po meni to je najbolja stvar....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
						- MortemHz
 - Interni moderator
 - Kontakt:

Je li sve ok sa tobom? Čega da me bude stid?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:30Jel to manje vrijede ljudi iz provincije koji podržavaju klub u odnosu na FGR? Jel to ovi iz Sarajeva nemaju offtopica? Napravi nam temu FK Sarajevo za ove van Sarajeva i nek te bude stid.
Govorim o forumašima koji upotrebljavaju te izraze da tome nije mjesto ovdje, trebao sam možda pod navodnike to staviti, vjerovatno nisu svi vidjeti te postove.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Normalno da raja iz ostalih gradova nije manje vrijedna od nas iz Sarajeva cak sta bise,a Morto nije mislio provincijalac i slicno na te momke vec su ovdje vrijedjali provoncijalac,mentol itd pa je opomenuoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:30Jel to manje vrijede ljudi iz provincije koji podržavaju klub u odnosu na FGR? Jel to ovi iz Sarajeva nemaju offtopica? Napravi nam temu FK Sarajevo za ove van Sarajeva i nek te bude stid.
Jedna stvar koju ja postujem ovdje,jeste da nas Moderator dobro obavlja svoju ulogu...
To priznajem i to cu uvijek reci...
Ali se i ne slažemo u nekim stvarima, po meni nekad treba i strozije reagovati kad se tema dovede do usijanja...
Ne svidja mi se ono oko Negro stvari...

Ne svidja mi se sto mu je ovaj Rajaba desna ruka...
Ali,ruku na srce kad vidim vecinu Moderatora na drugim temama skidam kapu Morto...
I kakva ba anketa,gdje se to na društvenim mrežama neko postavlja po demokratskim principima,to je isključivo nadležnost Admina...
Bez obzira sto te ne mogu organski vidjeti za svoj posao koji obavljas Morto svaka cast..
Uhhh ugrizoh se za jezik u pm...

Ali se i ne slažemo u nekim stvarima, po meni nekad treba i strozije reagovati kad se tema dovede do usijanja...
Ne svidja mi se ono oko Negro stvari...
Ali,ruku na srce kad vidim vecinu Moderatora na drugim temama skidam kapu Morto...
I kakva ba anketa,gdje se to na društvenim mrežama neko postavlja po demokratskim principima,to je isključivo nadležnost Admina...
Bez obzira sto te ne mogu organski vidjeti za svoj posao koji obavljas Morto svaka cast..
- AngelDiMaria
 - Kontakt:

dje taj admin

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Takoe lave, poz iz GorazdaTatamata1946 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:23Ja licno najvise postujem te navijace van Sarajeva. Srce mi ko Trebevic kad vidim da nas ima u Krajini, Maglaju, Vitezu, Lukavcu i sl.feniksptica je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:08Navijaci FkS nisu samo iz Sa. Na to klub treba biti ponosan i treba jos jacati da prosiri bazu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO
						YEBEM TE LISTICO
Celava ubleho, Pato ili Sturridge (moze i obojica  
 ), ili kupi prnje!

Kako frajer ima blazenu facu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
						- SarajevoJeBordo
 - Kontakt:

Nisam vidio prethodne postove. Sam sebi si kriv. A što se tiče ove teme i offtopica od raznih likova, ti si propustio očistiti temu prije godinu dana, davno si izgubio poštovanje od dosta forumaša. Sad uživaj.MortemHz je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:35Je li sve ok sa tobom? Čega da me bude stid?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:30Jel to manje vrijede ljudi iz provincije koji podržavaju klub u odnosu na FGR? Jel to ovi iz Sarajeva nemaju offtopica? Napravi nam temu FK Sarajevo za ove van Sarajeva i nek te bude stid.
Govorim o forumašima koji upotrebljavaju te izraze da tome nije mjesto ovdje, trebao sam možda pod navodnike to staviti, vjerovatno nisu svi vidjeti te postove.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
						- RajaBa1983
 - Kontakt:

Vanja8 je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:47Jedna stvar koju ja postujem ovdje,jeste da nas Moderator dobro obavlja svoju ulogu...
Ne svidja mi se ono oko Negro stvari...![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
E svasta kako neki jedva cekaju gresku u koracima...Pa mortem je jedan od korektnijih likova na forumu generalno, Buda bi pukao do sad da je na njegovom mjestu i s kakvim likovima ima posla.
Bezveze se izmislja da je rekao nesto sto nije.
Prvog vanju banovati dosta su mu ova druga 2 accounta.

You are someone else I am still right here
E cuj pitari i demokratija, vi ste ba zadnji na planeti kojim treba demokratija...
Samo banovati vas treba...
Ti si Morto ko i Hadzija,sve popustaj ,ko i on dovedi pitarima igrace i poslije ti se fino zahvale...
Banovanje i Sunjevaric i sl vama trebaju...

Samo banovati vas treba...
Ti si Morto ko i Hadzija,sve popustaj ,ko i on dovedi pitarima igrace i poslije ti se fino zahvale...
Banovanje i Sunjevaric i sl vama trebaju...
- 
				kraljlavova
 - Kontakt:

Sad sam produzio 4 clanske mogu vam reci da se produzuju i danas fino clanske guzva neka

Da li ce Vinko i sš i sad tempirati formu za zavrsnicu prvenstva ili ce odmah jako krenuti?Ja licno bih volio da u startu krenemo jako zbog težeg rasporeda i da odmah na startu opravdamo najuspješniju polusezonu.

Nesto nisam najbolje danas,poceo sam sam protiv sebe pisati...fera je napisao/la: ↑25 dec 2020, 13:58E svasta kako neki jedva cekaju gresku u koracima...Pa mortem je jedan od korektnijih likova na forumu generalno, Buda bi pukao do sad da je na njegovom mjestu i s kakvim likovima ima posla.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.